Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Matematica clasa 9 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 6 cărți

Manual Matematica clasa 9

In viata de zi cu zi, fiecare dintre noi suntem pusi sa luam diferite decizii. Intotdeauna deciziile trebuie luate pornind de la o suma de fapte deja cunoscute (asa numitele ipoteze) si aceste decizii trebuie sa fie cele mai bune, mai ales pentru noi. Dintre toate materiile, pe care le studiem in scoala, matematica este singura care formeaza astfel de competente si asta mai ales prin rationamentele de geometrie.

Odata cu inceperea liceului, prin intermediul matematicii elevii pot intelege foarte multe concepte si idei datorita gandirii logice care va fi dezvoltata prin intelegerea matematicii. De asemenea, ca elevii sa poata prinda aceasta materie au nevoie de un profesor bun si evident, de un manual. Manualul este mijlocul prin care elevii isi vor pune la punct ceea ce nu au inteles in timpul orei si prin care isi vor fixa informatiile capatate.

Matematica de a 9a, pentru elevi reprezinta un pas mare, datorita cumului mare de informatii, asadar manualul de matematica clasa 9 trebuie sa fie foarte bine structurat si sa urmeze programa scolara a anului respectiv. Conform programei scolare in vigoare aprobata de catre Ministerul Educatiei, manualul de matematica clasa a 9a trebuie sa treaca prin urmatoarele capitole: functii, siruri, functia de gradul I, functia de gradul al II-lea, interpretarea geometrica a proprietatilor algebrice ale functiei de gradul al II-lea, vectori in plan, coliniaritate; concurenta; paralelism – calcul vectorial in geometrie plana si aplicatii ale trigonometriei in geometrie.

Stiind programa scolara a manualui, urmeaza achizitionare acestuia. Librariile cele mai raspandite din Romania, si-au deschis si site-uri online prin care sa creasca numarul de produse vandute. Libraria Delfin, are si ea site-ul ei mai exact librariadelfin.ro, prin care vinde o gramada de produse printre care si manuale scoalare pentru gimnaziu si liceu. Acestia va ofera manuale redacatate doar de catre cele mai bune edituri din Romania (Corint, Didactica si Pedagogica, Paralelea 45, All, Aramis, Mathpress si multe altele) ai caror autori, incearca in permanenta sa va ofere ceva nou si bine structurat incat folosirea manualui sa fie facuta de placere.

De exemplu, manualele de matematica au scurt prezentate curprinsul acestora, cateva detalii despre autori si cum este structurat manualul. Manualul de matematica pentru clasa a 9-a Trunchi Comun+Curriculum Diferentiat (Mircea Ganga), este cel mai achizitionat manual, deoarece acesta este foarte bine redactat, reusind sa faca elevii sa inteleaga pana si cele mai grele teorii si probleme. Pe langa asta, este avizat de catre Ministerul Educatiei si are un pret avantajos in conformitate cu informatiile pe care vi le ofera.

Alegeti manualele scolare pentru clasa a 9 a ale librariei Delfin si veti fi complet multumiti de alegerea pe care ati facut-o si veti reveni cu siguranta la ei.
Created in 0.104 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.