DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manuale scolare de limba franceza pentru clasa 9-a

  • 6 cărți
Limba franceza este o limba clara, precisa, poate sa traduca cele mai profunde nuante ale gandirii si ale sensibilitatii umane. Ea reprezinita cea de-a treia limba folosita pe Internet, dupa engleza si germana si se afla in fata spaniolei.

In zilele noastre, limbile straine au devenit o conditie a unei vieti profesionale reusite. Putem observa ca, pentru a fi azi angajat intr-un domeniu de lucru, cunoasterea a cel putin a unei limbi straine este absolut necesara. O limba straina este un mare avantaj, caci un curriculum vitae care precizeaza si faptul ca se cunoaste cel putin o limba straina, va fi cu siguranta mai bine primit, decat unul care nu precizează acest lucru.

Intelegand si observand importanta acestei limbi, acum se intelege de ce se studiaza inca din clasa primare ale scolii. Pentru elevi limba franceza este una dintre materiile ce are un rol foarte bine stiut de catre profesori in evolutia armonioasa a acestora. Limba franceza, este o materie ce imbina cunostiintele unei istorii palpitante si invatarea totodata a unei limbi straine.

Pentru elevii claselor a 9a, franceza este una dintre materiile principale, pentru care sunt acordate din partea Ministerului Educatiei un numar de doua sau trei ore pe saptamana, in functie de fiecare sectie in parte. Prin urmare, manualul pe care profesorii il vor alege la clasa, trebuie sa fie unul care urmareste structura anului scolar, iar din punct de vedere al structurii acesta trebuie sa aiba mai multe tipuri de exercitii, texte atractive si multe imagini. Manualul de limba franceza clasa 9 trebuie sa treaca prin urmatoarele teme: domeniul personal, domeniul, public, domeniul ocupational si domeniul educational si cultural, prin trecerea temelor mentionate, elevii vor invata notiuni si despre functiile comunicative ale limbii si elemente de constructie a comunicarii.

Fiind cunoscuta programa scolara a unui manual de limba franceza clasa a 9a, urmeaza achizitionare acestuia. Cea mai simpla metoda de achizitionare a manualelor este online.
Librariadelfin.ro se afla in topul celor mai mari librarii din Romania, iar acestia au inceput sa vanda manuale si alte produse tipice unei librarii prin intermediul site-ului online librariadelfin.ro.

Pe acest site, clientii au posibilitatea de a alege manuale in functie de ceea ce cauta ei, deoarece majoritatea manualelor au o scurta introducere si cateva detalii care ii vor ajuta pe clienti in a face o alegere. Totodata, fiecare manual dispune de un camp pentru recenzii, unde se pot afla parerile clientilor care deja au ales manualul respectiv.

Prin urmare, librariadelfin.ro distribuie manuale scolare clasa a 9 a in toata Romania, si datorita calitatii si preturilor avantajoase ale manualelor clientii sunt multumiti de serviciile acestora.
Created in 0.079 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.