Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

▷ Manuale si culegeri de Matematica clasa 8 anul 2023-2024

Auxiliare si culegeri matematica clasa a 8 a

 

Culegere Matematica clasa 8 reprezinta o sursa excelenta pentru exersarea notiunilor primite in clasa, dar si pentru pregatirea Examenelor Nationale si atingerea performantei. Culegerile sunt intocmite de profesori de matematica cu o bogata experienta didactica, cadre didactice si inspectori de specialitate in cadrul Serviciului National de Evaluare si Examinare.

 

Matematica este cunoscuta pentru numeroasele beneficii pe care le aduce asupra dezvoltarii elevilor. Matematica contureaza gandirea logica si creativa, memoria, capacitatea de analiza si sinteza, concentrarea si atentia la detalii. De aceea, in studiul matematicii sunt necesare materiale adecvate care sa-i ajute si sa-i indrume pe elevi oferindu-le explicatii suplimetare asupra cunostintelor care nu au fost asimilate in timpul lectiei. Culegerile ofera acest suport si aprofundeaza fiecare tema dezbatuta in manuale, prin exercitii si probleme de diverse tipuri, antrenandu-le mintea.

 

Libraria Delfin va pregatit o colectie diversa de auxiliare matematica clasa 8 de la edituri cunoscute si apreciate de profesori pentru continutul bogat si structura care urmareste programa scolara, putand fi utilizate si ca manuale. Culegerile si auxiliarele se adreseaza tututor categoriilor de elevi, utilizand un limbaj accesibil si raportat la nivelul de cunoastere al acestora.

 

Acestea cuprind exercitii si probleme de aritmetica, algebra si geometrie, alcatuite pe grade de dificultate, cu explicatii detaliate sau chiar rezolvari integrale model pentru a-i ajuta pe elevi sa stapaneasca mai bine notiunile, fise de lucru si de examinare pentru evaluarea cunostintelor si simulari de examene. Unele culegeri contin si sugestii metodice de predare si invatare diferentiata, precum si posibilitatea de a elabora planuri de predare-invatare-evaluare in functie de nevoile reale ale elevilor.

 

Culegeri matematica clasa 8 Evaluarea Nationala

 

Editura Paralela 45 va aduce culegere matematica clasa 8 MATE 2000+, una dintre cele mai longevive si cautate serii ale editurii pentru formatul sau, care cuprinde activitati matematice de consolidare si aprofundare, concepute in conformitate cu programele scolare in vigoare. Aceasta se constituie ca un veritabil ghid dedicat activitatilor de invatare ameliorativ-remediala, prin exersarea mai amanuntita a unor exercitii si probleme, astfel incat sa poata fi eliminate dificultatile de invatare, fiind un ghid util in primul rand elevilor si in egala masura profesorilor si parintilor.

 

Colectia Clubul Matematicienilor, culegere matematica clasa 8 editura art, va ofera o sinteza completa si structurata a teoriei, cu exemple, care va reprezenta un sprijin consistent in completarea manualului scolar, atat pentru elevi, cat si pentru profesori, in contextul frecventelor schimbari de programa scolara. Acest auxiliar cuprinde cele 2 mari ramuri ale matematicii, Algebra si Geometria, si abordeaza temele Calculul algebric in R, Functii, Elemente de statistica, in prima parte a culegerii, si Arii si volume ale unor corpuri geometrice, in cea de-a doua parte. De asemenea, aceasta le propune elevilor o serie de exercitii grupate pe trei niveluri de dificultate, probleme cu pronuntat caracter aplicativ si fise de evaluare detasabile pe subiecte de teza, concursuri si olimpiade scolare.

 

Din gama de auxiliare mai puteti achizitiona fise si caiete de lucru, fise de evaluare sau simulari de teza si examen, care cuprind si exerseaza notiunile din fiecare unitate de invatare, pentru o intelegere aprofundata a materiei.

 

Culegerile si auxiliarele din oferta librariei sunt avizate de Ministerul Educatiei si realizate in conformitate cu programa scolara.

 

Descopera intreaga gama de culegere matematica clasa 8 Evaluare Nationala de pe Libraria Delfin si beneficiaza de super oferte promotionale si livrare rapida.

✅ Culegere matematica clasa 8

Pentru pregatirea si evaluarea cunostintelor pentru examenul de matematica la Evaluarea Nationala, Libraria Delfin ofera elevilor cele mai cunoscute serii de culegeri matematica clasa 8: Mate 2000+ si Clubul Matematicienilor.

✅ Exercitii, probleme si rezolvari - matematica clasa a 8 a

Imbunatatirea si evaluarea cunostintelor la matematica se pot face in mod eficient cu ajutorul culegerilor de matematica. In functie de tipul de pregatire, titlurile din oferta librariei noastre include teme recapitulative, exercitii si probleme conform programei scolare aprobate de MEN, teste si rezolvari pentru pregatirea examenului de Evaluare Nationala.

✅ In cat timp se pot livra culegerile si auxiliarele de matematica clasa 8?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite auxiliare, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0701 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.