Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Art Klett – manuale scolare si auxiliare 2022

  • 223 cărți

 

 

 

Editura Art Klett Educational

 

 

Editura Art este una cu tradiție în România, foarte apreciată în mediul educațional din țara noastră. În vederea extinderii și oferirii celor mai bune soluții pentru elevi și profesori, Art a început un parteneriat de mare potențial cu Klett Gruppe. Pe de altă parte, Klett se mândrește cu peste 125 de ani de experiență pe cea mai mare piață de carte educațională din Europa.

 

Prin parteneriatul astfel început, Art Klett a pornit pe drumul spre a deveni principalul producător de carte educațională din Sud-Estul Europei. Primii pași în această direcție s-au făcut deja.

 

Editura Art Klett oferă manuale și auxiliare pentru clasele 0-XII, dar și alte materiale pentru preșcolari. Acestea sunt recomandate de educatori, învățători și profesori de pretutindeni ca cea mai bună soluție pentru educație de înaltă calitate. Manualele îndeplinesc criteriile de excelență la nivel european și sunt realizate de autori cu renume și experiență la clasă.

 

Art Klett, preferată de profesori

 

Toate manualele Art Klett sunt apreciate pentru structura clară și unitară, ajută la atingerea tuturor competențelor din programă și asigură elevilor o evaluare modernă prin teste de evaluare și autoevaluare. Manualele digitale propun aplicații și activități interactive cu feedback imediat, care completează (nu dublează) materia și ajută elevii să învețe și deopotrivă profesorii să predea materia.

 

Printre autorii ale căror lucrări au fost publicate de Art Klett sunt Florentina Samihaian, Marius Perianu, Sofia Dobra, Florin Antohe, Marius Antonescu, Luminița Irinel Doicin, dar și autori străini ca Audrey Cowan, Clare Kennedy, Herbert Puchta, Julia Katharina Weber, Lidija Sober, Sandra Hohmann sau Dagmar Gluck.

 

Pe lângă manualele de predare la clasă, editura propune și auxiliare foarte apreciate. În catalog se găsesc Caietul elevului, Culegeri pentru pregătirea examenelor de evaluare națională, Cărți de activități, Caiete de exerciții grafice suplimentare, Pachete de manuale și caiete, Fișe de lucru și Ghiduri pentru profesori.

 

Performanțe Art Klett

 

În 2022, Editura Art Klett se mândrește cel mai apreciat manual de Limba și Literatura Română de clasa a V-a, ce îi are ca autori pe Florentina Sâmihăian, Sofia Dobra, Monica Halaszi și Anca DavidoiuRoman.

 

Acestea după ce, în perioada 2017-2022, manualul a fost utilizat în majoritatea școlilor, iar experiența și rigoarea colectivului de autori de prestigiu se poate vedea în structura clară și facilă a acestuia. Manualul are, de asemenea, auxiliare, planificări și ghidul profesorului, cu recomandări și soluții pentru aceștia.

 

Pe de altă parte, manualul de Limba engleză pentru clasa a IV-a de la Art Klett a fost câștigător în anul 2021 în concursul pentru aprobarea manualelor de către Ministerul Educației. Materialul a fost redactat în parteneriat cu Cambridge University Press și îi are ca autori pe Herbert Puchta, Günter Gerngross, Peter Lewis-Jones și Oana-Cristina Stoica.

 

În plus, în anul 2021 Art Klett a avut 16 manuale câștigătoare la procedura de evaluare a manualelor pentru clasele a III-a și a IV-a, din 16 manuale câte au fost înscrise.

 

Nu în ultimul rând, în 2022 a fost editura cu cele mai multe manuale care a obținut locul 1 după evaluarea calitativă la licitația de manuale școlare pentru clasa a V-a: 11 manuale participante, 11 manuale câștigătoare, dintre care 8 manuale pe locurile 1 și 2.

Created in 0.1522 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.