De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Stiinte ale naturii clasa 4 anul 2023-2024

  • 17 cărți

Manual Stiinte ale naturii clasa 4

 

Libraria Delfin va aduce o gama completa de manuale stiinte ale naturii clasa 4, avizate de Ministerul Educatiei si realizate in conformitate cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, pentru clasele a 3-a si a 4-a.

 

Stiinte ale naturii clasa 4

 

La disciplina Stiinte ale naturii clasa 4 elevii vor descoperi universul, planetele din sistemul nostru solar, vor invata despre evolutia vietuitoarelor pe Pamant de-a lungul timpului, dinozauri si alte fosile, ciclurile de viata, mentinerea starii de sanatate a oamenilor, conturandu-le, astfel, o imagine de ansamblu a lumii inconjuratoare si cum pot contribui la pastrarea echilibrului.

 

Pentru a asimila toate aceste informatii, pe langa continutul bogat de notiuni, manualele sunt insotite si de imagini reprezentative viu colorate care vor capta atentia elevilor si vor contribui la dezvoltarea memoriei vizuale, precum si a constructiilor mentale de tip logic.

 

In oferta librariei regasiti titluri ale unor edituri renumite si indragite de parinti si profesori pentru calitatea continutului redat in manualele scolare. Astfel, puteti achizitiona manual stiinte ale naturii clasa 4 editurile Aramis, Art Grup Educational, Ana 2000, Akademos Art sau Tiparg.

 

Tot in oferta veti regasi numele unor personalitati marcante care au adus contributii majore scolii romanesti, precum Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu sau Nicolae Ploscariu.

 

Manual stiinte clasa 4 este conceput pe nivelul de intelegere si cunoastere al elevilor, astfel ca parcurgerea materiei va fi simpla si placuta pentru acestia. De asemenea, se pune accent pe invatarea bazata pe logica, judecata si intuitie, fara sa se incurajeze memorarea mecanica a notiunilor.

 

Pentru a se alinia tendintelor europene privind transpunerea informatiei în format digital, manualele de stiinte ale naturii comercializate de către Libraria Delfin includ si un suport digital pe CD, foarte util în situatiile în care se dorește predarea asistata de proiector sau studiul individual pe calculator sau tableta.

 

Atat copertile cat si paginile manualelor de stiinte ale naturii sunt confectionate din carton si respectiv hartie de calitate, fiind rezistente in timp si, in acelasi timp. De asemenea, structuararea manualelor de stiintele naturii clasa 4 pe semestre usureaza din greutatea totala a ghiozdanului, ceea ce contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor.


Va recomandam achizitionarea unor manuale de calitate superioara care sa corespunda atat exigentelor personalului didactic implicat in procesul de predare, cat si asteptarilor elevilor de clasa a 4-a, care isi doresc sa acumuleze notiuni utile.

 

Descoperiti intreaga oferta de manuale stiinte ale naturii clasa 4 de la Libraria Delfin, beneficiati de preturi promotionale si livrare rapida la domiciliu.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 4

✅ Ce includ manualele de Stiinte ale naturii clasa 4?

Manualele de Stiinte ale naturii clasa 4 contin informatii despre universul, planetele din sistemul nostru solar, vor invata despre evolutia vietuitoarelor pe Pamant de-a lungul timpului, dinozauri si alte fosile, ciclurile de viata, mentinerea starii de sanatate a oamenilor.

✅ Manual Stiinte ale naturii clasa 4 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Stiinte ale naturii clasa 4 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, foarte util în situatiile în care se dorește predarea asistata de proiector sau studiul individual pe calculator sau tableta.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Stiinte ale naturii clasa 4?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.2225 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.