Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Istorie clasa 5 anul scolar 2023-2024

  • 15 cărți

Manual Istorie clasa 5

 

Jurnalistul Marcus Garvey nota, pe drept cuvant, ca „un popor care nu cunoaste istoria, originea si cultura sa trecuta este ca un copac fara radacini”, iar Lordul Acton, un baron englez care a trait in secolul al 19-lea, considera ca „istoria nu este o povara pentru memorie, ci o iluminare a sufletului”.

Puteti alege de la Libraria Delfin o carte istorie clasa 5 de la edituri foarte cunoscute si apreciate, precum All, Aramis, Art Grup Editorial, CD Press, Corint, Litera sau Teora. Toate manualele sunt in conformitate cu programa scolara in vigoare aprobata de Ministerul Educatiei Nationale si de catre Consiliul National pentru Aprobarea Manualelor.

 

Libraria Delfin recomanda urmatoarele titluri de carte de istorie clasa 5:

  • Istorie, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Maria Mariana Gheorghe, Vasile Ionescu
  • Istorie, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Carmen Tomescu
  • Manual pentru Istorie, clasa a V-a. Include varianta digitla - Doina Burtea
  • Manual de istorie pentru clasa a V-a - Bogdan Teodorescu, Cristina Hornoiu
  • Istorie. Manual pentru clasa a V-a - Magda Stan
  • Istorie. Manual clasa V - Valentin Balutoiu
  • Istorie, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Stan Stoica

 

Carte de Istorie clasa 5

Daca doriti o carte de istorie clasa 5 pe placul elevilor si deopotriva al profesorilor, il puteti alege pe cel de la editura Aramis publicat in 2017. Colectivul de autori alcatuit din Doina Burtea, Florin Ghetan, Liuba Sazon-Ghiorghita si Alina Pertea ofera multiple posibilitati de interactiune cu elevul in timpul unei ore de curs, prin cele doua secvente de la inceputul fiecarei lectii si prin aplicatiile care vizeaza activitati de grup sau individuale. Manualul se remarca prin tinuta grafica de exceptie si contine inclusiv o varianta digitala disponibila pe CD.
 

Cel propus de editura CD Press are o structura inedita si moderna, care permite studierea materiei pe baza izvoarelor istorice. Acest material din seria de manuale istorie clasa 5 contine citate, harti clare si detaliate, fotografii, reconstituiri realiste ale unor scene din viata de zi cu zi din diverse epoci. Forma grafica este atractiva, manualul fiind tiparit pe hartie de calitate, si este girat de reputatul istoric si arheolog dr. Alexandru Barnea si de prof. Nicoleta Bajenaru.

 

De asemenea, cartea de istorie clasa 5 contine pe langa varianta tiparita si o editie digitala cu zeci de simulari 3D ale unor spatii si monumente istorice si filmari ale unor obiective de patrimoniu, sau piese arheologice celebre. Propune totodata si peste 70 de fise de lucru care pot fi imprimate.

 

Cu ajutorul unui manual digital, materia aparent arida si cu multe date de memorat devine placuta si interesanta. Elevii vor face plimbari virtuale pentru descoperirea celor prezentate la clasa, ce le vor starni interesul pentru a cunoaste mai multe despre cele discutate si, de ce nu, de a vizita personal spatii, monumente sau muzee. Lectiile in acest format faciliteaza predarea si procesul de invatare si pot fi folosite la orele de curs, cu ajutorul proietorului, sau pot fi vizionate acasa de catre elevi.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 5.

 

✅ Ce includ manualele de Istorie clasa 5?

Manualele de Istorie clasa 5 includ materie in conformitate cu programa scolara in vigoare si bazata pe izvoarele istorice. Acestea au structuri inedite si moderne si contin citate, harti clare si detaliate, fotografii, reconstituiri realiste ale vietii de zi cu zi din epoci trecute.

 

✅ Manual Istorie clasa 5 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Istorie clasa 5 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte dintre aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus zeci de simulari 3D ale unor spatii si monumente istorice si filmari ale unor obiective de patrimoniu, piese arheologice celebre si fise de lucru care pot fi imprimate.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Istorie clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1450 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.