Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti Bac Matematica [M1, M2 si M3] 2022 - 2023 | Librariadelfin.ro

  • 47 cărți

Gama completa de carti Bacalaureat Matematica 2022 - 2023

Matematica este cu siguranta una dintre materiile ce te ajuta sa te dezvolti din toate punctele de vedere. Matematica urmareste cu strictete algoritme fixe si te pune de cele mai multe ori in situatii dificile, astfel incat iti stimuleaza gandirea si modul de a intelege anumite informatii. Asadar, nu este de mirare de ce face parte din probele pentru Bacalaureat. Trebuie totusi sa amintim ca nu orice elev va trebui sa sustina proba de matematica, aceasta va fi sustinuta doar de anumite profile, iar gradele de dificultate vor varia de la o specializare la alta.
Editurile care se ocupa cu publicarea celor mai bune culegeri de matematica pentru bac sunt urmatoarele: Paralela 45, Art Group Educational, Editura Sigma, Campion, Carminis si altele.
 
Pentru profilurile ce vor sustine examenul de Bacalaureat la matematica M1, editura Art Group Educational a publicat in anul 2017 cartea “Bacalaureat. Matematica M1. Clubul Matematicienilor”, autori Marian Andronache, Dinu Serbanescu, Marius Perianu, Catalin Ciupala, Florian Dumitrel, ce permite verificarea stadiului pregatirii elevilor prin teste elaborate conform matricei de specificatii pentru Bacalaureat si programei de examen in vigoare, prin 72 de teste propuse spre rezolvare, toate insotite de solutii si bareme. Auxiliarul este structurat pe doua capitole: primul ofera o prezentare teoretica, cu o sinteza completa a teoriei necesare pentru examen, prin definitii, formule, teoreme si proprietati, insotite de exemple semnificative; iar cel de-al doilea exercitii si probleme atent selectate si gradate ca dificultate, construite dupa modelul subiectelor date la Bacalaureat, care exploateaza si fixeaza continuturile teoretice ale temei.
 
Pentru gradul de dificultate M2, editura Paralela 45 le ofera posibilitatea elevilor sa-si fixeze si totodata sa invete cum sa rezolve exercitiile mai dificile prin intermediul cartii “Matematica M2. 60 de teste dupa modelul MEN. Bacalaureat 2015”. Cartea cuprinde teme recapitulative ce contin notiuni teoretice si probleme de antrenament pe trei niveluri (initiere, consolidare si evaluare) si 60 de teste (dintre care 10 fara solutii) rezolvate dupa modelul MEN., inclusiv subiectele oficiale date intre anii 2009-2014. Lucrarea poate fi utilizata in invatarea curenta, permitandu-le elevilor sa se pregateasca in conditii reale, de examen, dar se poate dovedi un instrument util si in vederea recapitularii materiei la finalul unui semestru sau la sfarsitul anului scolar.
 
Pentru cei care vor sustine examenul la matematica , dificultate M3 si sunt in pana de timp cu invatatul, editura Sigma, vine cu un manual foarte bine structurat si care are  atat notiuni teoretice cat si modele de variante de bac. Asadar, “Pregatire Matematica M3 in 30 saptamani. Bacalaureat 2015”, autor  Constantin Angelescu vine in sprijinul elevilor de la filiera teoretica. Originalitatea acestei lucrari consta in cele 30 de teste din care elevul poate rezolva 1 test pe saptamana fara a intalni exercitii din materia nestudiata inca, care-l va ajuta sa recapituleze materia pentru bacalaureat.
 
Daca doriti sa achizitionati manualele prezentate in randurile anterioare sau altele de genul acestora, accesati librariadelfin.ro si veti gasi carti de bac pentru matematica de la o multime de edituri ce vor reusi sa pregateasca cu brio elevii pentru aceasta proba.

 

Carti Bacalaureat pentru matematica [M1, M2 si M3]– gama completa

Libraria Delfin actualizeaza an de an gama de carti pentru pregatirea examenului de Bacalaureat. In oferta noastra de auxiliare pentru proba de matematica gasiti ghiduri de pregatire, auxiliare si manuale de teste si simulare a examenului pentru fiecare profil in parte. Toate manualele noastre sunt avizate de Ministerul Educatiei!.

 

Probleme si modele de subiecte Bacalaureat Matematica 2022 - 2023

Pentru evaluarea cunostintelor a fost publicat auxiliarul ” Bacalaureat 2023. Matematica M1 - Subiecte rezolvate - Ion Bucur Popescu” si auxiliarul ” Probleme de matematica pentru liceu - Ion Otarasanu”

 

Auxiliare pentru simularea examenului de Bacalaureat Matematica

Elevii ce se pregatesc pentru proba de Matematica pot apela la noile editii ale auxiliarelor ” Simulare M1 BACALAUREAT 2021 - clasa a XI-a - Matematica M_mate-info - Ed. Delfin” sau ” Simulare M2-M3 BACALAUREAT 2023 - clasa a XI-a - Matematica M_tehnologic - M_stiintele naturii - Ed. Delfin”

 

In cat timp se pot livra auxiliarele pentru Bac Matematica?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

Created in 0.1599 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.