De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Matematica clasa 9 Semestrul 1 - 2 anul 2023-2024

  • 6 cărți

Manual Matematica clasa 9

 

Matematica este disciplina care antreneaza elevii sa gandeasca logic, sa lucreze cu ipoteze si sa fie orientati spre rezultate. Profesorul competent este cel care faciliteaza insusirea conceptelor, acesta avand nevoie si de materialele de predare potrivite, adaptate varstei elevilor si in conformitate cu noile programe scolare.

 

Libraria Delfin propune o gama larga de manuale scoalare pentru ciclul primar, gimnaziu si liceu, de la cele mai bune edituri din Romania (Corint, Didactica si Pedagogica, Paralelea 45, All, Aramis, Mathpress si multe altele). Autorii acestor materiale incearca in permanenta sa ofere noi abordari asa incat folosirea manualui sa fie placuta. Totodata, materia este adaptata pentru a fi conforma cu programa scolara aferenta (profilul real, specializarile Matematica-Informatica, Stiintele naturii si filiera vocationala, profil militar, specializarea Matematica-Informatica si nu numai).

 

Conform programei scolare in vigoare aprobata de catre Ministerul Educatiei, un manual matematica clasa a 9 a va contine doua parti: elemente de algebra si elemente de geometrie. Totodata, unele dintre acestea vor trata notiuni despre: functii, siruri, functia de gradul I, functia de gradul al II-lea, interpretarea geometrica a proprietatilor algebrice ale functiei de gradul al II-lea, vectori in plan, coliniaritate; concurenta; paralelism – calcul vectorial in geometrie plana si aplicatii ale trigonometriei in geometrie.

 

De asemenea, lectiile din manual clasa a 9 a matematica includ notiuni de teorie si aplicatii (exercitii si probleme) pentru aprofundare si dezvoltare, teste de evaluare si seturi de exercitii recapitulative.

 

Din oferta Librariei Delfin fac parte:

- Manual Matematica pentru clasa a 9-a Trunchi Comun + Curriculum Diferentiat - Mircea Ganga

- Matematica. Manual pentru clasa a IX-a Trunchi Comun - Mircea Ganga

- Manual Matematica pentru clasa 9-a Trunchi Comun + Curriculum Diferentiat - Marius Burtea

- Matematica. Manual pentru clasa a IX-a - Petre Nachila

- Matematica. Manual pentru clasa a IX-a - Constantin Nastasescu, Constantin Nita, Ion Chitescu, Dan Mihalca

- Matematica. Manual pentru clasa a IX-a - Dumitru Savulescu

 

Obiectivele materialelor sunt informarea, selectarea informatiilor, organizarea conform programei scolare si ghidarea invatarii. Toate acestea sunt formulate in limbaj accesibil, adaptat nivelului elevilor.

 

Pe langa acestea, Libraria Delfin ofera multe alte manuale scolare pentru clasa a 9 a, toate respectand programa scolara in vigoare.

✅ Ce includ manualele de Matematica clasa 9?

Manualele de Matematica clasa 9 includ notiuni despre functii de gradul I si II, siruri, interpretarea geometrica a proprietatilor algebrice ale functiei de gradul II, vectori in plan si multe altele. Manualele respecta programa scolara in vigoare.

✅ Ce edituri ofera manuale Matematica clasa 9?

In oferta Librariei Delfin puteti gasi manuale matematica clasa 9 de la edituri cunoscute precum Corint, Didactica si Pedagogica sau Mathpress.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Matematica clasa 9?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1435 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.