Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Stiintele naturii clasa 4 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 10 cărți

Manual Stiintele naturii clasa 4

Stiintele naturii reprezinta una dintre cele mai importante materii pe care elevii de gimnaziu o vor studia, deoarece in cadrul acestei discipline, acestia vor avea ocazia sa decopere tainele complexe ale naturii.
Multitudinea de informatii prezentate in paginile manualelor, vor trebui insotite de imagini viu colorate care sa prezinte elemente ale naturii, cat mai in amanunt, atat in ansamblu cat si structural, fapt ce poate contribui la dezvoltarea memoriei vizuale, precum si a contructiilor mentale de tip logic. Pentru ca acumularea cunostintelor sa se produca intr-un mod cat mai placut, va fi necesara utilizarea unor manuale de stiintele naturii clasa a 4 a organizate structural corect, care sa contina informatii cat mai complete, fapt ce va favoriza dezvoltarea unei intelegeri de ansamblu asupra naturii ca tot unitar, precum si a interactiunii elementelor componente ale acesteia.

Manualele de stiintele naturii clasa 4 sunt aprobate prin Ordinul Ministerului Educatiei cu numarul 5473 din data de 12.10.2016, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, pentru clasele a 3-a si a 4-a.
Aprobarile obtinute de la Ministerul Educatiei sunt deosebit de importante, acestea certificand faptul ca manualele sunt autorizate si pot fi folosite cu succes atat în școlile de stat cat și în cele private.

Cunostiinele în domeniul stiintelor naturii pot fi foarte utile în viața de zi cu zi, deoarece cei mici vor înțelege cum funcționează lumea inconjuratoare, precum și în viața profesională de mai târziu, în functie de calificarea pe care doresc ulterior sa o aleaga, iar rolul lor va fi acela de a facilita acumularea tuturor acelor notiuni.

Exista situații în care manualele nepotrivite pot favoriza dispariția interesului elevului fata de studiul unei discipline, de aceea nu este recomandată utilizarea limbajului academic complex, iar pentru a combate acest fenomen care poate duce la analfabetism fuctional, manualele din aceasta categorie vor utiliza expresii pe înțelesul copiilor de gimnaziu.

Pentru a se alinia tendintelor europene privind transpunerea informatiei în format digital, manualele de stiinte ale naturii comercializate de către Libraria Delfin includ și un suport digital de curs, inscriptionat pe un Compact Disc, foarte util în situatiile în care se dorește predarea asistata de proiector sau studiul individual pe calculator sau tableta.

Din punct de vedere al continutului, aceste manuale se vor prezenta impecabil deoarece editurile de renume prezente în aceasta categorie nu vor permite să existe printre pagini greșeli de tipar sau de ortografie.
Atât copertile cât și paginile manualelor de stiinte ale naturii, vor fi confectionate din carton și respectiv hârtie de calitate, fiind rezistente în timp și nedeteriorandu-se prematur, în același timp usurand greutatea totala a ghiozdanului, ceea ce contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Autorii manualelor din aceasta categorie sunt personalitati marcante care au adus contributii majore în cadrul ariei curriculare a stiintelor naturii, iar printre aceștia putem enumera urmatoarele nume: Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu sau Nicolae Ploscariu.
Va recomandam achiziționarea unor manuale de calitate superioara care sa corespunda atat exigentelor personalului didactic implicat în procesul de predare, cât și asteptarilor elevilor de clasa a 4-a, care își doresc sa acumuleze notiuni utile.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 4
Created in 0.068 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.