Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Informatica clasa 9 anul scolar 2023-2024

  • 11 cărți

Informatica clasa 9 – Manual scolar

 

Informatica este stiinta care se ocupa cu studiul prelucrarii informatiei cu ajutorul sistemelor automate de calcul. Termenul “informatica” desemneaza stiinta procesarii sistematice a informatiei, in special, a procesarii cu ajutorul calculatoarelor. Termenul englezesc corespunzator este Computer Science (stiinta calculatoarelor).

Societatea informatica reprezinta o noua etapa a civilizatiei umane, un nou mod de viata calitativ superior care implica folosirea intensiva a informatiei in toate sferele activitatii si existentei umane, cu un impact economic si social major. Societatea informatica permite accesul larg la informatie membrilor sai, un nou mod de lucru si de cunoastere, amplifica posibilitatea globalizarii economice si a cresterii coeziunii sociale.

Schimbarile majore din ultimii ani – cresterea exponentiala a comunicatiilor mobile si a utilizatorilor de Internet, contributia sectorului Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor (TIC) la cresterea economica si la crearea de locuri de munca, restructurarea/reingineria companiilor si a business-ului in general pentru a beneficia mai eficient de noile tehnologii, dezvoltarea accelerata a comertului electronic.

Asadar, pentru elevi informatica devine o materie foarte importanta, deoarece este printre singurele materii cu care acestia vor avea contact continuu si al caror viitor va depinde de cunoasterea notiunilor pe care le afla din domeniu. Aceasta materie se va complica odata cu inceperea liceului, mai ales pentru profilul real, aici elevii vor avea de invatat o multime de notiuni si termeni noi, pe care ii pot invata doar cu ajutorul profesorului si a manualului. Prin urmare, un manual informatica clasa 9 trebuie sa respecte programa scolara si sa fie cat mai bine redactat si structurat.

Programa scolara pentru informatica clasa a 9a va trebui sa contina informatii despre urmatoarele teme: notiunea de algoritm; caracteristici; exemple, reprezentarea algoritmilor; pseudocod, algoritmi elementari, elementele de baza ale limbajului de programare, tipuri structurate de date; tipul tablou, fisiere text; definire; operatii specifice si mediul limbajului de programare studiat.

Printre manualele de manual de informatica clasa 9 din oferta Librariei Delfin fac parte:

 

- Informatica, manual pentru clasa a IX-a, profilul real. Specializarea matematica-informatica, stiinte ale naturii - Emanuela Cerchez, Marinel Serban

- INFORMATICA, Manual pentru clasa a IX-a Intensiv sau clasa a X-a Real (Var. C++) - Sorin Tudor

- Manual informatica, clasa a IX-a Real Intensiv C++ - Mariana Milosescu

- Tehnologia informatiei si a comunicatiilor. Manual pentru clasa a IX-a - Mariana Milosescu

- Tehnologia informatiei si a comunicatiilor. Manual pentru clasa a IX-a - Daniela Oprescu

- Manual tehnologia informatiei si comunicatiilor, clasa a IX-a - Mioara Gheorghe

- Informatica Real. Manual pentru clasa a IX-a - Mioara Gheorghe

- Informatica. Manual pentru clasa a IX-a. Profilul real. Pascal si C++ - Carmen Minca

- Tehnologia informatiei si comunicatiilor. Clasa 9. Manual - Radu Marsanu, Razvan Bologa

- Informatica. Manual pentru clasa a IX-a Matematica informatica si stiinte ale naturii - Mariana Milosescu


Fie ca sunteti in cautarea de carte informatica clasa 9 din lista de mai sus, sau orice alte manuale scolare, librariadelfin.ro vine in ajutorul dumneavoastra si va pune la dispozitie o multitudine de manuale scolare clasa 9 de la diferite edituri la preturi avantajoase.

 

✅ Ce include un manual de Informatica clasa 9?

 

Manualele de Informatica clasa 9 includ studiul algoritmilor, limbajelor de programare, tipuri structurate de date, operatiuni ale limbajului de programare studiat.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Informatica clasa 9?

 

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

✅ Manualele de Informatica clasa 9 respecta programa scolara?

 

In oferta Librariei Delfin sunt incluse manuale de informatica clasa 9 care respecta programa scolara in vigoare si sunt aprobate de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1510 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.