De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Arte vizuale activitati practice clasa 3 2023-2024

  • 13 cărți
Manualele de arte vizuale si activitati practice clasa 3 pot fi achizitionate de pe site-ul nostru la preturi promotionale. Cartile contin toate informatiile necesare elevilor de clasa a 3-a, si sunt realizate in conformitate cu programa scolara. Manualele sunt aprobate prin Ordinul ministrului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, iar o parte dintre ele contin si editie digitala, pentru a simplifica invatarea.

Arte vizuale clasa 3

Autorii manualelor sunt profesori practicieni si au structurat lectiile in asa fel incat elevilor sa le fie mai usor sa retina informatiile noi. Cativa dintre autorii manualelor de arte vizuale si abilitati practice clasa 3 sunt: Daniela Stoicescu, Ioana Stoicescu, Cristina Rizea, Claudia Stupineanu, Mirela Flonta, Simona Dobrescu, Lucian Stan, A. Stoicescu. Mai jos puteti vedea o lista cu manualele pentru arte vizuale clasa 3, precum si cu manuale optionale, la cele mai avantajoase preturi de pe piata:

• Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a III-a. Semestrul I (include CD)
• Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a III-a, semestru I+II (Claudia Stupineanu)
• Consiliere si orientare - manual optional pentru clasa a III-a
• Abilitati practice si educatie tehnologica. Ghid metodic clasele I-IV - Lucian Stan, A. Stoicescu
• Educatie pentru sanatate - clasa a-III-a - Autor: Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu
• Educatie pentru sanatate - manual optional pentru clasele III-IV - Autor: Ioana Stama

Manuale de arte vizuale si abilitati practice clasa 3

Cartile sunt structurate pe mai multe unitati de invatare, si contin imagini foare atractive, inclusiv fotografii cu produse realizate de copii, jocuri, activitati interactive, lectii de desen, pictura, abilitati practice, fotografie, fiecare capitol avand la final un test de evaluare si o scurta recapitulare.

Manualele de arte vizuale si activitati practice clasa 3, prin structura lor, ofera elevilor posibilitatea de a-si dezvolta creativitatea. Manualele curpind mai multe domenii artistice, cum ar fi pictura, desen si grafica, modelaj sau sculptura, arte decorative textile, arhitectura, scenografie, fotografie, etc.

In plus, editiile digitale ofera elevilor posibilitatea de a intra in lumea fascinanta a manualelor intr-un mod distractiv. Continutul de pe CD este similar cu continutul manualelor tiparite, dar sunt prezente mai multe imagini, jocuri si activitati. Variantele digitale stimuleaza interesul elevilor prin faptul ca au multe activitati multimedia interactive de invatare, care sunt mult mai atragatoare pentru copii. Acestea contin planse didactice si fise de lucru printabile, filme si scurte animantii, exercitii si jocuri interactive. CD-urile contin activitati individuale, in perechi sau de grup. Testele de recapitulare si evaluare de la finalul unitatilor presupun realizarea de proiecte de desen, arte decorative, precum si rezolvarea de exercitii tip grila.

Puteti achizitiona de pe site-ul nostru manuale clasa 3 pentru copilul dvs., la un pret redus. Alegeti manualul de care are nevoie elevul in functie de anul scolar, semestru, editura si autori, si finalizati comanda. Toate manualele sunt realizate pe baza programei scolare, contin toate materialele necesare desfasurarii orelor si sunt avizate de Ministerul Educatiei.
Created in 0.1749 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.