Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manual Matematica clasa 5 [Semestrul 1 si 2]

  • 17 cărți

Manual matematica clasa 5

 

Libraria Delfin pune la dispozitia cadrelor didactice, elevilor si parintilor manuale matematica clasa 5 de la editurile Aramis, Art Grup Educational, CD Press, Corint, Editura Didactica si Pedagogica, Intuitext si nu numai, realizate in conformitate cu programa scolara.

 

Manualele in format fizic de la edituri precum Sigma sau Corint sunt insotite de manual digital matematica clasa 5, care pastreaza continutul din cele tiparite si aduce in plus imagini, diagrame, desene, simulari, jocuri educative experimente, filme si animatii create ca suport pentru predare si proiecte.

 

In gama de manuale oferita pentru clasa a cincea se gasesc materiale ale unor profesori de exceptie, printre care cel aparut la editura Corint, coordonat de Radu Gologan, profesor universitar la Universitatea Politehnica din Bucuresti, presedintele Societatii de Stiinte Matematice din Romania si coordonatorul olimpiadelor de matematica. O alta carte de matematica clasa 5, aparuta la editura Ituitext, il are printre autori pe Stefan Smarandache, distins cu Ordinul Gheorghe Lazar, initiatorul unui centru de excelenta pentru elevii de gimnaziu, si pe Ion Cicu, sustinator constant al elevilor olimpici la matematica.

 

Din punct de vedere al structurii materiei, manualele combina elemente care fac ca procesele de predare si invatare sa se usureze semnificativ fata de cele din trecut, iar materia sa poata fi aplicata in viata de zi cu zi. In plus, autorii si-au propus ca prin exercitii si metodele de rezolvare propuse sa antreneze creativitatea elevilor, capacitatea de identificare a celor mai bune solutii, pentru ca matematica sa nu mai fie considerata de la inceput o materie arida si mereu ocolita.

 

Din punct de vedre al continutului, un manual matematica clasa 5 Intuitext imbina armonios metode clasice de invatare cu elemente de descoperire, cooperare, prezinta si abordari interdisciplinare (cu elemente de geografie sau stiintele naturii), ofera activitati remediale de fixare sau de progres, ghid pentru profesori.

 

Pe de alta parte, manualul tiparit care este insotit si de manual digital matematica clasa 5 Sigma este structurat pe unitati de invatare si lectii care incep cu o intrebare-cheie. Apoi, la fiecare lectie exista parte de prezentare a materiei si exersare a conceptelor noi, cu legaturi create prin scheme, desene, fotografii si evaluari scurte, toate asigurand un parcurs ponderat si flexibil. Un alt manual al aceleiasi edituri propune structurarea lectiilor in etape numite Observam, Analizam, Generalizam, Demonstram, iar exercitiile si problemele sunt grupate pe trei niveluri. In plus, dupa ce au dobandit noile cunostinte, elevii au posibilitatea sa exerseze si sa se evalueze folosind o culegere de matematica clasa 5

 

Urmarind principiul structurarii lectiilor pentru a avea directie de lucru, manualul editurii CD Press propune etapele Aplic, Lucrez, Retin, Observ, Cercetez.

 

Oferta Librariei Delfin include si manuale de matematica in limba maghiara si germana oferite de editura Art Grup Educational. De asemenea, pe site-ul nostru sunt incluse o gama variata de manuale clasa 5.

 

✅ Ce includ manualele de Matematica clasa 5?

Manualele de Matematica clasa 5 contin exercitii si metodele de rezolvare propuse sa antreneze creativitatea elevilor si capacitatea acestora de identificare a celor mai bune solutii, dar si scheme, desene, fotografii si evaluari scurte.

 

✅ Manual Matematica clasa 5 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Matematica clasa 5 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus imagini, diagrame, desene, simulari, jocuri educative experimente, filme si animatii create ca suport pentru predare si proiecte.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Matematica clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1572 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.