Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Germana clasa 3 pentru anul scolar 2023-2024

  • 13 cărți

Manual de germana clasa a 3 a

Manualele de limba germana clasa 3 disponibile pe Libraria Delfin sunt realizate pe baza programei scolare in vigoare si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Toate manualele sunt structurate in asa fel incat sa acopere toate temele sugerate pentru elevii de clasa a 3-a.

 

Manuale germana clasa 3


O parte dintre manualele disponibile pe site sunt insotite de CD-uri care contin activitati interactive de invatare, jocuri, exercitii si cantece care stimuleaza elevii sa participe activ.

 

Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele disponibile pe Libraria Delfin:• Manual pentru Limba moderna Germana, clasa a III-a, partea I si partea a II-a - M. G. Bertarini (Contine DVD) - Autor: M.G. Bertarini, A. Hallier, P Iotti, S. Peristeubing
• DEUTSCHBUCH 3 Manual de limba germana pentru clasa a III-a (limba materna) - Autor: Elke Dengel, Adriana Maris
• Germana- Manual pentru clasa a III-a (Tamburin 1 Lehrbuch) - Autor: Siegfried Buttner
• Limba Germana. Manual pentru clasa a III-a, Limba 1 (Deutsch mit Spass) - Mariana Franculescu
• Exersez! Limba germana - Editura: Gama

 

Limba germana clasa a 3 a

Manualele de limba germana sugerate pentru elevii de clasa a 3 a se bazeaza pe aprofundarea si consolidarea informatiilor transmise oral si in scris. Elevii invata notiuni esentiale de gramatica, precum substantivul, articolul, adjectivul, pronumele, verbul si adverbul si isi exerseaza vocabularul. La finalul capitolelor se ragesesc teste de evaluare si de recapitulare.Editiile digitale sunt foarte utile. Copiii sunt foarte activi si in acest fel pot invata cu ajutorul simturilor. Pe CD se gasesc jocuri interactive, exercitii, imagini, cantece si texte ritmice care ii provoaca pe elevi la socializare si jocuri de grup. Astfel, sunt mult mai motivati sa comunice si sa invete, avand mai multe sanse de a parcurge materia cu succes.

 

Fiecare lectie contine ilustratii foarte atractive, cu personaje care sunt puse in diverse situatii care imbina cunostinte din diferite domenii. Astfel asimilarea cunostintelor se asociaza cu sentimente si atitudini, copilul fiind provocat sa participe activ, invatand rapid si usor folosirea corecta a limbii germane. Continutul atractiv si exercitiile captivante, antreneaza elevii in situatii de comunicare uzuala in limba germana. Elevii invata sa se exprime si sa redacteze mesaje simple in germana, in timp ce participa la interactiuni in grup sau in perechi pe diverse teme, cum ar fi: viata de familie, plimbari in parc, la magazin, la scoala, etc.

Pe site-ul nostru puteti gasi manuale pentru clasa a 3-a, toate fiind realizate in concordanta cu programa scolara si aprobate de Ministerul Educatiei.

✅ Ce includ manualele de germana clasa 3?

Manualele de Limba germana clasa 3 contin notiuni esentiale de gramatica, precum substantivul, articolul, adjectivul, pronumele, verbul si adverbul. La finalul capitolelor se regasesc teste de evaluare si de recapitulare.

✅ Manual germana clasa 3 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Limba germana clasa 3 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus jocuri interactive, exercitii, imagini, cantece si texte ritmice care ii provoaca pe elevi la socializare si jocuri de grup.

✅ In cat timp se pot livra manualele de germana clasa 3?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1386 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.