Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Manuale clasa 8 | Manuale pentru anul scolar 2020-2021

Manualele sunt principalele instrumente de lucru in procesul de invatare si educare a elevilor. Realizate pe baza programei scolare adoptata de Ministerul Educatiei, manualele scolare prezinta intr-o maniera sistematica notiunile pe care un elev trebuie sa le parcurga intr-un an scolar.

Din perspectiva curriculara, manualele indeplinesc trei functii esentiale: informeaza, selecteaza informatiile si le organizeaza conform programei scolare, si ghideaza invatarea in functie de principiile didactice. Manualul este, de fapt, inima activitatilor scolare si o parte critica a educatiei, fiind necesar atat in clasa, cat si acasa, pentru rezolvarea temelor, si, desi exista si alte surse de predare-invatare, importanta utilizarii manualului ramane de necontestat.

Prin utilizarea corecta a manualelor scolare pentru clasa a VIII a, profesorii pot juca un rol important in cultivarea si sustinerea potentialului creativ al fiecarui elev. Manualele ii pot ajuta, de asemenea, sa ghideze si orienteze activitatea didactica in clasa, dar si sa ii motiveze pe elevi atunci cand este cazul. Mai mult, datorita avalansei de manuale tiparite de diferite edituri, exista in momentul de fata o libertate foarte mare in alegerea lor, fapt ce face posibila studierea dupa manuale diferite chiar in cadrul aceleiasi scoli.

Multitudinea de manuale alternative existente pe piata, si pe care le poti gasi in Libraria Delfin, pornesc de la aceeasi programa, dar un continut diferit. Aparitia mai multor variante a fost necesara pentru ca manualul unic nu mai reprezinta un etalon. Profesorul are libertatea de a alege cea mai potrivita cale de predare-invatare, care considera ca face continutul stiintific cat mai inteligibil si usor de asimilat de catre elevi.

Pentru elevi, manualele scolare constituie un sprijin real in stapanirea unei materii. Folosind un limbaj accesibil in functie de varsta si de nivelul de pregatire al elevilor, manualele dezvolta gandirea, imaginatia si capacitatea intelectuala a acestora, asa incat sa ii poata ajuta sa isi atinga obiectivele pedagogice stabilite de programa scolara. Din perspectiva parintilor, manualele sunt instrumentul care le arata ceea ce copiii lor invata la scoala. Daca un copil are intrebari la care parintii nu le pot raspunde cu usurinta, acestia pot apela la manuale pentru a gasi raspunsul, implicandu-se astfel activ in procesul de invatare.

In rafturile librariei gasesti toate manualele clasa 8 de care ai nevoie.

Pe langa gama variata de manuale scolare si auxiliare didactice, aprobate de Ministerul Educatiei, pentru toate clasele invatamantului primar, gimnazial si liceal, Libraria Delfin are in stoc si titluri de beletristica, carti de specialitate sau ghiduri de pregatire pentru bacalaureat.

Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor, parintilor si profesorilor manuale scolare pentru clasa a 8 a, la toate disciplinele: matematica, dezvoltare personala, arte vizuale si abilitati practice, muzica si miscare, limba engleza, limba franceza, limba germana, religie, stiinte, educatie civica, stiintele naturii, limba si literatura romana, istorie, geografie, educatie muzicala, biologie, desen artistica si educatie plastica, informatica si tic, educatie tehnologica si aplicatii practice, educatie fizica, educatie sociala, fizica, pregatire profesionala, chimie, limba italiana si altele.

Grupate pe fiecare materie in parte, manualele realizate de specialistii din domeniul invatamantului ofera toate informatiile necesare elevilor. Toate manualele adresate elevilor de clasa a 8 a, disponibile in Libraria Delfin, sunt avizate de Ministerul Educatiei. "
✅ Manualele pentru nume clasa sunt avizate pentru anul scolar 2020 – 2021?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare pentru a respecta programa scolara a elevilor din nume clasa implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.042 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.