DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba germana clasa 3 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 4 cărți

Manual germana clasa 3

Manualele de limba germana clasa 3 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate pe baza programei scolare in vigoare, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Puteti achizitiona manuale de limba germana clasa a 3 a, pachete promotionale si editii digitale, la preturi foarte accesibile. Toate manualele sunt structurate in asa fel incat sa acopere toate temele sugerate pentru elevii de clasa a 3-a, si contribuie la crearea de deprinderi utile dezvoltarii personale.

Manuale germana clasa 3

O parte dintre manualele disponibile pe site sunt insotite de DVD-uri care contin activitati interactive de invatare, jocuri, exercitii, si cantece care stimuleaza elevii sa participe activ. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele disponibile pe site-ul nostru, la preturi foarte atractive:

• Manual pentru Limba moderna Germana, clasa a III-a, partea I si partea a II-a - M. G. Bertarini (Contine DVD) - Autor: M.G. Bertarini, A. Hallier, P Iotti, S. Peristeubing
• DEUTSCHBUCH 3 Manual de limba germana pentru clasa a III-a (limba materna) - Autor: Elke Dengel, Adriana Maris
• Germana- Manual pentru clasa a III-a (Tamburin 1 Lehrbuch) - Autor: Siegfried Buttner
• Limba Germana. Manual pentru clasa a III-a, Limba 1 (Deutsch mit Spass) - Mariana Franculescu
• Exersez! Limba germana - Editura: Gama

Limba germana clasa a 3 a

Manualele de limba germana sugerate pentru elevii de clasa a 3 a, se bazeaza pe aprofundarea si consolidarea informatiilor transmise oral si in scris. Elevii invata notiuni esentiale de gramatica, precum substantivul, articolul, adjectivul, pronumele, verbul si adverbul, si isi exerseaza vocabularul. La finalul capitolelor se ragesesc teste de evaluare si de recapitulare, pentru a vedea nivelul fiecarui elev.

Editiile digitale sunt foarte utile. Copiii sunt foarte activi si in acest fel pot invata cu ajutorul simturilor. Pe DVD se gasesc jocuri interactive, exercitii, imagini, cantece si texte ritmice care ii provoaca pe elevi la socializare si jocuri de grup. Astfel, sunt mult mai motivati sa comunice si sa invete, avand mai multe sanse de a parcurge materia cu succes. Fiecare lectie contine ilustratii foarte atractive, cu personaje care sunt puse in diverse situatii care imbina cunostinte din diferite domenii. Astfel asimilarea cunostintelor se asociaza cu sentimente si atitudini, copilul fiind provocat sa participe activ, invatand rapid si usor folosirea corecta a limbii germane. Continutul atractiv si exercitiile captivante, antreneaza elevii in situatii de comunicare uzuala in limba germana. Elevii invata sa se exprime si sa redacteze mesaje simple in germana, in timp ce participa la interactiuni in grup sau in perechi pe diverse teme, cum ar fi: viata de familie, plimbari in parc, la magazin, la scoala, etc.

Pe site-ul nostru puteti gasi manuale pentru clasa a 3-a, toate fiind realizate in concordanta cu programa scolara, si aprobate de Ministerul Educatiei. Manualele de germana necesare copilului dumneavoastra, inclusiv caiete de exercitii si CD-uri audio, sunt disponibile pe site la cele mai avantajoase preturi.
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.