Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

▷ Manuale si culegeri limba Romana clasa 7 anul 2023-2024

Auxiliare si culegeri de Limba si Literatura Romana pentru clasa a 7-a

 

Unele dintre cele mai cautate materiale auxiliare pentru toate nivelurile de invatare sunt cele dedicate limbii si literaturii romane. Din intreaga oferta disponibila de la o multime de edituri si autori de materiale cu experienta de profesori, poate fi destul de grea alegerea unui singur material tip culegere romana clasa 7, avand in vedere ca mai multe feluri de auxiliare acopera diferite nevoi de studiu. Aparitia acestora completeaza predarea si lucrul la orele de curs, iar unele dintre ele ofera pregatire in plus pentru activitatile extracurriculare (olimpiade, concursuri).

 

Alege o culegere romana clasa 7 pentru invatare eficienta

 

Majoritatea elevilor doresc sa foloseasca materiale auxiliare pentru a fi ajutati atunci cand isi fac temele, insa pentru cel mai bun sprijin este sa le fie dezvoltate cunostintele, vocabularul si stilul de gandire prin exercitii si lectura, cu ajutorul mai multor tipuri de materiale ajutatoare. Un bun inceput este prin utilizarea culegerilor axate pe compuneri argumentative din oferta Librariei Delfin.

La noi gasiti si indrumator pentru manualele alternative, iar pentru eficientizarea procesului de invatare, va propunem materiale structurate pe modelul ERR – Evocare, Realizarea sensului, Reflectie – sau pe metoda Stiu-Descopar-Aplic.

Elevii pot folosi si culegerile de texte literare si nonliterare, sugestii de lecturile scolare, materiale de lectura si scriere creativa, apoi si pe cele cu exercitii practice pentru a acoperi aspecte de gramatica, ortografie, comunicare, fonetica si lexic. Culegerile care trateaza subiectele mentionate anterior sunt structurate pe lectii si unitati de invatare cu itemi si parte de evaluare. Unul dintre materialele de acest tip este culegere romana clasa 7 editura Art Grup Educational scrisa de Sofia Dobra, „Cartea mea de gramatica”, foarte apreciata pentru calitatea informatiei, structura si utilitatea ei pe tot parcursul anilor de scoala pentru exprimare impecabila.

 

Auxiliare romana clasa 7 pentru performanta

 

Un tip de materiale care pregateste in mod eficient elevii este caietul inteligent, pe care il gasiti si la set, el continand un ghid, caiet de lucru si peste 100 de teste de evaluare. Caietele de acest fel il au ca autor, printre altii, pe Florin Ionita, fost profesor de limba si literatura romana foarte apreciat, care a redactat o multime de materiale de calitate pentru elevii de scoala generala, gimnaziu si liceu.

Tot pentru evaluare in oferta avem si culegeri care, pe langa aplicatii, contin sectiuni de recapitulare urmate de pregatire pentru evaluare curenta, iar unele conduc si spre formarea unui portofiliu de lucru. Pe langa evaluarea curenta, auxiliarele propuse acopera pregatire completa pentru simulari,  evaluarea nationala si, de asemenea, evaluare la finalul claselor 7-8. Alte materiale includ pregatire pentru notarea si la alte materii, printre care geografie, istorie, limba engleza, limba franceza.

Oferim, pe langa acestea, materiale auxiliare adresate elevilor interesati de performanta la limba si literatura romana in olimpiade si concursuri scolare.

Colectia de auxiliare limba romana clasa 7 pentru elevi include si caiete de lucru, jurnale si caiete de vacanta precum „Vacanta in jurul lumii”, Ghidul profesorului sau materiale care contin chiar si jocuri si glume.

Created in 0.1427 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.