Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Informatica clasa 10 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 10 cărți

Manual informatica clasa 10

Manualele de informatica clasa 10 sunt realizate in conformitate cu programa scolara, avizate de Ministerul Educatiei, si pot fi achizitionate de pe site-ul nostru simplu si rapid, la preturi foarte atractive. Pentru informatica de clasa a 10, programa scolara sugereaza subiecte care contin alocarea dinamica a memoriei, subprograme, metoda de programare Divide et Impera, aplicatii interdisciplinare si din viata cotidiana.

Elevii se vor concentra pe rezolvarea de probleme, vor participa la discutii despre activitati cotidiente, vor exersa crearea si aplicarea programelor, vor analiza si testa comportamentul anumitor programe, si nu in ultimul rand, vor proiecta, modela si implementa algoritmi. O parte dintre manualele de informatica clasa 10 necesare elevilor, le gasiti mai jos:

• Tehnologia informatiei si a comunicatiilor - Clasa 10 - Manual (Lb. Maghiara) - Mariana Pantiru
• Manual informatica - clasa a X-a (real - intensiv informatica) - Autor: Mariana Milosescu
• Informatica, Manual pentru clasa a X-a, profilul real-intensiv (Pascal si C++) - Autor: Sorin Tudor
• Informatica, Manual pentru clasa a IX-a Intensiv sau clasa a X-a Real (Var. C++) - Autor: Sorin Tudor
• Manual Tehnologia Informatiei si a comunicatiilor pentru clasa a X-a
• Manual pentru clasa a X-a de Bazele electronicii digitale. Domeniul de pregatire generala: Electronica automatizari
• Manual tehnologia informatiei si comunicatiilor - clasa a X-a
• Manual de Informatica - clasa a X-a, profil real - Autor: Mioara Gheorghe, Monica Tataram, Constanta Nastase
• Tehnologia informatiei si a comunicatiilor. Manual clasa a X-a - Stoica Gradinaru, Elvira Bizdoaca, Cristina Rocsoreanu, Alina Ionisor, Gabriela Sandu

Manuale de informatica pentru clasa a 10 a

Manualele sunt concepute in asa fel incat elevii sa dobandeasca competente generale cum ar fi: sa identifice conexiuni si date, sa elaboreze algoritmi de rezolvare a problemelor, sa aplice algoritmii in prelucrarea datelor si sa-i implementeze intr-un limbaj de programare. Prin studiul acestei discipline elevii vor deprinde competente in matematica, stiinte si tehnologie, precum si competente digitale.

Pe langa competentele cheie, elevii vor intalni valori si atitudini care ii vor ajuta sa constientizeze impactul social si economic al informaticii, dobandind un mod de gandire mai creativ. Sugestiile metodologice propun organizarea de diferite tipuri de activitati de invatare, care sa contibuie la formarea competentelor specifice, si sa stimuleze interesul elevilor pentru informatica. Manualele de fizica clasa 10 ii vor ajuta pe elevi sa se obisnuiasca sa recurga la concepte informatice pentru a aborda diverse probleme folosind algoritmii, si sa analizeze o problema in scopul de a descoperi subproblema acesteia.

Manualele de informatica clasa 10 contin capitole despre prelucrarea datelor structurate, elemente de baza ale limbajului C++, fisiere, siruri de caractere, structuri de date neomogene, introducere in recursivitate, complexitatea algoritmilor, etc. Toate manualele contin exercitii, probleme propuse, precum si indicatii si rezolvari. Aceste teste de la finalul fiecarul capitol, ii ajuta pe elevi sa recapituleze tot ceea ce au invatat, si sa-ti testeze cunostintele prin diferite metode de evaluare.

Toate manualele de fizica necesare elevilor de clasa a 10 a pot fi achizitionate de pe site-ul nostru, la un pret promotional. Aceste manuale sunt concepute in conformitate cu programa scolara, pentru profilul tehnic, real si real-itensiv, si specializarea matematica-informatica, intensiv informatica.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 10.
Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.