Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Franceza Clasa 9 – manuale scolare anul 2022-2023

  • 6 cărți

Manual franceza clasa 9

 

Limba franceza este o limba clara, precisa, poate sa traduca cele mai profunde nuante ale gandirii si ale sensibilitatii umane. Ea reprezinita cea de-a treia limba folosita pe Internet, dupa engleza si germana, spaniola fiind a patra pe lista..

In zilele noastre, limbile straine au devenit o conditie a unei vieti profesionale reusite. Putem observa ca, pentru a fi angajat in unele domenii in zilele noastre, cunoasterea a cel putin unei limbi straine este absolut necesara. Aceasta este un mare avantaj, caci astfel un CV va fi cu siguranta mai bine primit.

Pentru elevi, franceza este una dintre materiile principale, pentru care sunt acordate din partea Ministerului Educatiei un anume numar de ore pe saptamana in functie de profilul sectiei. Se poate studia, de exemplu, franceza clasa a 9 a intensiv, ca a doua limba straina, ori in cadrul sectiei de Arte si Meserii. Prin urmare, manualul pe care profesorii il vor alege la clasa trebuie sa fie unul care urmareste programa dedicata.

Manualul de limba franceza clasa 9 trebuie sa abordeze urmatoarele teme: domeniul personal, domeniul, public, domeniul ocupational si domeniul educational si cultural. Elevii vor invata prin acestea notiuni si despre functiile comunicative ale limbii si elemente de constructie a comunicarii.

 

Puteti alege un manual de franceza clasa a 9 a dintre cele disponibile in libraria online, iar unele dintre acestea sunt:

 

- Manual Limba franceza L2. Clasa a IX-a - Doina Groza

- Limba franceza, manual pentru clasa a IX-a L2. Le rendez-vous des amis - Dan Ion Nasta

- Limba franceza, Manual pentru clasa a IX-a, Limba 2 de studiu - Mariana Popa

- Limba franceza L2. Manual pentru clasa a IX-a - Mariana Popa

- Je parle francais. Limba franceza pentru clasa a IX-a, limba I de studiu - Nicoleta Corina Ibram

- Manual Limba franceza, clasele a IX-a si a X-a. Scoli de Arte si Meserii - Viorica-Aura Paus

 

Editurile care au publicat manual limba franceza clasa 9 sunt unele cu vechime si foate apreciate pe piata: Corint, Didactica si Pedagogica, Humanitas, Cavallioti.

 

Fiecare carte franceza clasa 9 este structurata in unitati de invatare si cuprinde elemente de vocabular si gramatica. Acestea au, de asemenea, sectiuni dedicate conjugarilor si tabloului sinoptic.

 

La momentul actual nu exista un manual unic impus care sa sustina procesul de predare, astfel ca fiecare profesor poate il alege pe cel pe care il considera potrivit. De asemenea, in cadrul aceleiasi institutii, mai multi profesori care predau aceeasi materie pot alege manuale diferite. Oricare ar fi varianta, Libraria online Delfin distribuie manuale scolare clasa a 9 a si auxiliare pentru toate nivelurile de predare si preferintele.

✅ Ce includ manualele de Franceza clasa 9?

Manualele de Franceza clasa 9 includ notiuni structurate in functie de nivelul la care se studiaza aceasta limba straina: unele clase studiaza franceza ca L1 – prima limba moderna, altele L2. Toate urmaresc programa scolara in vigoare si propun exercitii, texte si imagini ce le completeaza. Temele abordate sunt din domeniile personal, public, ocupational, educational, cultural.

✅ Cum aleg un manual Limba Franceza clasa 9 potrivit?

Manualele se aleg in functie de nivelul de studiu al clasei. Daca limba este prima limba straina de studiu intensiv, se aleg manualele L1. Daca este a doua limba de studiu, se aleg manualele L2.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Limba Franceza clasa 9?

Din momentul in care a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1634 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.