Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Manuale de Geografie clasa 5 pentru anul scolar 2023-2024

 • 12 cărți

Manual Geografie clasa 5

 

Materia de geografie din clasa a cincea dezvolta si imbogateste notiunile din clasa a patra, iar manualele abordeaza in diverse moduri predarea notiunilor despre Univers, Sistemul Solar, planeta Pamant si structura acesteia. Elevii vor invata in acest an de studiu si despre fenomenele meteorologice, clima, hidrosfera, resursele planetei, biosfera, geografia populatiei, activitati economice si impactul omului asupra mediului. Cu alte cuvinte, vor invata despre geografie fizica si geografie umana, avand ca suport material tiparit si manual digital geografie clasa 5. Bineinteles, toate informatiile stiintifice prezentate sunt actualizate.

 

Puteti alege un manual geografie clasa 5 de la editurile cunoscute pe plan national: Aramis, Corint, Litera, Teora, Editura Didactica si Pedagogica, CD Press sau Art Grup Educational.

 

 

Titluri de carte de Geografie clasa 5 recomandate de Libraria Delfin:

 • Geografie. Clasa V. Manual + CD - Marius C. Neacsu, Mihaela Fiscutean, Dorin Fiscutean, Gelu Hanganu, Ciprian Mihai, Ionela Popa
 • Geografie, manual pentru clasa a V-a - Mihaela Ofelia Rascu
 • Geografie. Manual pentru clasa a V-a - Silviu Negut, Carmen Camelia Radulescu, Ionut Popa
 • Geografie. Manual pentru clasa a V-a - Octavian Mandrut
 • Geografie. Manual pentru clasa a V-a - Violeta Dascalu, Diana Alexandra Popovici, Stefania Omrani, Maria Stoica
 • Geografie generala - Manual pentru clasa a V-a - Dorina Cheval, Constantin Furtuna
 • Manual pentru Geografie, clasa a V-a. Include si varianta digitala - Manuela Popescu
 • Geografie generala. Manual pentru clasa a V-a - Daniela Strat, Constantin Furtuna
 • Manual geografie, clasa a V-a - Dan Dumitru

 

Manualul de la editura Aramis face parte din seria de materiale insotite de manuale digitale geografie clasa 5. Pe langa cartea tiparita, elevii pot aprofunda notiunile cu ajutorul suportului CD care include, pe langa infomatia din manualul in format fizic, si multe alte fotografii, harti, grafice, tabele sau exercitii practice pentru a usura procesul de invatare. Manualul este impartit in mai multe unitati de invatare, fiecare unitate fiind compusa din lectii structurate in sectiuni.

Un alt manual de geografie clasa 5 care include si suport digital este cel de la editura CD Press. Manualul este un produs didactic deosebit de prietenos, usor de inteles si de folosit. Fiind concepute conform noilor standarde editoriale europene in domeniul educatiei geografice, manualul si CD-ul abunda de reprezentari si simulari spectaculoase de tip 3D ale unor procese geografice, aplicatii practice, fise de lucru, scheme recapitulative, evaluari si testari complementare utile pentru pregatirea diverselor concursuri, planse didactice A3 inedite. Manualul are pagini viu colorate, cu imagini de o calitate remarcabila.

De asemenea, gasiti in oferta noastra si manual digital geografie clasa 5 editura Litera sau manualul de la editura Corint, conceput de Octavian Mandrut, doctor in geografie, cunoscut autor de manuale scolare pentru clasele IV-XII, atlase sau culegeri.

 

Dintre metodele folosite in livrarea informatiei din manuale se identifica invatarea prin observare, explorare, analiza si interpretare, ori se foloseste structura Aminteste-ti!, Retine, Exerseaza, Clubul micilor geografi, Proiect in echipa si Stiati ca. Metodele de lucru se folosesc si in manuale digitale clasa 5 geografie, ce contin, pe langa informatia din cele in format tiparit, sute de reprezentari si simulari tip 3D spectaculoase ale unor procese geografice, aplicatii practice, fise de lucru, scheme recapitulative, evaluari complementare utile pentru pregatirea diverselor concursuri si olimpiade scolare, testari, planse didactice A3 inedite.
 

Toate manualele pentru clasa a V-a sunt avizate de Ministerul Educatiei Nationale si realizate in conformitate cu programa scolara existenta.

 

✅ Ce includ manualele de Geografie clasa 5?

Manualele de Geografie clasa 5 includ informatii despre Univers, Sistemul Solar, planeta Pamant si structura acesteia. De asemenea, abordeaza fenomenele meteorologice, clima, hidrosfera, resursele planetei, biosfera, geografia populatiei, activitati economice si impactul omului asupra mediului.

 

✅ Manual Geografie clasa 5 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Geografie clasa 5 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte dintre aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus simulari spectaculoase de tip 3D ale unor procese geografice, aplicatii practice, fise de lucru, scheme recapitulative, evaluari si testari complementare utile pentru pregatirea diverselor concursuri, planse didactice A3 inedite.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Geografie clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0986 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.