Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
 • Matematica si explorarea mediului clasa 2 [Manual Matematica]

 • 31 cărți

Matematica si explorarea mediului clasa 2

Libraria Delfin pune la dispozitie elevilor de clasa a 2-a manuale de matematica conforme cu programa scolara, avizate de Ministerul Educatiei. Manualele de matematica includ reguli, tabele, jocuri, concursuri, teste de evaluare si scheme clare care ajuta la dezvoltarea abilitatilor de calcul.

Manual matematica pentru clasa a 2-a

In clasa a 2-a elevii invata notiuni noi si lucreaza cu operatii matematice. Cu ajutorul unui manual matematica clasa 2, invatatul si perfectionarea abilitatilor de calcul sunt mult mai usoare, fiind prezentate sub forma de jocuri, concursuri si activitati interactive. Exercitiile sunt variate, iar fiecare pagina din manual este viu colorata, avand un aspect deosebit. Elevii isi pot perfectiona matematica cu ajutorul diverselor fise de exercitii si aprofundeaza cunostintele.

Matematica si explorarea mediului clasa 2

Daca elevul are nevoie de ajutor suplimentar pentru a intelege materia, Libraria Delfin ofera fise si caiete de matematica concepute pentru a invata, a provoca si a spori increderea scolarilor. Manualele de matematica si explorarea mediului, precum si fisele de calcul viu colorate si cu o grafica atragatoare pentru a face materia mult mai distractiva. Iata o parte din manualele de matematica si explorarea mediului pe care le puteti gasi in oferta noastra la un pret foarte atractiv:

 

 • Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Tudora Pitila si Cleopatra Mihailescu
 • Matematica, manual pentru clasa a II-a - Viorica Paraiala
 • Matematica. Manual pentru clasa a II-a - Silvia Rupacici
 • Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a, Semestrul II (contine si ed. digitala)
 • Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II a - Culegere de exercitii si probleme
 • Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Semestrul I - Stefan Pacearca
 • Caiet Matematica si explorarea mediului clasa a-II-a, semestrul I - Anina Badescu
 • Manual Matematica si explorarea mediului - clasa a-II-a (partea I + II) + 2 CD-uri
 • Manual Matematica pentru clasa a II-a - Viorel Dumitru, Alexandrina Dumitru - Editura Corint
 • Manual Matematica clasa 2 - Rodica Chiran - Editura Aramis
 • Manual cunoasterea mediului clasa a-II-a - Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila

Matematica si explorarea mediului este o disciplina cu un concept nou, care doreste sa ofere elevului posibilitatea de a invata despre tot ceea ce ne inconjoara. Manualele prezinta informatii despre forme de relief, vietuitoare, fenomene naturale, sanatate etc.

Folosind pentru disciplina matematica clasa 2 manual, caiet de lucru si culegere de exercitii si probleme oferiti elevului motivatie pentru invatare, stimuland in acelasi timp interesul pentru stiinte. O parte dintre manualele prezente in oferta noastra au aparut si in varianta digitala care creste interesul elevilor, captandu-le atentia si ajutandu-i sa parcurga mai usor materia. In plus, sunt foarte utile in desfasurarea cursurilor online.

Toate manualele sunt conforme cu programa scolara si sunt concepute astfel incat elevii sa parcurga materia cu efort minim si intr-un mod distractiv. La finalul semestrului, elevii pot folosi caietele de teste si fisele pentru a exersa si intelege mai usor materia predata. De exemplu, Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Semestrul I - Stefan Pacearca contine la final o proba de evaluare, care este foarte utila in verificarea cunostintelor dobandite.

Caietele si manualele de Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a disponibile pe Libraria Delfin. In plus, urmarind pagina noastra, veti gasi zilnic reduceri la manualele necesare pentru semestrul I si II, inclusiv la cele care contin si varianta digitala.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 2.

✅Manuale matematica si explorarea mediului clasa 2

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale de matematica si explorarea mediului clasa a 2 a pentru semestrul 1 si 2. O parte din manualele scolare includ si CD-uri.

✅Manualele de matematica in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele atat la scoala, cat si acasa.

✅In cat timp se pot livra manualele de matematica clasa a 2 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.