Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Geografie clasa 5 | Manuale scolare 2020 – 2021

  • 9 cărți

Geografie clasa 5

Nu toți oamenii au norocul lui Cristofor Columb să descopere din întâmplare un continent. De aceea, majoritatea dintre noi are nevoie de cunoștințe de geografie. Și unde să deprinzi astfel de cunoștințe importante dacă nu în școală? Cu această idee în minte, cei de la Librăria Delfin pun la dispoziție micilor exploratori virtuali nouă manuale școlare de geografie pentru clasa a 5-a.

Având prețuri avantajoase ce variază între 13, 6 lei și 31,9 lei, precum și reduceri consistente, care le fac accesibile elevilor și părinților cu venituri variabile, manualele de geografie clasa a 5 a provin de la editurile cunoscute pe plan național Aramis, Corint, Litera, Teora, Editura Didactică și Pedagogică, CD Press și Art Grup Educational.

Cel mai accesibil, din punct de vedere al prețului, manual geografie clasa 5 îl are ca autori pe Mihaela Ofelia Rașcu și Nicolae Lazăr și a apărut la Editura Didactică și Pedagogică în 2017. Manualul este împărțit în patru unități, fiecare discutând o tematică proprie, într-un mod foarte facil pentru elevi.
La polul opus, din punct de vedere al prețului, se află manualul școlar de la editura Litera, care a câștigat licitația organizată de Ministerul Educației Naționale în anul 2017. Conceput de un colectiv de patru autori, manualul reprezintă o introducere în știința geografiei, aprofundarea și îmbogățirea cunoștințelor din clasa anterioară, manualul fiind împărțit în șapte capitole.

Foarte util este și manualul de la editura Aramis. Pe lângă cartea tipărită, elevii pot aprofunda noțiunile de geografie clasa 5 cu ajutorul unui CD care include pe lângă manualul în format digital și multe alte fotografii, hărți, grafice, tabele sau exerciții practice pentru a ușura procesul de învățare a celor mici. Domeniile de conținut din programă sunt împărțite în manual în mai multe unități de învățare, fiecare unitate fiind compusă din mai multe lecții structurate în mai multe secțiuni. Cei doi autori, Manuela Popescu și Ioan Mărculeț, sunt de o competență recunoscută în plan educațional.

Un alt manual care include și CD este cel de la editura CD Press. Manualul de geografie pentru clasa a V-a al editurii CD Press este un produs didactic deosebit de prietenos, ușor de înțeles și de folosit. fiind potrivit pentru toate categoriile de elevi. Echipa de autori deține o vastă competență în cercetare și învățământ geografic.
Fiind concepute conform noilor standarde editoriale europene în domeniul educației geografice, manualul și CD-ul abundă de reprezentări și simulări spectaculoase de tip 3D ale unor procese geografice, aplicații practice, fișe de lucru, scheme recapitulative, evaluări și testări complementare utile pentru pregătirea diverselor concursuri, planșe didactice A3 inedite. Manualul are 112 pagini viu colorate, cu imagini de o calitate remarcabilă.

Manualul de geografie pentru clasa a V-a de la editura Corint este conceput de doctorul în geografie Octavian Mândruț, cunoscut autor de manuale școlare pentru clasele IV-XII, atlase sau culegeri din domeniul geografiei. Manualul se poate gasi in anumite perioade si la reduceri semnificative de pana la 30%.

Art Grup Educational propune un manual modern, adaptat formării și dezvoltării de competențe pentru elevi și se axeaza pe învățarea prin observare, explorare, analiză și interpretare. Manualul de 128 de pagini îi are ca Autori pe Silviu Neguț, Carmen Rădulescu și Ionuț Popa.

Toate manualele pentru clasa a V-a sunt avizate de Ministerul Educației Naționale și realizate în conformitate cu programa școlară existentă.
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.