Vanatoarea cartilor in luna noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Culegeri Matematica [M1, M2, M3] Bac 2023 | Teste si rezolvari

  • 47 cărți

Culegeri matematica Bac 2023 - Teste si rezolvari

Matematica este o materie esentiala in pregatirea pentru examenul de Bacalaureat. Nu intamplator e nevoie de studiu aprofundat, de rezolvat exercitii din ce in ce mai dificile,din culegere matematica bac 2023.

Matematica este o stiinta exacta, iar calculul matematic solicita atentie si abilitati de memorare, gandire logica, stimuland luarea deciziilor in situatii complicate.Matematica te ajuta sa intelegi mai bine lumea, pregatindu-te pentru viata de adult. In orice profesie, calculele matematice sunt de folos. Una din cele mai dificile materii de liceu – matematica, este si o importanta proba la examenul de Bacalaureat.

Libraria Delfin iti pune la dispozitie acum o oferta bogata de carti din care poti alege cea mai potrivita culegere bacalaureat matematica 2023. Ai la dispozitie numeroase carti, manuale de liceu si culegeri de exercitii si probleme de la edituri renumite – Delfin, Paralela 45, Editura Sigma, Niculescu ABC, Booklet, Sigma, Carminis si altele.

In functie de profil, elevii care se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat, exista carti utile pentru simularea examenului

  • Simulare M1 BACALAUREAT 2021 - clasa a XI-a - Matematica M_mate-info - Ed. Delfin
  • Simulare M2-M3 BACALAUREAT 2021 - clasa a XI-a - Matematica M_tehnologic - M_stiintele naturii - Ed. Delfin

Astfel de volume de simulari, te ajuta sa verifci stadiul de pregatire, sa ai la indemana teste elaborate de profesori cu experienta, conform programei din 2021 pentru viitorul examen de Bacalaureat. Testele ofera exercitii cu grad diferit de dificultate, dar si solutii si bareme de examen.

Daca ai nevoie de culegere bac matematica m1 2023, poti alege  cartea “Bacalaureat 2021. Matematica M1 - Subiecte rezolvate“ de Ion Bucur Popescu, aparuta la editura Carminis, in anul 2020. 

Cartea prezinta modele de subiecte rezolvate, exercitii si probleme atent selectionate din cele asemanatoare cu subiectele de examen, prezentate gradual ca dificultate, construite conform modelul problemelor de la examenul de Bacalaureat.

O culegere bac matematica m2 2023 recomandata de profesori este Matematica M2. Ghid pentru pregatirea examenului de Bacalaureat de Petre Nachila, Ion Nica, Ana Carstoveanu, aparuta la editura Nomina in 2020. Cartea le ofera posibilitatea elevilor sa-si recapituleze materia si sa rezolve exercitii si probleme mai dificile, care pot fi intalnite inclusiv la examen.

Pentru pregatirea corespunzatoare a examenului la  matematica, o culegere bac 2023 matematica trebuie sa cuprinda multe exercittii si probleme, intalnite pe parcursul anilor de liceu.  O astfel de culegere este prezenta in oferta librariei Delfin -“Exercitii si probleme pentru elevii claselor de liceu - Geometrie si Trigonometrie“ de  Catalin Petru Nicolescu, aparuta la editura Icar, in 2009.

Lucrarea poate fi utilizata in invatarea curenta, permitandu-le elevilor sa se pregateasca in conditii reale, de examen, dar se poate dovedi un instrument util si in vederea recapitularii materiei la finalul unui semestru sau la sfarsitul anului scolar.

Pentru elevii de liceu care pregatesc examenul de bacalaureat,  sunt recomandate si cartile care cuprind notiuni teoretice, recapitulari si modele de exercitii si probleme asemanatoare cu cele de la examen, ca de exemplu

  • “Bacalaureat 2021 pentru Matematica M_stiintele-naturii si M_tehnologic“  de  MIhai Monea
  • “Bacalaureat 2021. Matematica M_Mate-Info“  de  Gheorghe Iurea

Culegeri Matematica pentru Bacalaureat de nota 10 - pentru toate profilele

In oferta noastra ai la dispozitie o gama variata de culegeri de Matematica pentru Bacalaureat. Acestea sunt adaptate pentru fiecare profil in parte [M1, M2, M3] si includ analize, modele de teste si ghiduri de pregatire. Culegerile au avizul Ministerului Educatiei!

Ghiduri de pregatire pentru Bacalaureat, proba de Matematica

Pentru pregatirea examenului de Bacalaureat la Matematica, iti recomandam ” Bacalaureat 2021 - Matematica - Ghid de pregatire M_mate-info - Ed. Delfin” si ” Ghid de pregatire la geografie pentru Bacalaureat. Europa, Romania, Uniunea Europeana, Probleme fudamentale - Ed. Universitara”

Culegeri de algebra si geometrie pentru Bacalaureat

Pentru evaluarea si imbunatatirea cunostintelor de algebra si geometrie, iti recomandam ” Matematica 12. Algebra, analiza matematica. Pregatire suplimentara diferentiala pentru pregatirea la clasa si bacalaureat - Marin Chirciu” si ”Memorator Matematica - clasele 9-12. Geometrie si Analiza Matematica - Ed. Niculescu ABC”

In cat timp se pot livra culegerile pentru Bac Matematica?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1467 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.