Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Geografie clasa 10 pentru anul scolar 2023-2024

  • 9 cărți

Manual de Geografie clasa 10

 

Manualele de Geografie clasa 10 disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale, sunt realizate in conformitate cu programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei. Manualele sunt structurate in asa fel incat sa cuprinda cele trei componente majore ale geografiei umane.

Este vorba despre geografia politica, geografia populatiei si asezarilor si geografia economica, subiecte care sunt abordate in toate manualele destinate elevilor de clasa 10. Temele sugerate au fost alese pentru a stimula interesul elevilor pentru geografie, si pentru a-i ajuta sa inteleaga si sa aprecieze problematica lumii. Mai jos puteti vedea o lista care cuprinde cateva titluri de manual geografie clasa 10, care pot fi achizitionate la preturi foarte accesibile:

• Manual geografie - clasa a X-a - Autor: Ion Velcea, Claudia Popescu, Ion Nicolae, Dan Dumitru
• Manual geografie clasa a 10-a, ed. Humanitas - Autor: Silviu Negut, Gabriela Apostol, Mihai Ielenicz
• Manual Geografie pentru clasa a X-a - Autor: Ion Velcea, Claudia Popescu, Ion Nicolae, Dan Dumitru
• Manual geografie - clasa a X-a - Autor: Octavian Mandrut
• Geografie. Manual pentru clasa a X-a - Autor: Manuela Popescu, Stefan Pacearca
• Manual Geografie pentru clasa a X-a - Autor: Pompiliu Cocean
• Manual geografie - clasa a X-a SAM - Autor: Octavian Mandrut
• Geografie - Manual pentru clasa a X-a - Autor: Grigore Posea, Nicu Aur

 

Carte de Geografie clasa 10

 

Prin continutul lor, manualele isi propun sa contribuie la formarea si dezvoltarea unor abilitati generale ale elevilor. Acestia vor dobandi o atitudine pozitiva fata de societate, cultura si civilizatie. Elevii vor invata din aceste manuale tot ce este necesar pentru nivelul lor educational, inclusiv: statele si gruparile regionale de state, geografia si dinamica populatiei, bilantul natural si total al populatiei, diferite tipuri de medii de viata, habitatul uman si urbanizarea, resursele naturale, precum si informatii despre agricultura, industrie si servicii. Acestea sunt doar cateva dintre subiectele pe care le vor parcurge elevii la Geografie clasa a 10 a.

Programa scolara presupune, de asemenea, evaluarea elevilor pentru a se vedea daca acestia au atins competentele specifice. Prin competente intelegem ca elevii trebuie sa fie capabili sa utilizeze terminologia stiintifica specifica geografiei, sa descrie si sa explice faptele observate pe teren, sa sesizeze legaturile intre elemente economice si politice, sa interpreteze informatii cartografice, sa construiasca schite cartografice simple, sa opereze cu simboluri, semne si conventii, etc.

Dupa parcurgerea cu succes a materiei, elevii vor dezvolta o curiozitate pentru explorarea mediului geografic, vor avea respect pentru diversitatea naturala si umana, si vor invata sa conserve si sa ocroteasca mediul de viata.

Autorii manualelor si-au dorit sa asigure elevilor o perpectiva extinsa, folosind ilustratii remarcabile, ajutandu-i sa-si atinga obiectivele de invatare si competentele intr-un mod mult mai placut si mai interactiv. Continutul oricarui manual de geografie clasa 10 urmareste stimularea procesului de invatare, iar exercitiile si temele sugerate contribuie la dezvoltarea unor competente cheie.

Puteti achizitiona de pe site-ul nostru, simplu si rapid, la preturi foarte atractive, orice carte de geografie clasa 10 necesar elevilor , care sunt aprobate de Ministerul Educatiei, si contin toate temele sugerate de programa scolara.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 10.

✅ Ce includ un manual de Geografie clasa 10?

Manualele de Geografie clasa 10 se axeaza pe studiul componentelor geografiei umane, anume pe geografia politica, geografia populatiei si a asezarilor si geografia economica.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Geografie clasa 10?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Cine sunt autorii care au scris manuale Geografie clasa 10?

In oferta Librariei Delfin sunt incluse manuale de Geografie clasa 10 scrise de Octavian Mandrut, Silviu Negut, Stefan Pacearca, Grigore Posea.

Created in 0.1420 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.