De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Codul penal si de procedura 2022 – carti actualizate

  • 143 cărți

     Libraria Delfin pune la dispoziția celor interesati de lumea juridica un pretios instrument de pregatire profesionala ce vizeaza codul penal si codul de procedura penala actualizat. Oferim volume vaste de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Cartile, dictionare si tratate, sintezele de jurisprudenta, comentariile practice si culegeri, intr-o sintagma, toate materialele pe care vi le oferim spre achizitie sunt actualizate conform cerintelor 2021. Continutul lor este redactat intr-un limbaj clar, concis, intocmai pentru a facilita o intelegere exacta, lipsita de ambiguitati. De asemenea, volumele pe care vi le aducem in atentie  prezinta si trateaza eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

 

     Materialele din sectiunea Codul penal si de procedura 2022 – carti actualizate reunesc textele celor doua noi coduri penale si de priocedura in vigoare. Editiile cuprind comentariile pe articole ale noului cod penal, actualizat cu modificarile si completarile intervenite ulterior editiei precedente, din anul 2020, incluzand practica judiciara relevanta adoptata potrivit noii legislatii penale. Adesea, comentariul fiecarui text intra intr-un raport de examinare comparativa a continutului acestuia cu cel existent, in legea penala anterioara. Scopul este acela de a sesiza si de a evidentia elementele disticte, cele comune si de a deslusi rationamentul pentru care legiuitorul noului cod penal a adus modificari.

 

      Toate articolele celor doua coduri din sectiunea Codul penal si Codul de procedura penala actualizate sunt insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii sau de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii. Volumul Codul penal si Codul de procedura penala Ianuarie 2021.Editie tiparita pe hartie alba realizat de prof. univ. dr. Dan Lupascu, spre exemplu, este unul dintre cele mai complexe si achizitionate carti din acest domeniu.

 

Aceasta include decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari, precum si corelatii cu reglementarile anterioare. Indexul plasat la finalul fiecarui Cod faciliteaza utilizarea lucrarii, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, respectiv in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente. Cartea Codul penal si Codul de procedura penala 2021 (editie tiparita) este destinata nu doar organelor judiciare si extrajudiciare implicate direct in procesul penal, care trebuie sa adopte instrumentele procedurii penale in propriile lor profesii, si studentilor, care au dorinta de a cunoaste si aprofunda procedura penala, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu care compare propriile lor teoretizari ale normei procesual penale cu tezele si ipotezele incluse de autor in prezentul manual.

 

        Prin urmare, toate materialele, pe care vi le prezentam in aceasta sectiune si nu numai, sunt tiparite pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica. Cartile din domeniul juridic ofera un continut consolidat si imbogatit constand in numeroase acte normative, extrase atent, selectate si in jurisprudenta relevanta, nationala si europeana. La taote acestea se adauga diverse alte informatii utile, structurate profesionist si evidentiate adecvat prin grafica si cromatici speciale. Scopul este acela de a facilita un proces de invatare si receptare cat mai facil.

✅ Noul Cod Penal 2022 – carti actualizate

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de carti si volume pentru Noul cod penal. Periodic actualizam cartile in functie de modificarile aduse de autoritati.

✅ Carti Codul de procedura penala 2022 – carti actualizate

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de carti si volume pentru aplicarea Noului cod penal. Volumele disponibile in oferta noastra sunt actualizate de specialistii in domeniu pe baza modificarilor aduse de autoritati.

✅ In cat timp se pot livra cartile de cod penal si procedura penala?

Din momentul ce a fost realizata comanda, cartile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite volume, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1386 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.