Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Culegere Logica Bac 2020 – 2021 | Argumentare si comunicare

  • 12 cărți

Culegeri Logica pentru Bacalaureat de nota 10

In oferta noastra ai la dispozitie o gama variata de culegeri Logica pentru Bacalaureat. Acestea includ sinteze, modele de teste si ghiduri de pregatire. Culegerile au avizul Ministerului Educatiei!

Ghiduri de pregatire pentru Bacalaureat, proba de Logica

Pentru pregatirea examenului de Bacalaureat la logica, iti recomandam ” Logica. Ghid de pregatire Bacalaureat. Admiterea la facultate - Ed. Booklet” si ” LOGICA, argumentare si comunicare - GHID COMPLET pentru Bacalaureat - Sinteze teoretice - 30 de teste - Bareme si rezolvari”

Culegeri de teste si rezolvari Bacalaureat Logica

Pentru evaluarea cunostintelor, iti recomandam ” Sprint catre BAC - LOGICA, argumentare si comunicare - 30 de teste pentru Bacalaureat • Sinteze teoretice • Bareme si rezolvari - Ed. Delfin”

In cat timp se pot livra culegerile pentru Bac Logica?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.