HOT Books for HOT Days
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Fairyland 4 – manuale si cursuri de engleza pentru copii

 • 17 cărți
 • Filtre:

 • An publicare

  • 2018 (2)
  • 2016 (4)
  • 2015 (3)
  • 2014 (7)
  • 2009 (1)

Dedicată școlarilor de clasa a IV-a, colecția de manuale și caiete de activități pentru învățarea limbii engleze Fairyland 4, reprezintă un instrument care nu trebuie să lipsească din biblioteca micilor elevi. Cărțile și caietele abundă de imagini colorate pe placul celor mici și de personaje foarte prietenoase care îi vor ajuta negreșit pe copii să deslușească tainele noii limbi străine.

Conceput special de autorii săi, Jenny Dooley și Virginia Evans, pentru a-i face pe elevi să exploreze noile cunoștiințe de limbă și vocabular, cu ajutorul poveștilor atractive, a jocurilor simpatice și cântecelelor atrăgătoare, acest curs introductiv de limbă engleză vă va ajuta, părinte sau profesor, să le insuflați copiilor dornța de cunoaștere de nou în ceea ce privește limba engleză.

Printre punctele forte ale cursului putem enunța:
- mediu de lucru interactiv, cu ajutorul materialelor audio-video de pe CD sau a abțibildurilor, flashcardurilor și posterelor,
- proiecte de lucru manual și de îndemânare, prin intermediul peronajelor care se pot decupa și cu ajutorul cărora se copiii se pot juca (teatru de păpuși),
- jocuri și exerciții de vocabular.

Gama Fairyland 4 este împărțită în materiale de studiu pentru elev și mteriale de lucru ale profesorului, fiecare componentă din manualul elevului având un corespondent și o soluție în manualul profesorului. Gama este compusă din:

Manual engleză clasa 4 Fairyland pentru copil: Acest Manual este aprobat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și este realizat în conformitate cu programa școlară.
Este structurat în șase module cu câte două unități de învățare fiecare. Modulele abordează divese teme expuse într-un mod atractiv pentru cei mici, cu ajutorul unor personaje-copii și a interacțiunii acestora cu vietăți fantastice din Pădurea Magică - locul de poveste care îl ajută pe copil să învețe mai ușor limba engleză.
Fiecare modul se încheie cu un test recapitulativ pentru verificarea cunoștințelor. Manualul cuprinde și episoade de benzi desenate cu personaje magice care dezvoltă apetitul copiilor pentru lectură.

Fairyland 4 Activity Book: este un caiet pentru elevi ce include o serie de activități pentru învățarea limbii engleze, precum desenatul, completarea spațiilor pentru descoperirea de noi termeni, asocierea sau coloratul. Caietul de activități al elevului include pagini cu abțibilduri pentru a fi utilizate în cadrul exercițiilor, dar și pentru acordarea unor calificative. Ultima secțiune a caietului conține fișe cu imagini ale personajelor din manual.

Cartea elevului și caietul de activități sunt concepute pentru a fi acoperite în aproximativ 70-80 de ore de clasă.

Componenta de gramatică și vocabular conexă manualului conține liste de cuvinte noi și exerciții pentru dezvoltarea vocabularului.

4 CD-uri ce conțin activitățile de ascultare din manualul și caietul elevului.

Manualul Profesorului: conţine sugestii de activităţi şi jocuri suplimentare, cheia exerciţiilor din manualul elevului şi caietul elevului, precum şi formulare de autoevaluare pentru elevi.

Fairyland 4 Teacher's Resource Pack: materiale adiționale pentru profesori.

Carte de teste: conţine 24 de teste fotocopiabile care aprofundează cunoştinţele de gramatică şi vocabular.

DVD: structurat pe tematicile modulelor din manualul elevului, conține videoclipuri cu personajele, exerciții de listening, speaking writing și reading, cântecele și diverse activități.

Created in 0.1089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.