Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale scolare Informatica clasa 10 | Librariadelfin.ro

  • 11 cărți

Manual informatica clasa 10

 

Manualele de Informatica clasa 10 sunt realizate in conformitate cu programa scolara, avizate de Ministerul Educatiei, si pot fi achizitionate de pe site-ul nostru simplu si rapid, la preturi foarte atractive. Pentru informatica de clasa a 10, programa scolara sugereaza subiecte care contin alocarea dinamica a memoriei, subprograme, metoda de programare Divide et Impera, aplicatii interdisciplinare si din viata cotidiana.

Elevii se vor concentra pe rezolvarea de probleme, vor participa la discutii despre activitati cotidiente, vor exersa crearea si aplicarea programelor, vor analiza si testa comportamentul anumitor programe, si nu in ultimul rand, vor proiecta, modela si implementa algoritmi. O parte dintre titlurile de manual Informatica clasa 10 necesare elevilor, le gasiti mai jos:

• Tehnologia informatiei si a comunicatiilor - Clasa 10 - Manual (Lb. Maghiara) - Mariana Pantiru
• Manual informatica - clasa a X-a (real - intensiv informatica) - Autor: Mariana Milosescu
• Informatica, Manual pentru clasa a X-a, profilul real-intensiv (Pascal si C++) - Autor: Sorin Tudor
• Informatica, Manual pentru clasa a IX-a Intensiv sau clasa a X-a Real (Var. C++) - Autor: Sorin Tudor
• Manual Tehnologia Informatiei si a comunicatiilor pentru clasa a X-a
• Manual pentru clasa a X-a de Bazele electronicii digitale. Domeniul de pregatire generala: Electronica automatizari
• Manual tehnologia informatiei si comunicatiilor - clasa a X-a
• Manual de Informatica - clasa a X-a, profil real - Autor: Mioara Gheorghe, Monica Tataram, Constanta Nastase
• Tehnologia informatiei si a comunicatiilor. Manual clasa a X-a - Stoica Gradinaru, Elvira Bizdoaca, Cristina Rocsoreanu, Alina Ionisor, Gabriela Sandu

 

Manual de Informatica pentru clasa 10

 

Manualele sunt concepute in asa fel incat elevii sa dobandeasca competente generale cum ar fi: sa identifice conexiuni si date, sa elaboreze algoritmi de rezolvare a problemelor, sa aplice algoritmii in prelucrarea datelor si sa-i implementeze intr-un limbaj de programare. Prin studiul acestei discipline elevii vor deprinde competente in matematica, stiinte si tehnologie, precum si competente digitale.

Pe langa competentele cheie, elevii vor intalni valori si atitudini care ii vor ajuta sa constientizeze impactul social si economic al informaticii, dobandind un mod de gandire mai creativ. Sugestiile metodologice propun organizarea de diferite tipuri de activitati de invatare, care sa contibuie la formarea competentelor specifice, si sa stimuleze interesul elevilor pentru informatica. Un manual clasa 10 Informatica ii va ajuta pe elevi sa se obisnuiasca sa recurga la concepte informatice pentru a aborda diverse probleme folosind algoritmii, si sa analizeze o problema in scopul de a descoperi subproblema acesteia.

Manualele de Informatica clasa a 10 a contin capitole despre prelucrarea datelor structurate, elemente de baza ale limbajului C++, fisiere, siruri de caractere, structuri de date neomogene, introducere in recursivitate, complexitatea algoritmilor, etc. Toate manualele contin exercitii, probleme propuse, precum si indicatii si rezolvari. Aceste teste de la finalul fiecarul capitol, ii ajuta pe elevi sa recapituleze tot ceea ce au invatat, si sa-ti testeze cunostintele prin diferite metode de evaluare.

Orice manual de Informatica clasa 10 necesare elevilor poate fi achizitionat de pe site-ul nostru, la un pret promotional. Aceste manuale sunt concepute in conformitate cu programa scolara, pentru profilul tehnic, real si real-itensiv, si specializarea matematica-informatica, intensiv informatica.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 10.

✅ Ce include un manual de Informatica clasa 10?

Manualele de Informatica clasa 10 includ notiuni care ajuta elevii sa identifice conexiuni si date, sa elaboreze algoritmi de rezolvare a problemelor, sa aplice algoritmii in prelucrarea datelor si sa-i implementeze intr-un limbaj de programare.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Informatica clasa 10?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Informatica clasa 10 respecta programa scolara?

In oferta Librariei Delfin, toate manuale de Informatica clasa 10 si Tehnologia informatiei si a comunicatiilor respecta programa scolara si sunt avizate de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1526 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.