HOT Books for HOT Days
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Limba si literatura romana clasa 4 anul 2023-2024

  • 16 cărți

Manual Limba si literatura romana clasa 4

 

Manualele de limba si literatura romana clasa 4 de pe Libraria Delfin sunt aprobate prin Ordinul Ministerului Educatiei cu numarul 5471 din data de 12.10.2016, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar pentru clasele a 3-a si a 4-a.

 

Limba si literatura romana clasa 4

 

Scopul acestor manuale este acela de a-i ajuta pe elevi sa asimileze in totalitate programa de limba romana clasa 4, astfel incat acestia sa depinda cu placere tainele limbii romane. Utilizand acest manuale de limba romana clasa a 4 a, atat munca profesorilor cât și cea a elevilor va fi cu mult usurata, întrucât acestea contin multe dintre animatiile familiale copiilor și elevilor de gimnaziu.

 

Procesul de invatare va fi mult mai mult bazat pe judecată si intuiție, decât pe memorare mecanica, ceea ce contribuie la formarea unei generații de elevi capabila sa emita opinii solide și corect fundamentate, iar analfabetismul functional va fi combatut în întregime. Elevii își vor putea dezvolta competente multiple cu ajutorul exercitiilor menite sa fixeze cunostintele acumulate, astfel încât după parcurgerea lectiilor vor avea capacitatea de a utiliza foarte eficient toate elementele limbii romane.

 

Pentru a intra pe calea invatamantului european modern, manualul de limba romana clasa 4 vine insotit de un CD ce contine suportul digital, care va facilita prezentarea continutului pe proiectoare sau table digitale de ultima generatie.

 

Manuale de romana clasa 4 semestrul 1 si 2

 

In oferta Librariei Delfin regasiti manuale de la edituri de renume si indragite de profesori si parinti pentru calitatea continutului desarvasita. Astfel, puteti achizitiona un manual de limba si literatura romana clasa 4 semestrul 1 editura Art, Corint, Humanitas, Dacia, Aramis, Herra sau Radical, intocmite de profesori cu o bogata experienta didactica. Acestea sunt usor de parcurs, fiind un suport de nadejde pentru elevi in lucrul la clasa si acasa. 

 

Autorii manualelor sunt personalitati marcante din aria acestei discipline, astfel incat putem enumera urmatoarele nume: Sofia Dobra, Roxana Jeler, Marcela Penes, Paul Calmac, Adela Gherasim, Mirela Mihaescu, Tudora Pitila si Adina Grigore, a carei manual de limba si literatura romana clasa 4 semestrul 2 de la editura Ars Libri.

 

Tusul folosit la imprimarea paginilor este foarte rezistent in timp si inclusiv la stergere, astfel incat nu va ramane imprimat pe mainile sau hainele elevilor. Hartia uilizata la printare are grosimea optima, astfel incat nu se va rupe usor, iar paginile nu vor ramane lipite in momentul in care se va produce o rasfoire rapida a manualului. Paginile manualelor sunt imbinate cu ajutorul unui tip de lipici non-toxic, astfel incat ingerarea acestuia nu va cauza probleme de sanatate copiilor.

 

Copertile manualelor de romana clasa 4 au in componenta un carton de calitate cu rezistenta ridicata, nefind susceptibile ruperii la aplicarea unei forte normale, sau uzurii premature, cauzate atat de utilizarea intensa ori de transportul acestora in ghiozdanele mici ale elevilor. Greutatea manualelor va fi una redusa, acestea avand in medie intre 70 si 100 de pagini, astfel incat elevii le vor putea transporta si depozita in conditii optime, fapt necesar pentru o dezvoltare armonioasa a coloanei vertebrale.

 

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 4.

✅ Ce includ manualele de Limba si literatura romana clasa 4?

Manualele de Limba si literatura romana clasa 4 contin notiuni care ii vor ajuta pe elevi sa poata emite opinii solide, corect fundamentate. De asemenea, acestia vor avea capacitatea sa utilizeze foarte eficient toate elementele limbii romane.

✅ Manual Limba si literatura romana clasa 4 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Limba si literatura romana clasa 4 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus alte activitati care sa ajute in procesul de invatare.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Limba si literatura romana clasa 4?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0994 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.