Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Geografie clasa 4 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 12 cărți

Manual geografie clasa 4

Geografia este una dintre cele mai placute materii de catre elevi, datorita multitudinii de informatii legate de peisaje, precum si modul de formare al acestora. Informatiile prezentate in manualele de geografie trebuie sa fie diverse si insotite de imagini viu colorate si detaliate care sa ilustreze atat geneza, cat si forma unor structuri geografice importante, fapt ce favorizeaza dezvoltarea intuitiei si a memoriei vizuale.
Abordarea organizarii informatiilor este importanta din punct de vedere al structurii materiei, iar ordinea in care acestea sunt prezentate, este importanta, deoarece favorizeaza intelegerea facila a unor fenomene si structuri geografice complexe.

Manualele de geografie clasa a 4 a sunt aprobate prin Ordinul Ministerului Educatiei cu numarul 5472 din data de 12.10.2016, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014, privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, pentru clasele a 3-a si a 4-a.

Manualele de geografie clasa 4 au rolul de a usura actvitatea și efortul de studiu al elevilor care vor trebui sa asimileze un numar mare de informații, pe care sa le poată folosi mai tarziu în viața de zi cu zi sau în cea profesională.
Invatarea geografiei poate fi dificila în cazul în care manualele nu ofera suficiente informații cu privire la localizarea pe harta a formelor de relief.
Este recomandabil ca aceste cărți să abunde în ilustratii viu colorate, care sa mentina la cote înalte interesul elevilor, deoarece acestea faciliteaza reținerea cu ușurința a informațiilor precum și a dezvoltarii intuitiei și judecatii logice.

În Uniunea Europeana exista tendinta de a implemanta sinergia dintre sistemul educational clasic și cel bazat pe accesul la informatie în format digital.
Pentru a veni în intampinarea noilor tendinte în acest sens, manualele de geografie comercializate de către Libraria Delfin, vor conține și un compact disc, care va putea fi folosit atât de către elevi în procesul de invatare, cât și de către profesori în predarea asistata de proiector.

Calitatea continutului va fi desavarsita, deoarece editurile care au manuale prezente in aceasta categorie sunt printre cele de top, putand enumera in acest sens nume ca: Humanitas, Corint sau Aramis.
Lipsa greselilor de ortografie si a celor de print se datoreaza unui control al calitatii foarte bun executat de catre personalul calificat.

Grosimea manualelor va fi cu mult redusa datorita eliminarii informatiilor inutile, precum si a utilizarii unui tip de hartie cu proprietati superioare, care va scadea astfel greutatea totala a cartii, aspect necesar in cazul reducerii greutatii totale a ghiozdanului elevilor, in vederea unei dezvoltari armonioase a coloanei vertebrale.

Copertile vor fi confectionate dintr-un carton de calitate rezistent la uzura si rupere, care va proteja paginile manualului pe termen lung impotriva deteriorarii premature, cunoscut fiind temperamentul copiilor aflati la varsta gimnaziului.
Autorii acestor manuale sunt personalitati marcante din domeniul educational, avand o contributie importanta la dezvoltarea ariei curiculare din domeniul geografiei, iar printre acestia putem mentiona nume ca: Ionut Popa, Ioana Frunza sau Cleopatra Mihailescu.

Manualele pentru clasa a 4 a vor influenta pozitiv atat procesul educational din perspectiva elevului, cat si din cea a profesorului preocupat de calitatea informatiei prezentate.
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.