De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Engleza clasa 12 pentru anul scolar 2023-2024

  • 18 cărți

Manual Engleza clasa 12

 

Limba engleza este de limba circulatie internationala si este cunoscuta de aproximativ o treime din populatia globului. In acelasi timp, este limba materna pentru aproximativ 400 de milioane de oameni din tari precum Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Irlanda, Australia si Noua Zeelanda.

Ca si in cazul manualelor pentru elevii din alte clase, si cele pentru clasa 12 se adreseaza diferitelor niveluri de cunostinte. Manualele se folosesc la clase cu engleza ca L1, L2 sau L3, ori in functie de nivel A2, B1, B2, C1, C2.

 

Pe langa continuarea notiunilor invatate in anii anteriori, manualele de limba engleza clasa 12 trebuie sa sprijine elevii in asimilarea temeinica a notiunilor, deoarece acestia sustin la finalul anului si proba de bacalaureat la aceasta materie.

 

Manualele propuse sunt foarte dinamice, cu multe imagini si ilustratii, texte care abordeaza interesant diverse teme, iar unele sunt insotite si de CD, cu ajutorul carora elevii pot asculta dialoguri pentru a se obisnui cu fluxul discursului liber si accente de pronuntie. Acestea se concentreaza deci pe dezvoltarea capacitatii de intelegere a discursului, a textelor scrise si pe cultivarea vorbirii corecte.

 

De asemenea, este nevoie ca un manual Engleza clasa a 12 a sa respecte programa scoalara in vigoare, conditie indeplinita de manualele din oferta Librariei.

 

Cu ajutorul acestor manuale elevii se pot pregati si pentru examene precum IELTS Academic, care le este necesar pentru adaugarea la aplicatia pentru studii internationale la universitati care cer acest test. Exercitiile de pregatire au un anume format regasit si in examenul de limba, format pastrat si in manualele dedicate.

 

Libraria Delfin are in oferta si manuale care pregatesc pentru examenul Cambridge, fie FCE sau CPE.

 

Lista titlurilor de manuale de engleza include:

 

- Real Lives, Real Listening. Advanced Student’s Book, Complete Edition B2-C1 - Sheila Thorn

- Real Lives, Real Listening. Intermediate Student’s Book, Complete Edition B1-B2 - Sheila Thorn

- Real Lives, Real Listening. Elementary Student’s Book, Complete Edition A2 - Sheila Thorn

- English for IELTS. Get Ready for IELTS. Student’s Book, IELTS 3. 5+ (A2+) - Fiona Aish, Jane Short

- Manual de limba engleza pentru clasa a XII-a, English Horizons: Student's Book

- Objective First 4th Edition Student's Book with answers with CD-ROM

- Manual pentru clasa a XII-a Limba 1, Curs pentru limba engleza, Upstream Proficiency C2 - Virginia Evans

- Manual pentru limba engleza, clasa XII-a Limba 1, New Proficiency Gold. Course Book - Jacky Newbrook

- Manual Limba engleza L2 clasa a XII-a - Doina Milos

 

Editurile care au publicat manual clasa 12 Engleza sunt dintre cele mai apreciate in domeniu si preferate de multi dintre profesori in procesul de predare: Collins, Oxford University Press, Cambridge University Press, Express Publishing, Longman Pearson ELT, Corint, Express Publishing.

Fie ca sunteti in cautare de
manual de engleza clasa 12 sau de unul pentru alta materie, Libraria Delfin este pregatita sa va ofere o gama variata de manuale scolare clasa 12 care sa raspunda cerintelor dumneavoastra.

 

✅ De la ce edituri sunt manualele de Limba Engleza clasa 12?

Librariadelfin.ro va pune la dispozitie o gama variata de manuale de Limba Engleza clasa a 12 redactate de editurile Corint, Express Publishing, Longman Pearson ELT, Oxford University Press sau Cambridge University Press.

✅ In cat timp se pot livra manualele Engleza clasa 12?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Engleza clasa a 12 a sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Engleza pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 12 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.2172 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.