Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Matematica si explorarea mediului clasa 2 [Manual Matematica]

  • 29 cărți

Matematica si explorarea mediului clasa 2

Libraria Delfin ofera manuale de matematica in conformitate cu programa scolara, avizate de Ministerul Educatiei. Acestea prezinta informatia organizata in tabele, jocuri, concursuri, teste de evaluare si scheme clare care ajuta la dezvoltarea abilitatilor de calcul.

 

Manual matematica pentru clasa a 2-a

 

In clasa a 2-a elevii invata notiuni noi si lucreaza cu operatii matematice. Cu ajutorul unui manual matematica clasa 2, invatatul si perfectionarea abilitatilor de calcul sunt mult mai usoare, notiunile fiind prezentate in mod divers si interactiv. Exercitiile sunt variate, iar fiecare pagina din manual este viu colorata, avand un aspect deosebit. Elevii isi pot perfectiona matematica cu ajutorul diverselor fise de exercitii, prin care aprofundeaza cunostintele.

 

Matematica si explorarea mediului

 

Daca elevul are nevoie de ajutor suplimentar pentru a intelege materia, Libraria Delfin ofera fise si caiete de matematica concepute pentru a invata, a provoca si a spori increderea scolarilor. Manualele de matematica si explorarea mediului clasa 2, precum si fisele de calcul viu colorate si cu o grafica placuta de cei mici pentru a face materia mult mai distractiva. Iata o parte din manualele de matematica si explorarea mediului pe care le puteti gasi in oferta noastra la un pret foarte atractiv:

Titluri de manual matematica clasa 2, recomandate de Libraria Delfin

  • Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Tudora Pitila si Cleopatra Mihailescu
  • Matematica. Manual pentru clasa a II-a - Silvia Rupacici
  • Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Semestrul I - Stefan Pacearca
  • Manual Matematica clasa 2 - Rodica Chiran - Editura Aramis
  • Manual cunoasterea mediului clasa a II-a - Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila

Matematica si explorarea mediului este o disciplina cu un concept nou, care doreste sa ofere elevului posibilitatea de a invata despre tot ceea ce ne inconjoara. Manualele prezinta informatii despre forme de relief, vietuitoare, fenomene naturale, sanatate, medii de viata, protectia mediului, reciclare, reguli de igiena, sistemul solar, corpurile ceresti, forme de relief, vacanta de vara.

 

Pe langa acestea, elementele noi de matematica invatate de elevi sunt operatiile cu sute, zeci si unitati, adunarile (cu si fara trecere peste ordin) si scaderile cu numere 0-1.000, odonarile, inmultirile cu factori 0-10, impartirile, elementele simple de geometrie, unitatile de masura (metru, centimetru, milimetru, litru mililitru, kilogram, gram, unitati de timp, monede si bancnote).

 

Folosind pentru disciplina matematica clasa 2 manual, caiet de lucru si culegere de exercitii si probleme oferiti elevului motivatie pentru invatare, stimuland in acelasi timp interesul pentru stiinte. O parte dintre manualele prezente in oferta noastra au aparut si in varianta digitala care creste interesul elevilor, captandu-le atentia si ajutandu-i sa parcurga mai usor materia. In plus, sunt foarte utile in desfasurarea cursurilor online.

 

Toate manualele sunt conforme cu programa scolara si sunt concepute astfel incat elevii sa parcurga materia cu efort minim si intr-un mod distractiv. La finalul semestrului, elevii pot folosi caietele de teste si fisele pentru a exersa si intelege mai usor materia predata. De exemplu, Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Semestrul I - Stefan Pacearca contine la final o proba de evaluare, care este foarte utila in verificarea cunostintelor dobandite.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 2.

✅Manuale matematica si explorarea mediului clasa 2

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale de matematica si explorarea mediului clasa a 2 a pentru semestrul 1 si 2. O parte din manualele scolare includ si CD-uri.

✅Manualele de matematica in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele atat la scoala, cat si acasa.

✅In cat timp se pot livra manualele de matematica clasa a 2 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.2500 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.