Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti de specialitate pentru Medicina Interna

  • 86 cărți
Dacă te confrunți cu o problemă medicală serioasă, un medic specializat în medicină internă este cel mai bine pregătit pentru îngrijirea completă de care ai nevoie. Medicii interniști au studiat sute de cărți medicină internă pentru a se specializa în prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor cronice pe termen lung.
 
Studenții, absolvenții care pregătesc examenul de rezidențiat, medicii stagiari, se pregătesc citind diferite cărți medicină internă. Importanta acestei specializări este din ce în ce mai mare iar o buna pregătire în domeniu necesita studierea cărților de medicină internă.
 
Despre medicina internă
Medicina interna este specialitatea medicala care studiază patologia și oferă diagnosticul și calea de tratare a bolilor care afectează organele interne ale pacienților. Consultația de medicina interna reprezintă o evaluare complexă, globală, aceasta ramura medicală situându- -se la intersecția pneumologiei, cardiologiei, gastroenterologiei și nefrologiei.
 
Medicina internă este un domeniu de practică medicală axat pe tratarea adulților. Medicii interniști previn, diagnostichează și tratează bolile care afectează toți adulții, de la pacienții bolnavi cronici, până la îngrijirea de scurtă durată.
Interniștii aleg de obicei să se specializeze pe o boală sau o parte a corpului. De exemplu, un cardiolog își concentrează atenția asupra problemelor legate de inimă, în timp ce endocrinologul tratează problemele hormonale legate de glande. Pregătirea medicală specifică a unui internist îi permite să ofere îndrumări medicale precise, care sunt necesare atât pentru prevenirea bolilor, cât și pentru îngrijirea de rutină.
 
Medicul internist tratează afecțiuni respiratorii, digestive, cardiace, renale, etc. O serie de boli și afecțiuni cronice sunt tratate de către medicina interna: boli autoimune, maladii cardiace, pneumonie, astm bronșic, ulcer gastric, boli inflamatorii stenoza, colita acuta severa, tromboza venoasa profunda. Pregătirea medicilor în domeniul medicină internă înseamnă ani de studiu îndelungat și pregătire profesionala continuă.
Chiar daca nu suferi de boli cronice, un consult de medicină internă poate depista afecțiuni incipiente ale organelor interne, oferind încă de la început ajutor și tratament pentru vindecarea cu succes.
 
Cărți medicină internă
Printre cele mai importante cărți de medicina interna amintim: “Ghid de urgente în medicina interna” de Mircea Beuran, tratate de urologie, de gastroenterologie, compendiu de hematologie, dar și cărți despre bolile esofagului, stomacului sau ficatului. “Harrison's Principles of Internal Medicine” este una din cărțile esențiale de medicină internă.
Tematica cărților de medicina interna este una vasta. Poate mai mult că alte specializări medicale, medicina internă cuprinde o serie complexa de patologii și organe diferite.  Boli ale tiroidei, afecțiunile aparatului respirator, probleme legate de aparatul urinar și de afecțiuni musculare și osoase – toate aceste patologii aparțin medicine interne.
 
De aceea, oferta de carti de medicina este una vasta. Fiecare volum înglobează informații științifice prețioase, analize și teorii medicale, concluzii rezultate din practica medicala curentă.
Acum poți beneficia de cărți de medicină internă daca le comanzi online. Este simplu și rapid, iar gama variata de cărți, tratate, ghiduri și compendii iți facilitează accesul la cele mai noi descoperiri științifice din aria generoasa a medicinei interne. O pregătire continuă de specialitate înseamnă, în final, un sprijin competent oferit pacienților și o îngrijire medicală performantă.
Created in 0.0991 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.