Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210
  • Invatamant profesional si tehnic

  • 2 cărți

Învăţământul profesional şi tehnic este format din: învăţământ profesional, învăţământ liceal tehnologic şi învăţământ postliceal.

Învăţământul liceal, filiera tehnologică, cuprinde următoarele profiluri:

  • tehnic

  • servicii

  • resurse naturale şi protecţia mediului.

Învăţământul liceal se organizează şi funcţionează, de regulă, ca învăţământ cu frecvenţă. Acesta se poate organiza şi poate funcţiona şi ca învăţământ cu frecvenţă redusă, în unităţile de învăţământ stabilite de inspectoratul şcolar, în colaborare cu autorităţile administraţiei publice locale.

Învăţământul postliceal cuprinde şcoala postliceală şi şcoala de maiştri.

Şcoala postliceală şi şcoala de maiştri sunt organizate cu durata de 1 - 3 ani şi au ca finalitate, din punct de vedere al formării profesionale, calificarea de nivel 3 avansat (nivel 5 EQF, nivel 4 ISCED).

Created in 0.057 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.