Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Biologie Clasa 12 [Semestrul 1 si 2]

  • 4 cărți

Manual Biologie clasa 12

 

Studiul biologiei ne conecteaza la lumea in care traim si ne aminteste de interconectarea noastra cu toate celelalte forme de viata. Dezvolta o constientizare a semnificatiei faunei si florei unice si a ecosistemelor distinctive. Ofera oportunitati de a afla despre procesele tuturor lucrurilor vii. Ceea ce invata elevii este direct relevant pentru specia si mediul nostru.

Biologia ne ajuta sa intelegem mai bine lumea in procesele sale naturale, ne invata cum functioneaza diverse organe si sisteme asupra corpului uman si cum totul este conectat in corpul nostru, ne ofera informatii despre interactiunea celulelor cu organele si organismele, mediul si ecosistemul, etc. Prin urmare biologia reprezinta sansa noastra prin care putem intelege cum fuctioneaza totul.

Elevii, studiaza biologia inca din clasele primare, iar acestia invata constant aceasta materie pana in timpul liceului. Este una dintre materiile cele mai complexe, ai caror termeni de specialitate sunt cei mai dificili, iar intelegerea ei poate fi uneori anevoioasa. Pentru a reusi sa intelegem toti acesti termeni si toate informatiile pe care ni le ofera biologia, elevii au nevoie de un profesor bun si de un manual corespunzator. Primul lucru pe care elevii il vor folosi, daca nu au inteles ceva, va fi manualul, asadar, acesta trebuie sa fie clar si corect redactat astfel incat, ei sa poata inteleaga notiunea respectiva.

 

Biologie clasa a 12 a

 

Un manual biologie clasa 12 va trebui sa respecte programa scolara si sa aiba o structura cat mai dinamica. Biologia de clasa a 12 a va trece prin urmatoarele capitole: genetica si ecologie umana. Programa scolara conform Ministerului Educatiei isi propune abordarea studiului disciplinei Biologie clasa 12 prin intelegerea si asimilarea notiunilor, conceptelor, principiilor si legilor specifice si de asemenea, aplicarea lor in diverse situatii de viata, asigurand astfel conditii pentru ca fiecare elev sa isi dezvolte o personalitate autonoma si creativa. Mai mult de atat, programa are drept obiectiv crearea conditiilor favorabile fiecarui elev de a-si forma si dezvolta competente intr-un ritm individual, de a transfera cunostintele acumulate dintr-o zona de studiu in alta.

Astfel, un manual de biologie de clasa 12 trebuie sa fie redactat la cele mai inalte standarde. Edituriile care redacteaza manuale de biologie bune sunt: Corint, Didactica si Pedagogica, Aramis si All, autorii acestor edituri elaboreaza manuale de calitate, prin care informatia este usor asimilata de catre elevi, iar exercitiile sunt gandite in asa fel incat scolarilor sa le fie pusa mintea la contributie.

Pentru manuale de Biologie clasa a 12 a, limbi straine sau orice alta materie, puteti accesa site-ul librariadelfin.ro, iar aici puteti gasi o multime de manuale scolare avizate de catre Ministerul Educatiei la preturi avantajoase.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentr clasa 12

✅ Ce teme cuprinde un manual de Biologie clasa 12?

Manualele contin capitolele genetica si ecologie umana, fiecare capitol fiind impartit in subcapitole, si urmaresc intelegerea si asimilarea notiunilor, conceptelor, principiilor si legilor specifice si de asemenea, aplicarea lor in diverse situatii de viata, asigurand astfel conditii pentru ca fiecare elev sa isi dezvolte o personalitate autonoma si creativa.

✅ In cat timp se pot livra manualele Biologie clasa 12?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Biologie clasa a 12 a sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Biologie pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 12 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1170 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.