Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • ▷ Culegeri, teste, bareme Istorie Bacalaureat 2023-2024

  • 23 cărți

Gama completa de carti Bacalaureat Istorie 2023 - 2024

Istoria este o materie cu ajutorul careia aflam si intelegem cum s-a ajuns in prezent si de ce facem lucrurile asa cum le facem acum. Absolut tot ce ne inconjoara este strans legat de istorie, iar studierea acestei materii in decursul celor 12 ani de liceu ne va raspunde la foarte multe intrebari. Istoria este, de asemenea, o materie la care elevii vor trebui sa sustina examenul de Bacalaureat. Ca si-n cazul cazul matematicii, geografiei, bilogiei, etc, istoria va fi data ca examen de Bacalaureat doar de elevii anumitor sectii liceale.
Datorita informatiilor vaste, istoria trebuie invata pas cu pas, mai exact in ordine cronologica, acest lucru va fi in avantajul elevilor. Precum celelalte materii, istoria are si ea chichitele ei, asadar orice carte de bac pentru istorie va fi bine venita si apreciata de catre elevi. Librariadelfin.ro, este una dintre cele mai mari librarii online din Romania unde puteti alege dintr-o gama vasta de carti bac istorie si nu numai.  
 
Una dintre cartile cele mai bune pentru Bacalaureatul la istorie ce o puteti gasi pe librariadelfin.ro este “Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2021 + suport electronic (CD)”, editura Delfin, autor Lucia Copoeru, Corina Pop. Lucrarea cuprinde o sintetizare perfecta a materiei scolare, avand: prezentarea pe scurt a temelor care fac obiectul programei de Bacalaureat; axa cronologica a temei; modele de teste de evaluare tip BAC, cu sugestii de rezolvare; bareme de evaluare si notare; recomandari pentru rezolvarea corecta a testelor. Lectiile sunt prezentate sub forma unor intrebari, intr-un mod cat mai simplu si clar, dar nu simplist si au o structura unitara, care faciliteaza invatarea. Ultimul capitol, evaluarea, are ca scop cunoasterea raportului dintre performantele realizate si demonstrate de elevi si performantele anticipate si proiectate de cadrul didactic.
 
Cartea de bac pentru istorie intitulata “Istorie Bacalaureat 2020 - editura Paralela 45, autor Mihaela Olteanu cuprinde un numar de 45 de variante de teste, dupa modelul M. E. N., structurate pe capitole, dar vizand si evaluarea finala. Sunt cuprinse, de asemenea, si baremele de evaluare si notare, tocmai pentru a veni in sprijinul candidatilor, ca un veritabil instrument de autoevaluare a pregatirii acestora pentru examen. Testele propuse spre rezolvare respecta intocmai programa pentru examenul de bacalaureat, continutul celor 7 manuale avizate de M. E. N., precum si structura itemilor propusi de Centrul National de Evaluare si Examinare in anii scolari trecuti. Pentru folosirea cat mai eficienta a culegerii, trebuie studiat cu multa atentie continutul fiecarei teme, dupa care se poate trece la rezolvarea testelor in conditii similare celor de examen, prin eliminarea oricarei surse de informare si acordandu-se un timp-limita.
 
Precum mentionam mai sus librariadelfin.ro este site-ul online unde veti putea gasi si alege dintr-o multime de carti de bac pentru istorie, Limba si literatura romana, matematica, etc de la cele mai bune edituri din Romania la preturi avantajoase.

 

Carti Bacalaureat pentru Istorie – gama completa

Libraria Delfin actualizeaza an de an gama de carti pentru pregatirea examenului de Bacalaureat. In oferta noastra de auxiliare pentru proba de istorie gasiti ghiduri de pregatire, sinteze, teste si rezolvari ale subiectelor pentru fiecare profil in parte. Toate manualele noastre sunt avizate de Ministerul Educatiei!

 

Ghiduri pentru pregatirea probei de Istorie - Bacalaureat

In pregatirea examenului de Bacalaureat – proba Istorie au fost publicate noile auxiliare ” Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2021 + suport electronic (CD) - Ed. Delfin” si ” Pachet Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2021 si Memorator - ISTORIE - Sinteze teoretice - Clasa a XII-a - Bacalaureat”p>

 

Teste, bareme si rezolvari examen Bacalaureat - Istorie

Pentru evaluarea cunostintelor a fost publicat auxiliarul ” Istorie. Bacalaureat. 59 de teste - Adrian Ilie Aichimoaie, Loredana Ciobanu” si auxiliarul ” Sprint catre BAC - ISTORIE - 22 de teste pentru Bacalaureat cu bareme si rezolvari - Carmen-Veronica Bajenaru”

 

In cat timp se pot livra auxiliarele pentru Bac Istorie?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

Created in 0.1442 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.