Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manual Limba Romana clasa 11 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 10 cărți

Limba si literatura romana clasa 11

 

Manualele de Limba romana clasa 11 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate in conformitate cu programa scoalara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Aceste manuale se pot achizitiona la preturi foarte atractive, si sunt necesare oricarui elev de clasa a 11-a.

Manualele de limba si literatura romana clasa 11 sunt structurate in asa fel incat sa ajute elevii sa utilizeze corect si adecvat limba romana in comunicare, sa inteleaga si sa interpreteze textele, si sa argumenteze oral si in scris opiniile in diferite situatii de comunicare. Aceasta disciplina stimuleaza gandirea elevilor, cultiva interesul pentru lectura si pentru placerea de a citi, si dezvolta interesul fata de comunicarea interculturala.
 

Un manualele romana clasa 11 este conceput astfel incat sa provoace elevii prin intrebari, exercitii instructive si amuzante, atat individuale cat si de grup, pentru a evita plictiseala si dezinteresul elevilor. Astfel, elevii vor invata intr-o maniera distractiva si simpla utilizarea tehnicilor si strategiilor argumentative in situatii de comunicare diverse, atat orale cat si scrise, norma literara, uzul diversificat al limbii literare, neologisme imprumutate sau formate in interiorul limbii, figuri de stil si procedee de expresivitate, si multe alte teme importante si interesante.

 

Manual de limba romana clasa 11

 

Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele sugerate de programa scolara, disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale:

  • Limba si literatura romana - manual pentru clasa a XI-a - Autor: E. Rosca, Rodica Zane, Mircea Martin
  • Literatura romana. Manual preparator pentru clasele IX-XII - Autor: Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa
  • Manual Limba si literatura romana pentru clasa XI-a - Eugen Simion, Florina Rogalski, Daniel Cristea Enache, Dan Horia Mazilu
  • Limba si literatura romana - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Marin Iancu, Ion Balu
  • Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a XI-a - Sofia Dobra, Monica Halaszi, Dorina Kudor, Luminita Medesan
  • Manual Limba si literatura romana pentru clasa a 11-a, ed. Art - Autor: Adrian Costache
  • Manual Limba si literatura romana - clasa a XI-a - Autor: Eugen Simion, Daniel Cristea-Enache, D.H Mazilu
  • Limba si literatura romana-Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Eugen Negrici, Octavian Soviany, Dorica Boltasu
Limba si literatura romana - Manual pentru clasa a XI-a, Autor Nicolae Manolescu, este unul dintre cele mai importante si reusite manuale scolare pentru elevii de clasa a 11-a. Acest manual limba romana clasa 11 este conceput in asa fel incat sa nu impovareze mintea elevilor, si sa contina cat mai putine explicatii istorice si concepte operatorii. Astfel, cu o aranjare bine gandita in pagina, si texte care sa atraga, manualul reuseste sa capteze atentia si interesul elevilor, promovand placerea de a citi. Manualul stimuleaza gandirea elevilor prin exercitii amuzante, intrebari si probleme de comunicare adecvate.

Fiecare manual romana clasa 11 contine texte atent selectionate astfel incat sa fie accesibile pentru elevi. Manualele contin texte din perioada veche, din literatura culta, perioada interbelica (romanul), perioada moderna - secolul al XIX-lea – inceputul secolului al XX-lea, etc.

 

Manual Limba si literatura romana clasa a 11 a

 

Aceasta disciplina ajuta elevii sa dezvolte un interes fata de comunicarea interculturala si sa inteleaga importanta si rolul limbii materne in dezvoltarea personala. Ei vor reusi sa dobandeasca o atitudine pozitiva fata de comunicare, vor avea o abordare flexibila fata de opiniile celorlalti si vor avea o gandire autonoma si critica in raport cu diferite mesaje receptate.

Manualele de limba si literatura romana clasa a 11 a, pot fi achizitionate din libraria noastra online simplu si rapid, la preturi foarte avantajoase. Toate manualele, indiferent de editura sau autor, sunt avizate de Ministerul Educatiei si sunt realizate pe baza programei scolare.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa a 11 a

✅ Ce include un manual de Limba Romana clasa 11?

Manualele de Romana clasa 11 includ exercitii instructive si intrebari, care sa ajute elevii sa utilizeze corect si adecvat limba romana in comunicare, sa inteleaga si sa interpreteze textele, sa isi argumenteze in oral si in scris opiniile.

✅ Ce autori au scria manuale Romana clasa 11?

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Romana clasa 11 scrise de Nicolae Manolescu, Eugen Simion, Emil Ionescu, Mircea Martin, Doina Rusti.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Romana clasa 11?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1594 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.