Vanatoarea cartilor in luna noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Culegeri Bac Romana 2023 | Teste, sinteze si eseuri

  • 60 cărți

Culegeri Bacalaureat pentru Limba Romana pentru toate profilele

 

Alege una dintre cele mai bune culegeri de limba romana din anul 2022 pentru bacalaureat 2023. Libraria Delfin vine în sprijinul fiecărui elev cu noutati si materiale de un mare profesionalism. De aceasta data, va aducem în atentie cele mai bune culegeri de limba si literatura romana  dedicate elevilor de clasa a 12-a, în vederea pregatirii sustinerii examenului de bacalaureat din anul 2023. Realizate în conformitate cu Programa scolara în vigoare, aceste culegeri de bacalaureat, prezente pe site-ul nostru, sunt avizate de Ministerul Educatiei si sunt bine-structurate, astfel încat elevului să-i fie ușor a le aborda. Bogate în continut, acestea au ca scop oferirea tuturor cunostintelor necesare elevului pentru a rezolva toate cele trei subiecte ale examenului maturitatătii, bacalaureatul. În functie de nevoile elevilor dumneavoastra, la noi, pe site, veti gasi ceea ce cautati. Indiferent de profil sau specializare, noi dispunem de o gamă variata de materiale. Aici, veti gasi atat culegeri cu un continut teoretic, intre paginile lor regasindu-se sinteze si eseuri, dar si culegeri cu un continut practic, care ofera un set de teste cu cerinte exacte si conforme modelului oficial. Pe de cealalta parte, dacă doriti sa aveti într-o singura varianta, ambele parti, atat teoria, cat si testele una dintre cele mai ofertante culegeri in acest sens este culegerea Bacalaureat 2021. Limba si literatura romana. Invata singur! Teme de lucru pentru bacalaureat. Toate profilurile, toate filierele a carei autoare este Mihaela Dobos.

       Culegerea aceasta este un indrumar de studiu adresat, in principal, elevilor care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat (sistematizare ↔ antrenare ↔ evaluare), lucrarea Invata singur! Teme de lucru pentru Bacalaureat este organizata dupa principiul eficientei si al invatarii personalizate, care ii ofera utilizatorului posibilitatea de a-si concepe un parcurs de invatare adecvat necesitatilor sale.

  • 30 de teste de antrenament (Subiectul I), incadrate in diverse Arii tematice, astfel incat fiecare elev sa aleaga domeniile pe care simte ca nu le stapaneste sau care corespund obiectivelor/ preocuparilor sale; planuri de raspuns la textul argumentativ (Poti avea in vedere!), pentru ambele abordari ale temei puse in discutie (DA/NU);
  • 60 de teste de antrenament (Subiectul al II-lea), precedate de sectiunile Raporteaza-te la context! (repere utile ancorarii intr-o epoca literara/curent/tendinta/directie/orientare estetica etc.) si Filtreaza ideile in functie de subiect! (indicatii necesare intelegerii textelor si rezolvarii sarcinii de lucru); organizarea instrumentala a testelor, in spiritul particularitatilor fiecarei teme din programa scolara;
  • interpretari structurate ale textelor apartinand autorilor din programa de examen (Subiectul al III-lea);
  • 20 de teste pentru consolidare si recapitulare care respecta structura subiectelor de Bacalaureat, urmate de sugestii de raspuns gandite interactiv.

„Pentru conceperea ei, am incercat sa ma pun in locul unui elev ocupat cu multe discipline de studiu, cu proiecte colaterale si, eventual, cu planuri de admitere la facultate, dar care este dornic sa aprofundeze domeniile din aria comunicarii si a literaturii, absolut necesare, de altfel, pentru succesul in orice domeniu de activitate.” (Cuvant-inainte)

          Speram ca v-am convins ca e momentul sa aruncati o privire asupra tuturor culegerilor de limba si literatura romana pentru bacalaureat 2023 prezente în libraria noastra online, care se afla doar la un click distanta de dumneavoastra (https://www.librariadelfin.ro/carti/limba-si-literatura-romana-clasa-12--i188 ). Acestea urmaresc, pas cu pas, continuturi care trebuie asimilate de catre elevii clasei a XII-a, fiind de mare ajutor pentru orice elev.

 

Ghiduri de pregatire a examenului de Bacalaureat, proba Limba Romana

Pentru pregatirea examenului de Bacalaureat, proba Limba Romana iti recomandam culegerile ” Limba si literatura romana. Ghid complet pentru bacalaureat 80 de teste complete - 30 de teste noi - Mimi Gramnea” si ” ESEUL - Ghid de pregatire practica pentru Bacalaureat 2021 - LIRIC - EPIC - DRAMATIC - Ed. Delfin”

 

Culegeri de gramatica Limba Romana - Bacalaureat

Pentru evaluarea si imbunatatirea cunostintelor gramaticale iti recomandam culegerea ” Teste de gramatica pentru admiterea in invatamantul superior - Maria Ticleanu”

 

In cat timp se pot livra culegerile pentru Bac Romana?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

     

Created in 0.2002 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.