Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti medicina pentru Rezidentiat

  • 15 cărți
Examenul de rezidențiat reprezintă o piatră de hotar în viitoarea carieră de medic. Cei care finalizează studiile universitare, după examenul de licență caută o carte rezidențiat pentru a studia, în vederea pregătirii testelor grilă.
Pregătirea examenului de rezidențiat înseamnă o verificare eficientă și active a cunoștințelor acumulate în cei 6 ani de studiu, în Facultatea de Medicină. Sistemul testelor de tip grilă oferă întrebări cu răspunsuri multiple, iar candidații au ocazia să își verifice cunoștințele din toate specializările, folosind aceste grile și analizând punctajul necesar promovării examenului.
 
 Ce carte cu grile rezidențiat folosesc?
În librării apar diferite cărți, însă cum alegi cea mai bună carte grile rezidențiat? Nu e ușor de răspuns, însă cel mai bine este să ceri sfatul profesorilor și al îndrumătorilor tăi, care îți pot recomanda ce grile rezidențiat sunt mai eficiente pentru succesul la examen. În librării, dar și în mediul online, există diferite apariții editoriale care te ajută să înveți pentru grile rezidențiat, cu o carte potrivită.
Nu alege la întâmplare orice carte grile rezidențiat. Dacă nu ești sigur ce poți alege pentru pregătirea ta, poți întreba o editura sau librărie, ori ceri sfatul colegilor rezidenți care au promovat examenul. Ei te pot sfătui cel mai corect ce carte grile rezidențiat să cumperi și ce teste să parcurgi.
 
Alte cărți pentru rezidențiat
“Compendiu de specialități medico-chirurgicale. Volumul I și ÎI - suport pentru concursul național de rezidențiat “ ,coordonatori: Victor Stoica și Viorel Scripcaru – este una din cele mai cunoscute cărți pentru rezidențiat. Aici găești material și informațiile necesare pentru a sistematiza correct tot ce ai învățat și pentru a răspunde correct la întrebările din grille rezidențiat.
Compendiu de specialități medico-chirurgicale, Teste Grilă pentru admitere concursul de rezidențiat ( Ediția a ÎI-a ), apărut la Editura Medicală prezintă de asemenea teste grilă în concordanță cu orice carte online grilă rezidențiat.
Importantă rezolvării corecte a acestor grile este subliniată de toți medicii rezidenți care au parcurs emoțiile acestui examen. Alegerea specializării medicale în funcție de promovarea examenului de rezidențiat, este punctul cheie din care îți începi carieră că medic.
 
Cum pregătești examenul de rezidențiat?
Oferă importanță și studiază materia necesară promovării examenului de rezidențiat. Librăriile online pun la dispoziția cititorilor cărți de specialitate și carte grile rezidențiat, iar parcurgerea fiecărui test înseamnă o șansă în plus pentru promovarea examenului. Testele de tip grilă au variante multiplă de răspuns corect, ceea ce le mărește gradul de dificultate. Întrebările sunt în general deschise, uneori e vorba de alegerea unei afirmații negative. Atenția și concentrarea pe subiect sunt absolut necesare pentru parcurgerea cu succes a testelor grilă pentru rezidențiat.
 
Examenul presupune un număr mare de teste de rezolvat pe parcursul a 4 ore, iar asta necesită acuratețe, precizia de a indică răspunsul corect, manevrarea unei cantități mari de informații din domenii medicale destul de diferite. Dacă vrei să nu ai probleme la examen, trebuie să aloci timp pregătirii teoretice. Rezolvă cât mai multe teste grilă, simulează examenul exact cu numărul de întrebări propuse și timpul alocat exact. În acest mod, vei fi perfect pregătit pentru a promova cu brio acest examen important pentru cariera ta. 
Created in 0.1492 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.