Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti Bac Fizica 2022 - 2023 cu probleme si rezolvari

  • 14 cărți

Gama completa de carti Bacalaureat Fizica 2022 - 2023

Fizica a devenit mai mult decat o stiinta fundamentala care ne ajuta sa intelegem ce se intampla pe globul pamantesc si legile naturii. Fizica a devenit baza pentru o economie tehnologizata construita din lasere, fibra optica, dispozitive semiconductoare, materiale avansate si multe alte inovatii. Mai exact, fizica iti da posibilitatea de a fi prezent la construirea viitorului, dar in acelasi timp este stiinta care te ajuta sa intelegi lumea din jurul tau. Raspunsul unor intrebari fundamentale din domenii diverse ca medicina, afaceri sau politica se pot gasi cu ajutorul fizicii.
De asemenea, fizica este o materie prezenta si la examenul de Bacalaureat pentru elevii anumitor specializari liceale. Fiind o materie atat de complexa, majoritatea elevilor vor avea nevoie cu siguranta de cel putin o culegere de fizica pentru bac prin care sa-si fixeze informatiile si sa exerseze cat mai mult. Cele mai bune culgeri de fizica pentru bac pot fi achizitionate de librariadelfin.ro, site pe care veti gasi o multitudine de culegeri, manuale si auxiliare scolare de la cele mai mari edituri din Romania.
 
Pentru fizica, una dintre cele mai recomandate si folosite culgeri este “Culegere de probleme propuse si rezolvate. Fizica clasa a IX-a si bacalaureat”, editura Tamar, autor Mihaela Chirita. Lucrarea Mihaelei Chirita, acopera toate capitolele de Fizica predate in liceele din Romania. De asemenea, ele sunt destinate si pregatirii recapitulative pentru Bacalaureat. Problemele sunt reprezentative pentru materia de liceu, ele asigura un nivel bun de pregatire a elevilor, in special a candidatilor la facultatile tehnice sau de medicina. Culegerea contine toate notiunile prevazute in programa scolara a MEN. Gradul de dificultate a problemelor este diferentiat. La inceput, nivelul este simplu, vizand competente de baxa, precum definitii si forrnule. Ulterior terminand cu probleme cu grad ridicat de dificultate.  Pe langa problemele clasice cunoscute de elevi si selectionate din lucrarile unor autori de referinta, culegerea contine si probleme asemanatoare cu problemele date la examenele de Bacalaureat.
 
O alta culegere de fizica pentru Bacalaureat, este publicatia editurii Niculescu ABC “Teste de fizica pentru bacalaureat” care se adreseaza atat elevilor care se pregatesc sa sustina examenul de Bacalaureat si admiterea in facultati la disciplina Fizica, cat si celor din clasele a IX-a si a X-a care doresc sa-si verifice si sa-si consolideze cunostintele de fizica. Cartea contine absolut toate notiunile teoretice de care elevii vro avea nevoie sa-si fixeze notiunile fundamentale din fizica, precum si teste dupa modelul celor care se dau la examenul de Bacalaureat, in conformitate cu programa scolara, pentru cele patru module: mecanica, elemente de termodinamica, producerea si utilizarea curentului continuu si optica. Cartea reprezinta o sinteza a unei bogate experiente acumulate de autori si ofera posibilitatea de a parcurge intreaga programa de Bacalaureat, precum si de a pregati cu succes examenul de admitere in invatamantul superior.
 
Cele doua culegeri descries mai sus le veti putea gasi pe librariadelfin.ro alaturi de multe alte manuale si auxiliare scolare la preturi si oferte avantajoase.

 

Carti Bacalaureat pentru Fizica – gama completa

Libraria Delfin actualizeaza an de an gama de carti pentru pregatirea examenului de Bacalaureat. In oferta noastra de auxiliare pentru proba de fizica gasiti ghiduri de pregatire, sinteze, teste si rezolvari ale subiectelor pentru fiecare profil in parte. Toate manualele noastre sunt avizate de Ministerul Educatiei!

 

Teste, bareme si rezolvari examen Bacalaureat Fizica

Pentru evaluarea cunostintelor a fost publicat auxiliarul ” Teste de fizica pentru bacalaureat - Ed. Niculescu ABC” si auxiliarul ” Bacalaureat Fizica culegere de probleme propuse si rezolvate pentru clasele a XI-a si a XII-a - Mihaela Chirita”

 

In cat timp se pot livra auxiliarele pentru Bac Fizica

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

Created in 0.2028 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.