Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale scolare Engleza Clasa 10, anul 2022-2023

  • 6 cărți

Limba engleza clasa 10

 

Manualele de Limba engleza clasa 10 disponibile pe site-ul nostru la preturi foarte accesibile, sunt avizate de Ministerul Educatiei, si realizate in conformitate cu programa scolara. Manualele de limba engleza clasa 10 sunt structurate in asa fel incat elevii sa invete cu usurinta sa foloseasca limba engleza, atat oral cat si scris, intr-un mod corect si adecvat.

Obiectivul acestei discipline este de a oferi elevilor posibilitatea sa dobandeasca si sa dezvolte competente de comunicare in limba engleza. In timp ce parcurg materia, elevii incep sa constientizeze rolul si importanta limbii engleze ca mijlloc de acces in cultura universala. Titlurile de manual engleza clasa 10 sugerate de programa scolara se pot achizitiona de pe site-ul nostru simplu si rapid. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele disponibile:

• Manualul elevului pentru clasa a X-a. Curs de limba engleza Wishes Level B2. 2 Students Book, Editie revizuita 2015 - Autor: Virginia Evans
• Manual Limba engleza - clasele a IX-a si a X-a SAM - Autor: Viorica Focseneanu, Radu Balan, Rodica Vulcanescu, Miruna Carianopol, Stefan Colibaba, Vanda Stan
• Manual Limba engleza L2 - clasa a X-a - Autor: Ecaterinca Comisel, Ileana Parvu, Doina Milos

 

Manual de engleza clasa 10

 

Manualul de engleza clasa 10. Curs de limba engleza Wishes Level B2. 2 Students Book, este un curs care combina invatarea activa a limbii engleze cu o varietate de subiecte interactive, prezentate in module tematice. Acest manual pregateste studentii pentru examenul Cambridge ESOL FCE, precum si alte examene la acest nivel.

Acesta carte de engleza clasa 10 contine exercitii lexicale care practica si activeaza tot vocabularul esential, inclusiv verbele frazale, frazele fixe, frazele prepozitionale si formarea de cuvinte. In plus, sunt prezente texte variate din surse contemporane autentice, cu exercitii care incurajeaza elevii sa citeasca intens. Manualul contine, de asemenea, sectiuni de gramatica care acopera toate domeniile gramaticale majore, plus o sectiune de referinta gramaticala.

Manualele de engleza clasa 10 acopera teme importante prevazute de programa scolara, cum ar fi: receptarea de mesaje transmise in scris sau oral in diverse situatii de comunicare, realizarea de mesaje scrise sau orale potrivite pentru anumite contexte de comunicare, interactiuni in comunicarea scrisa sau orala si transferul mesajelor si medierea acestora in diverse situatii de comunicare, fie ele orale sau scrise.

Disciplina Limba engleza clasa 10 urmareste ca elevii sa fie capabili sa identifice si sa selecteze idei si informatii relevante din texte, sa redacteze anunturi si pagini de jurnal, sa prezinte diferite evenimente pornind de la un plan de idei, sa se foloseasca de comunicarea in limba engleza pentru a realiza o sarcina, sa redacteze mesaje de multumire sau scuze, si, nu in ultimul rand, sa poata inregistra informatii si sa reduca un paragraf la o idee esentiala.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa a 10 a

✅ Ce include un manual de Engleza clasa 10?

Manualele de Engleza clasa 10 includ notiuni care ajuta elevii la intelegerea mesajelor receptate, realizarea de mesaje potrivite diferitelor contexte si formularea corecta a acestora in functie de regulile gramaticale. Acestea sunt adaptate nivelului de studiu (normal, intensiv), iar unele sunt suport de pregatire pentru examenul Cambridge.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Engleza clasa 10?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Engleza clasa 10 respecta programa scolara?

Toate manualele de Engleza clasa 10 din oferta Librariei Delfin respecta programa scolara si sunt avizate de Ministerul Educatiei.

Created in 0.2303 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.