Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Tamar - auxiliare scolare | Librariadelfin.ro

  • 13 cărți
Exista diferite tipuri de editori si edituri de carte, in functie de cerintele de pe piata. In timp ce de multe ori ne gandim la editurile pur comerciale, adica cele care publica cartile gasite de obicei in librarii, exista si edituri academice care publica, in cea mai mare parte, titluri din anumite domenii.  Acesta este si cazul editurii Tamar. Editura Tamar publica, in special, carti pentru scoala, cum ar fi culegeri si teste pentru Evaluare sau Bacalaureat. Este o editura tanara, care isi doreste sa ofere cat mai multe titluri indispensabile studiului la clasa, dar si pentru performante academice extrascolare. 
 
Trebuie sa amintim dintre acestea mai multe tipuri de la Editura Tamar culegere fizica. Putem lua ca exemplu Bacalaureat Fizica culegere de probleme propuse si rezolvate pentru clasele a XI-a si a XII-a, de Mihaela Chirita. Aceasta culegere editura Tamar aduce in atentia elevilor si profesorilor probleme propuse si rezolvate pentru clasa a XI-a si a XII-a. Trebuie mentionat ca pentru a fi rezolvate aceste probleme, trebuie aprofundata teoria din manualul de clasa a XI-a si a XII-a. Elevii sunt sfatuiti sa rezolve problemele in ordinea propusa (gradual). In general problemele de la sfarsitul fiecarui capitol au un grad mai mare de dificultate si se adreseaza elevilor care doresc sa cunoasca foarte bine aceasta disciplina. Este bine ca fiecare elev sa fie capabil sa rezolve cel putin problemele din materia obligatorie. Problemele sunt reprezentative pentru materia de liceu, ele asigurand un nivel bun de pregatire a elevilor, in special a candidatilor la facultatile tehnice sau de medicina.
 
Tinand cont de natura titlurilor cel mai des publicate de editura Tamar, putem spune ca avem de-a face cu o editura academica. Rolul unei edituri academice este acela de a promova validarea corecta a constatarilor stiintifice, sprijinind autorii in procesul de revizuire inter pares, certificand aceste lucrari si publicandu-le, asigurand astfel distribuirea si arhivarea acestor rezultate in colaborare cu mai multi parteneri si in special bibliotecile si librariile online care comercializeaza titluri academice. Editura Tamar este promovata activ de catre Libraria Delfin, unde pot fi gasite cateva din titlurile de mare interes ale acesteia.
 
In aceste activitati, editurile precum Tamar, contribuie la construirea, protejarea si conservarea integritatii corpusului cunostintelor stiintifice, care stimuleaza urmarirea atenta a progresului uman. In calitate de de editura in mare parte stiintifica, Tamar sustine discursul public bazat pe fapte coroborate. Are si va continua sa valideze si sa publice date si continut revizuit si adevaruri asumate.
 
Editura Tamar continua sa se extinda si sa asigure un acces larg la corpul stiintific mereu in expansiune, pentru a contribui in mod constructiv la dezbaterea publica despre cum sa creeze o lume mai buna, mai sigura si mai generoasa in oferirea infromatiilor ce asigura progres. In plus, editura Tamar incurajeaza interesul tinerilor in domeniul stiintei, prin publicarea constanta de materiale didactice cu scopul de a aprofunda studiul unor discipline precum Fizica, mai sus amintita, Biologia, dar si incurajarea studiului lingvistic prin punerea la dispozitie a unor lucrari pentru Limba Romana.
 
Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul librariadelfin.ro, unde veti gasi titlurile publicate de Editura Tamar.
Created in 0.062 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.