Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Gimnasium - manuale si auxiliare Bacalaureat 2020

  • 37 cărți
Editura Gimnasium a fost infiintata in anul 1999. Editura este specializata in carte educationala, in special pregatire pentru examene de bacalaureat si admiterea la facultate.

Editura Gimnasium este una dintre cele mai vechi edituri educationale din tare, care s-a mentinut pe piata literara romaneasca prin manuale si auxiliare construite de un comitet de profesori reputati in domeniile sale dintre care amintim: Stelica Ene, coordonatorul lucrarilor de biologie pentru bacalaureat, Doru Badiu, autorul lucrarilor de fizica, Gheorghe Dondorici autorul lucrarilor de bacalaureat la istorie si pentru pregatirea examentului de admitere la academia de Politie.

Editura Gimansium este specializata in tiparirea de lucrari pentru pregatirea examenului de bacalaureat prin texte ample care trateaza atat partea de teorie prin sinteze, cat si prin teste pentru pregatirea examenului.

Lucrarile editurii Gimnasium corespund programei si metodologiei in vigoare, fiind corectate si reeditate anual pentru a se adapta schimbarilor din sistemul de educatie national. Manualele si auxiliarele sunt aprobate de Ministerul Educatiei si sunt actualizate constant pentru a se plia pe programa in vigoare.

Lucrarea pentru bacalaureat biologie este structurata pe clase, fiind impartita in doua manuale, una care trateaza subiectele acoperite de clasele IX-X si una care trateaza subiectele acoperite in clasele XI si XII. Testele sunt insotite si de sectiuni de teorie create de un comitet de profesori reputati coordonati de Stelica Ene. Pentru biologie mentionam lucrarile: Biologie 2020 clasele 11-12. Ghid pentru bacalaureat de nota 10. Sinteze teste si rezolvari (coord. Stelica Ene) si Bacalaureat Biologie clasele 9-10. Sinteze teste si rezolvari - Ghid pentru bacalaureat de nota 10 ( Stelica Ene).

Lucrarile de istorie pentru bacalaureat sunt create prin sintetizarea tuturor manualelor de istorie si s-a tinut seama in conceperea acestora de toate subiectele subiectele date la examenul de bacalaureat, incepand din 2008. Pentru istorie mentionam lucrarea: Istoria Romanilor Bacalaureat. Sinteze si 60 teste, enunturi si rezolvari ( Ed. revizuita ).
 
Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor de clasa a 12 a, o gama variata de carti, teste si culegeri pentru Bacalaureat la oferte imbatabile.  
Created in 0.041 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.