Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Engleza clasa 6 | Manuale scolare 2020 – 2021

  • 9 cărți

Manual limba engleza clasa 6

Manualele pentru limba engleza sunt cu precadere unele din cele mai importante pentru elevi, dar si pentru profesori.. Un manual cu multe imagini, structurat foarte ingenios, si colorat, va fi conceput altfel de catre elevi, decat un manual simplu, fara prea multe imagini, cu texte puse unele sub altele. Manualul este mijlocul prin care elevii cu ajutorul profesorului invata si isi deprind noile informatii, asadar acesta este indispensabil.

De asemenea, ca un manual sa fie cat mai eficient, trebuie sa aiba si exercitii de tip “Listening”, exercitiile de acest tip ajuta elevii sa se obisnuiasca cu vorbitul in limba engleza, si totodata le pune la incercare capacitatea lor de a intelege limba straina.

Totodata exercitiile de tip “Listening” sunt cea mai buna metoda de a verifica daca elevii au un vocabular bine dezvoltat sau nu, deoarece in exercitii sunt deobicei intrebari care testeaza atentia si cunostiintele elevilor. Deci, un manual cu astfel de exercitii este cel mai recomandat.

Cei de la www.librariadelfin.ro, detin o gama diversificata de manuale de limba engleza clasa a 6a la preturi avantajoase si accesibile de catre oricine si care sunt avizate de catre Ministerul Educatiei.

Dupa cum mentionam mai sus despre exercitiile “Listening”, toate manualele prezinta astfel de activitati intre elevi si casetofon. Printre edituriile cele mai bune prezente si pe librariadelfin.ro putem mentiona, Express Publishing, MM Publications, Longman Pearson ELT, etc.

Din punct de vedere al programei scolare de limba engleza clasa 6, un elev la sfarsitul clasei trebuie sa poata mentiona caracteristici climaterice ale vremii, sa spuna detalii despre insusiri fizice si morale, nationalitate, activitati sportive, starea sanatatii si pentru gramatica trebuie sa fie capabil sa realizeze trecutul simplu pentru verbele regulate si neregulate, de asemenea sa stie care sunt substantivele numarabile si nenumarabile, gradele de comparatie ale adjectivelor neregulate si adverbe de timp si de mod.

Manualele celor de la librariadelfin.ro, urmaresc indeaproape programa scolara an de an, iar felul in care sunt structurate reusesc sa faca elevii cat mai incantati de ora de limba engleza.

Fiind multe editori foarte bune, alegerea unui manual este putin dificila, dar fiecare professsr are stilul lui de predat, asadar nu orice manual se potriveste oricarui profesor, acest lucru fiind valabil si in cazul elevilor.

Daca ai o clasa de elevi cu un nivel ridicat, achizitionarea unui manual trebuie sa se faca tinand cont de acest lucru, deoarece cumparand un manual cu exercitii si texte de nivel mediu, n-ai reusi sa stimulezi la fel de bine colectivul tau de elevi.

Prin urmare, pentru manualele de clasa a 6 a librariadelfin.ro va sta la dispozitia dumneavoastra cu o multime de modele de manuale la preturi avantajoase.
Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.