Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

Culegeri Matematica Clasa 3, sem. 1+2

Culegeri de matematica clasa 3

Ca materie de baza, matematica pune probleme de multe ori elevilor. Pentru a-i ajuta sa-si insuseasca materia si sa treaca peste dificultati, exista numeroase materiale ajutatoare cu exercitii si probleme diverse, prezentate in maniera atractiva pentru scolari in functie de anul de studiu.

Libraria Delfin propune o serie de auxiliare scolare tip culegere matematica clasa 3, cu diverse abordari si niveluri de complexitate, dedicate materiei dintr-un singur semestru, din intregul an sau pentru clasa a 3-a si a 4-a impreuna. Culegerile de matematica se gasesc, de asemenea, in pachet special cu altele care abordeaza si alte materii din clasa a 3-a sau au incluse in cuprins exercitii pentru materii precum limba si literatura romana, explorarea mediu sau stiintele naturii.

 

Culegere matematica clasa 3 pentru insusirea cu succes a materiei

 

Gasiti in oferta Librariei Delfin culegeri dupa noua programa si fise de lucru din continutul obligatoriu al materiei dedicate acestui nivel si carti care sunt de ajutor si parintilor si invatatorilor, nu numai copiilor. Dedicate elevilor care pot exersa si singuri exista materiale de lucru fara profesor. Tot pentru lucru individual exista in oferta caietele de vacanta, iar pentru memorarea notiunilor predate s-au conceput planse didactice care le vin in ajutor pentru inmultire si impartire, de exemplu. Acestea pot fi adaugate la portofoliul elevului.

Dintre aparitiile care atrag atentia sunt Culegere Matematica clasa 3 Ars Libri alcatuita de Adina Grigore, ce cuprinde 1000 de exercitii si probleme pe intelesul copiilor si este recomandata ca excelent suport inclusiv pentru pregatirea participarii la concursuri si olimpiade.

Elevii se pot apropia de aceasta materie importanta prin jocuri si exercitii de tip matematica distractiva, pot invata cu ajutorul hartilor mentale sau prin metoda grafica, ori cu ajutorul culegerilor interactive pe suport CD care ii pot ajuta si cand au nevoie de pregatire intensiva.

Pentru evaluarile curente din timpul anului, mai multe edituri au lansat materiale auxiliare cu teste de evaluare, pentru evaluarea generala, noi teste dupa model european, iar pentru verificarea raspunsurilor si intarirea cunostintelor acumulate, gasiti la Libraria Delfin culegere matematica clasa 3 rezolvari complexe, recapitulari si indicatii pentru rezolvari.

 

Auxiliare matematica clasa 3 pentru performanta

 

Pentru participarea la concursuri sau olimpiade si nu numai, o culegere matematica clasa 3 Sinapsis avand autoare pe Delia Boieru, Cristina Ungur si Valentina Nap este alegerea potrivita pentru dezvoltarea gandirii, logica si perspicacitate. Exercitiile si problemele sunt complexe si cresc gradual in dificultate. Auxiliarul reprezinta un suport excelent prentru pregatirea concursurilor si respecta cu acuratete programa scolara.

Pentru marirea gradului de dificultate a exercitiilor si participarea la concursuri sau olimpiade, deci pentru performanta, Libraria Delfin a inclus in oferta si culegeri cu subiecte din anii precedenti ale unor concursuri de profil.

Alte aparitii editoriale includ Matematica in limba maghiara si Introducere in lumea geometriei.

 

Folosirea materialelor auxiliare conforme cu programa scolara sunt varianta prin care elevii pot  exersa cunostintele si le pot sedimenta. Exercitiile si problemele creative si potrivite nivelului acestora, care se gasesc in auxiliarele din oferta Librariei Delfin, ii vor ajuta pe elevi sa aiba cele mai bune rezultate. Materialele sunt avizate de Ministerul Educatiei. Dintre acestea, amintim inca doua dintre cele foarte utile: plansele si caietele de vacanta. Seturile de planse didactice vor reprezenta un mic memorator mereu la indemana scolarilor pentru a invata inmultirea si impartirea, usurand procesul prin exemplele simple pe intelesul copiilor si prin explicatiile usor de retinut. Deoarece invatarea este un proces continuu si e nevoie mereu de exercitiu, chiar si in perioadele fara scoala, caietele de vacanta propun invatare prin joc cu ajutorul activitatilor interesante si materialelor frumos colorate, care ii vor captiva pe elevi si le vor arata ca matematica poate fi foarte distractiva!

✅ Culegeri matematica clasa a 3 a

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de culegeri matematica pentru clasa a 3 a. In oferta noastra sunt incluse auxiliare si materiale didactice pentru predarea eficienta a algebrei si geometriei .elevilor din clasa a III a.

✅ Exercitii, probleme, teste si planse de matematica clasa a 3 a

Pentru a intelege notiunile de algebra si geometrie pentru clasa a 3 a, elevii si profesorii pot alege dintre zecile de culegeri, auxiliare si materiale didactice de matematica pentru semestrul 1 si 2. Cartile din oferta noastra sunt realizate pe baza programei scolare.

✅ In cat timp se pot livra culegerile si auxiliarele de matematica clasa 3?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite auxiliare, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1195 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.