Vanatoarea cartilor in luna noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Manual Geografie clasa 4 [Semestrul 1 si 2]

 • 15 cărți

Geografie clasa 4

 

În acest prim an de studiu al geografiei, elevii vor învăța notiuni generale privind orientarea în spațiu, principalele forme de relief din România, poziția țării noastre în Europa și pe cea a planetei Pământ în Sistemul Solar. Disciplina geografie clasa 4 prezintă noțiunile introductive care vor fi de folos elevilor în anii următori și, cel mai important, în afara școlii în viața de zi cu zi. De asemenea, în clasa a patra se continuă materia și se explică noțiuni învățate la Științele naturii în anii precedenți.

 

 

Manuale geografie clasa 4 disponibile pentru această materie și oferite de Librăria Delfin sunt foarte apreciate prin conținut și structură. Unele manuale în format tipărit sunt însoțite de varianta lor pe CD. Acestea au același conținut informațional în ambele formate, însă varianta digitală aduce în plus materiale multimedia deosebite, interactive,  pentru a exemplifica noțiunile predate, pentru a capta atenția elevilor și a dinamiza orele de curs.

 

În oferta Librăriei Delfin găsiți următoarele titluri de carte de geografie clasa 4:

 • Geografie. Manual pentru clasa a IV-a - Octavian Mândruț
 • Geografie. Manual pentru clasa a IV-a - Cristina Moldovan
 • Geografie. Manual pentru clasa a IV-a - Viorela Anastasiu
 • Geografie. Manual pentru clasa a IV-a - Marcela Peneș, Ioan Sortan
 • Manual pentru Geografie clasa a IV-a, semestrul I - Carmen Camelia Rădulescu, Ionuț Popa
 • Manual geografie pentru clasa a IV-a. Semestrul II - Carmen Camelia Rădulescu, Ionuț Popa
 • Geografie. Manual pentru clasa a IV-a. Semestrele 1 si 2. Cu CD - Cleopatra Mihăilescu, Tudora Pitila
 • Geografie. Manual pentru clasa a IV-a - Cleopatra Mihăilescu, Tudora Pitila
 • Geografie. Manual pentru clasa a IV-a, semestrul I si semestrul II. Conține ediția digitală - Ștefan Pacearca, Manuela Popescu
 • Geografie. Manual pentru clasa a IV-a - Manuela Popescu, Ștefan Pacearca

 

Materialele, fie manual geografie clasa 4 digital sau tipărit, propun diferite exerciții pentru ca elevii să învețe să interpreteze o hartă, iar aceștia  vor înțelege astfel modurile în care poate fi reprezentată realitatea înconjurătoare și vor învăța terminologie specifică geografiei. Vor afla despre linia orizontului, puncte cardinale, relief, hidrografie, vegetație, populație, activități economice, repere de timp.

 

Unitățile de învățare au la final secțiuni de recapitulare și evaluare pentru a ajuta la reținerea informațiilor, iar pentru a ajuta și motiva elevii să fie activi și interesați, diferite personaje de vârste apropiate lor îi însoțesc pe parcursul fiecărei lecții în timp ce asimilează materia.

 

De asemenea, în oferta librăriei găsiți și manual tradus în limba germană, ce acoperă programa națională.

 

Manualele pot fi achiziționate la set de câte două, manual de geografie clasa a 4 a semestrul 1 și 2, ori separat pentru fiecare semestru sau în pachet împreună cu varianta digitală. În oferta Librăriei Delfin găsiți și un pachet educațional adresat claselor IV-VIII, format din soft educațional pe suport CD, revistă-auxiliar și joc educațional.

Manualele pentru clasa a 4 a vor influenta pozitiv atat procesul educational din perspectiva elevului, cat si din cea a profesorului preocupat de calitatea informatiei prezentate.

✅ Ce includ manualele de Geografie clasa 4?

Manualele de Geografie clasa 4 conțin notiuni generale privind orientarea în spațiu, principalele forme de relief din România, poziția țării noastre în Europa și pe cea a planetei Pământ în Sistemul Solar. Materialele propun exerciții pentru ca elevii să învețe să interpreteze o hartă și să învețe să folosească terminologie specifică geografiei.

✅ Manual Geografie clasa 4 în format fizic și digital

Portofoliul Librăriei Delfin include manuale de Geografie clasa 4 în format fizic pentru semestrele 1 și 2 sau un singur manual pentru întregul an. O parte din aceste manuale sunt însoțite de CD ce conține materialul în format digital, care aduce în plus materiale multimedia deosebite, interactive, pentru a exemplifica noțiunile predate, pentru a capta atenția elevilor și a dinamiza orele de curs.

✅ În cât timp se pot livra manualele de Geografie clasa 4?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1417 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.