Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti pediatrie de specialitate la oferte speciale

  • 161 cărți
Cărți de pediatrie se găsesc în fiecare librărie online, pentru că această specializare a medicinei cunoaște o dezvoltare accentuată, din grijă pentru copii. Mulți studenți la medicină și rezidenți se îndreaptă spre studiul pediatriei, iar cumpărând cărți pediatrie au acces la cele mai noi informații din domeniu.
Pediatria este ramură medicinii care se ocupă de sănătatea și îngrijirea medicală a sugarilor, copiilor și adolescenților de la naștere până la vârsta de 18 ani. Cuvântul „pediatrie” înseamnă „vindecător al copiilor”; noțiunea provine din două cuvinte grecești: pais = copil și iatros = medic sau vindecător.
 
Pediatrii ajută la menținerea copiilor sănătoși, verificându-le în mod regulat creșterea și dezvoltarea. Acestea ajută la prevenirea bolilor, oferind vaccinări și sfaturi generale pentru sănătate. Iar când copiii se îmbolnăvesc sau rănesc, ei tratează o gamă largă de boli și răni comune. Unii pediatri sunt medici care îngrijesc nou-născuții iar alții se ocupa de copii si adolescenti.
 
Importantă pediatriei
Responsabilitățile unui pediatru sunt importante și diversificate. Neonatologul realizează examene minuțioase la nou-născuți și copii mici pentru a verifică și înregistra sănătatea lor și dezvoltarea fizică normală. Pediatrul consulta copii bolnavi și analizează simptomele care conduc la diagnostic. Tot pediatrul prescrie tratamentul și da indicații de administrare.
 
Pediatria se divide în mai multe specialități separate. Neonatologie, cardiologie pediatrică, Hematologie și oncologie pediatrică, chirurgie pediatrică, boli infecțioase, medicină paliativă, pneumologie pediatrică. Fiecare înseamnă informații diverse și complexe, studii și cercetări care valorifică ani de practică medicală. Cei care studiază pediatria au mereu nevoie de cărți de pediatrie care să îi țină la curent cu schimbările și progresele acestui mediu dinamic.
Pe lângă calitățile profesionale, un pediatru bun trebuie să iubească copii, să își dorească să le restabilească sănătatea și să contribuie la prevenirea oricăror boli care îi pot afecta pe cei mici. Pregătirea profesionala permanenta înseamnă investiție in viitoarea cariera de medic pediatru.
 
Cărți de pediatrie
În librăriile online găsești o serie de cărți de pediatrie utile pentru cei care se specializează în acest domeniu. Patologia copilului și urgențele pediatrice sunt detaliate în “Oxford Handbook of Paediatrics and Emergencies în Paediatrics and Neonatology Pack” - Robert C. Tasker, Robert J. McClure, Carlo L. Acerini, Stuart Crisp, Jo Rainbow.
Îngrijirea copilului bolnav, bolile ORL, boli de nutriție, dar și tratate de terapie intensive pediatrică, sunt titluri recomandate pentru cei care au nevoie de cărți pediatrie.
 
 Mamele care doresc să știe mai multe despre îngrijirea copiilor pot și ele să citească cărți destinate în mod special creșterii și educării copiilor. Dacă vrei să identifici dificultăți de vorbire, să recunoști anumite simptome înainte de a merge cu micutul tău la medic, acum ai ocazia să te informezi în mod adevcat. “Bebeluș, extremă urgență! - Informații vitale pentru primii 3 ani din viața copilului tău” îți dezvăluie tot ce trebuie să știi pentru a-ți îngriji copilul în mod eficient.
 
Orice persoană care vrea să se informeze mai detaliat despre maladiile copiilor, moduri de îngrijire și simptome clinice, poate consulta cărți de pediatrie. Librariiile online comercializează numeroase titluri din acest domeniu medical pentru a răspunde solicitărilor din ce în ce mai numeroase din partea cititorilor.
Created in 0.1428 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.