Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Matematica clasa 5 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 14 cărți

Manual matematica clasa 5

Librăria Delfin pune la dispoziția atât a cadrelor didactice cât și a elevilor sau părinților 11 manuale de matematica clasa a 5 a a la prețuri avantajoase ce variază pentru toate buzunarele, varabile in functie de modelul ales.
Momentan librăria online are în stoc nouă produse din categoria manual matematica clasa a 5 a. Librăria oferă o gamă variată de matematică clasa 5 de la editurile Aramis, Art Grup Educational, CD Press, Corint, Editura Didactică și Pedagogică, Editura Radical, Editura Sigma și Intuitext. Majoritatea cărților sunt lansate pe piață în 2017, însă cei interesați pot găsi și apariții din 2011, 2008 sau chiar 2002. Toate manualele sunt concepute din perspectiva educației centrate pe elev.

Un manual matematica clasa 5 foarte bun ca raport calitate preț, este cel de la Corint scris de profesori cu activitate îndelungată la catedră, coordonați de Radu Gologan, profesor universitar la Universitatea Politehnică din București - Facultatea de Automatică și Calculatoare. Manualul de 224 de pagini este realizat în conformitate cu programa aprobată de Ministerul Educației Naționale.

Manualul de matematică pentru clasa a 5 a de la editura Sigma, coordonat de profesoara Lenuța Andrei are doar 168 de pagini, iar autorii propun un demers didactic ponderat și flexibil, care susține construcția conștientă și participativă a învățării. Această carte matematica clasa 5 construiește un dialog cu elevul prin prezentarea informaților într-un stil atractiv și intuitiv.

Editura Sigma pune la dispoziția elevilor un manual matematica clasa a 5 a care, prin structura sa stimulează dorința de învățare. Manualul este organizat în unități de învățare și lecții, iar în fiecare lecție este inclusă o scurtă evaluare formativă. Manualul realizează un parcurs didactic ponderat și flexibil, care face ca efortul elevilor să fie unul echilibrat, pe măsura particularităților individuale ale fiecăruia. Autorii acestui manual din gama IDEE sunt Mihaela Singer și Crisitan Voica.

Ion Cucu, Ștefan Smarandache, Ioana Iacob și Răzvan Ceucă sunt autorii manualului de clasa a 5 a de la editura Intuitex. Cele 232 de pagini ale cărții sunt împărțite în 16 unități de învățare ce cuprind o secțiune de predare, o secțiune de recapitulare, o secțiune de evaluare și o secțiune de ameliorare-dezvoltare. Varianta digitală a manualului conține 100 de imagini, diagrame și desene, 55 de filme și animații create ca suport pentru predare și 30 de simulări și jocuri educative. Cele două versiuni formează un întreg, împletindu-se armonios pentru o învățare eficientă.

Manualul de matematică de la editura Aramis are 225 de pagini și a apărut în 2017. Redactat de Mona Marinescu, Ioana Pelteacu și Elefterie Petrescu, are și suport digital, pentru completarea cunoștințelor elevilor. Majoritatea acestor manuale sunt suplinite de CD-uri ce conțin varianta digitală a cărților, pentru elevii de clasa a 5 a și pentru pedagogi.

De asemenea, toate manualele de clasa a 5 a sunt în conformitate cu programa analitică școlară în vigoare aprobată de Ministerul Educației Naționale și de către Consiliul Național pentru Aprobarea Manualelor. Toate prețurile afișate conțin TVA, iar în această perioadă, editura Delfin are reduceri considerabile, ce variază in functie de modelul ales.
Created in 0.101 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.