Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Educatie civica clasa 4 anul scolar 2023-2024

  • 10 cărți

Educatie civica clasa a 4 a

Libraria Delfin va propune o gama diversa de manuale de educatie civica clasa 4 realizate in conformitate cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, pentru clasele a 3-a si a 4-a si aprobate prin Ordinul Ministerului Educatiei cu numarul 3325 din data de 03.03.2016.

Acestea sunt structurate in unitati de invatare ce abordeaza diverse tematici din viata cotidiana si mediul inconjurator, avand ca finalitate integrarea elevilor in comunitate, si pot fi utilizate atat în școlile de stat cât și în cele private.

Ce rol are educatia civica pentru elevii de clasa 4?

Programa pentru disciplina Educatia civica clasa 4 isi propune alfabetizarea moral-civică a copiilor, dezvoltarea unor atitudini pozitive față de propria persoană și față de ceilalți, valorificarea experienței specifice vârstei, prin accentuarea dimensiunilor afectiv-atitudinale asociate celei cognitive si inițierea elevilor în practicarea unui comportament moral-civic într-o societate democratică, reprezentat printr-un comportament activ, liber, responsabil, tolerant, deschis, comunicativ, reflexive si autoevaluativ.

 

Astfel, manualele de ed civica clasa 4 contin diverse exercitii si activitati, atat individuale, cat si de lucru in echipa, si texte pe care se pornesc discutii libere, menite sa dezvolte abilitatile de comunicare, agumentare si dezbatere, dar si capacitatea elevilor de analiza si atentie la detalii. 

 

Unele titluri sunt insotite de CD-rom cu varianta digitala a manualului care detine o varietate mai mare de exercitii pentru aprofundarea cunostintelor si care va putea fi folosit atât în clasa alaturi de profesor, cat si în studiul individual al elevilor.

 

Pe Libraria Delfin regasiti titluri de la edituri prestigioase apreciate de parinti si profesori pentru continutul bogat de informatii inclus si structura manualelor care fac materia usor de parcurs si de inteles pentru toate categoriile de elevi.

  

Educatie civica clasa 4 manual digital de la editura Aramis este structurat pe doua volume, Semestrul 1 si Semestrul 2. Manualul urmareste dezvoltarea abilitatilor de colaborare, comunicare, ajutor constient si implicarea constienta in actiunile din viata cotidiana. De asemenea, respecta particularitatile de varsta ale elevilor si imbina in mod optim metodele traditionale cu cele modern, permitand crearea unui climat favorabil spiritului de cooperare, toleranta, libera exprimare si reflectie.
 

Manuale de educatie civica clasa 4 semestrul I si semestrul 2:

  • Educatie civica. Manual pentru clasa a-IV-a, semestrele I+II (+ CD)- Daniela Barbu, Ed. CD Press, 2016
  • Educatie civica. Manual pentru clasa a IV-a - Stefan Pacearca, Ed. Akademos Art, 2006
  • Educatie civica. Manual pentru clasa a IV-a - Liliana Catruna, Ed. Didactica si Pedagogica, 2011
  • Educatie Civica pentru clasele a III-a si a IV-a - Ioan Salomie, Ed. EDU, 2016
  • Educatie civica, Clasa 4. Manual in limba Maghiara - Tudora Pitila, Ed. Aramis, 2018
  • Educatie civica. Manual pentru clasa a IV-a - Niculina Ilarion, Ed. CD Press, 2008
  • Educatie Civica. Manual pentru clasa a-IV-a - Dumitra Radu, Ed. Aramis, 2006

 

Manualele sunt realizate din materiale de calitate superioara pentru a preveni deteriorarea acestora in timp, avand copertile confectionate din carton si paginile din hartie rezistenta la uzura pe termen lung, si utilizand tus si lipici non-toxic, pentru sanatatea elevilor. De asemenea, greutatea manualelor a fost redusa pentru a proteja dezvoltarea corecta a coloanei vertebrale, fiind structurate in Educatie civica clasa 4 semestrul 1 si semestrul 2.

 

Achizitionati un manual civica clasa 4 de pe Libraria Delfin si beneficiati de preturile promotionale si livrare rapida.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 4.

 

✅ Ce includ manualele de Educatie civica clasa 4?

Manualele de Educatie civica clasa 4 contin exercitii si activitati individuale si de lucru in echipa, texte pe baza carora sa se poata discuta liber, iar metodele de prezentare a informatiei sunt deopotriva traditionale si moderne.

✅ Manual Educatie civica clasa 4 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Educatie civica clasa 4 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, varietate mai mare de exercitii pentru aprofundarea cunostintelor si care va putea fi folosit atât în clasa alaturi de profesor.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Educatie civica clasa 4?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1118 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.