Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba si literatura romana clasa 4 – manuale scolare

  • 15 cărți

Manual Limba si literatura romana clasa 4

Este foarte important ca manualele de limba si literatura romana clasa a 4 a sa fie concepute astfel incat sa se plieze pe modul de gandire al elevilor de gimnaziu.

Acest tip de manuale de romana clasa a 4 a sunt aprobate prin Ordinul Ministerului Educatiei cu numarul 5471 din data de 12.10.2016, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, pentru clasele a 3-a si a 4-a.

Scopul acestor manuale este acela de a-i ajuta pe elevi sa asimileze in totalitate programa de romana clasa 4, astfel incat acestia sa depinda cu placere tainele limbii romane. Utilizand aceste manuale de limba romana clasa a 4 a, atat munca profesorilor cât și cea a elevilor va fi cu mult usurata, întrucât acestea contin multe dintre animatiile familiale copiilor și elevilor de gimnaziu.

Procesul de invatare va fi mult mai mult bazat pe judecată si intuiție, decât pe memorare mecanica, ceea ce contribuie la formarea unei generații de elevi capabile sa emita opinii solide și corect fundamentate, iar analfabetismul functional va fi combatut în întregime. Elevii își vor putea dezvolta competente multiple cu ajutorul exercitiilor menite sa fixeze cunostintele acumulate, astfel încât după parcurgerea lectiilor, vor avea capacitatea de a utiliza foarte eficient toate elementele limbii romane.

Pentru a intra pe calea invatamantului european modern, manualele limba romana clasa a 4 a, vin insotite de un compact disc ce contine suportul digital, astfel incat va facilita prezentarea continutului pe proiectoare sau table digitale de ultima generatie.

Editurile care au lansat aceste manuale limba romana clasa 4, au un renume bun pe piata publicatiilor tiparite, fiind in special vorba despre nume ca: Aramis, Corint sau Humanitas, calitatea continutului fiind desavarsita, neexistand greseli de redactare sau capitole inutile.

Tusul folosit la imprimarea paginilor are proprietatea de a rezista in timp si inclusiv la stergere, astfel incat nu va ramane imprimat pe mainile sau hainele elevilor.
Hartia uilizata la printare are grosimea optima, astfel incat nu se va rupe usor, iar paginile nu vor ramane lipite in momentul in care se va produce o rasfoire rapida a manualului.
Paginile manualelor sunt imbinate cu ajutorul unui tip de lipici non toxic, astfel incat ingerarea acestuia nu va cauza probleme de sanatate copiilor.

Copertile acestor manuale au in componenta un carton de calitate cu rezistenta ridicata, nefind susceptibile ruperii la aplicarea unei forte normale, sau uzurii premature, cauzate atat de utilizarea intensa, cat si de transportul acestora in ghiozdanele mici ale elevilor de clasa a 4-a.

Greutatea manualelor va fi una redusa, acestea avand in medie intre 70 si 100 de pagini, astfel incat elevii le vor putea transporta si depozita in conditii optime, fapt necesar pentru o dezvoltare armonioasa a coloanei vertebrale.

Autorii manualelor de limba si literatura romana sunt personalitati marcante din aria acestei discipline, astfel incat putem enumera urmatoarele nume: Sofia Dobra, Roxana Jeler sau Marcela Penes.

Recomandam sa incercati manualele de limba romana pentru clasa a 4-a, deoarece puteti fi siguri ca astfel copilul dumneavoastra va indragi aceasta disciplina atat de necesara in viata. 

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 4.
Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.