Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de limba Engleza clasa 6 anul scolar 2023-2024

  • 12 cărți

Manual Engleza clasa 6

Manualele pentru limba engleza sunt cu precadere unele dintre cele mai importante pentru elevi, dar si pentru profesori.. Un manual engleza clasa 6 cu multe imagini, structurat foarte ingenios, si colorat, va fi conceput altfel de catre elevi, decat un manual simplu, fara prea multe imagini, cu texte puse unele sub altele. Manualul este mijlocul prin care elevii cu ajutorul profesorului invata si isi deprind noile informatii, asadar acesta este indispensabil.

De asemenea, ca un manual de engleza clasa 6 sa fie cat mai eficient, trebuie sa aiba si exercitii de tip “Listening”, exercitiile de acest tip ajuta elevii sa se obisnuiasca cu vorbitul in limba engleza, si totodata le pune la incercare capacitatea lor de a intelege limba straina.

Totodata exercitiile de tip “Listening” sunt cea mai buna metoda de a verifica daca elevii au un vocabular bine dezvoltat sau nu, deoarece in exercitii sunt deobicei intrebari care testeaza atentia si cunostiintele elevilor. Deci, un manual cu astfel de exercitii este cel mai recomandat.

Cei de la www.librariadelfin.ro, detin o gama diversificata de manuale de engleza clasa 6 la preturi avantajoase si accesibile de catre oricine si care sunt avizate de catre Ministerul Educatiei.

Dupa cum mentionam mai sus despre exercitiile “Listening”, toate manualele prezinta astfel de activitati intre elevi si casetofon. Printre edituriile cele mai bune prezente si pe librariadelfin.ro putem mentiona, Express Publishing, MM Publications, Longman Pearson ELT, etc.

Din punct de vedere al programei scolare de limba engleza clasa 6, un elev la sfarsitul clasei trebuie sa poata mentiona caracteristici climaterice ale vremii, sa spuna detalii despre insusiri fizice si morale, nationalitate, activitati sportive, starea sanatatii si pentru gramatica trebuie sa fie capabil sa realizeze trecutul simplu pentru verbele regulate si neregulate, de asemenea sa stie care sunt substantivele numarabile si nenumarabile, gradele de comparatie ale adjectivelor neregulate si adverbe de timp si de mod.

Manualele celor de la librariadelfin.ro, urmaresc indeaproape programa scolara an de an, iar felul in care sunt structurate reusesc sa faca elevii cat mai incantati de ora de limba engleza.

Fiind multe editori foarte bune, sa alegei o carte de engleza clasa 6 este putin dificil, dar fiecare professsr are stilul lui de predat, asadar nu orice manual se potriveste oricarui profesor, acest lucru fiind valabil si in cazul elevilor.

Daca ai o clasa de elevi cu un nivel ridicat, achizitionarea unui manual de engleza clasa 6 trebuie sa se faca tinand cont de acest lucru, deoarece cumparand un manual cu exercitii si texte de nivel mediu, n-ai reusi sa stimulezi la fel de bine colectivul tau de elevi.

Prin urmare, pentru manualele de clasa a 6 a librariadelfin.ro va sta la dispozitia dumneavoastra cu o multime de modele de manuale la preturi avantajoase.

✅ De la ce edituri sunt manualele de Engleza clasa 6?

Librariadelfin.ro va pune la dispozitie o gama variata de manuale de Engleza clasa a 6 a redactate de editurile All, Corint, Art Grup Educational, Litera sau Longman Pearson ELT..

✅ In cat timp se pot livra manualele Engleza clasa 6?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Limba engleza clasa 6 sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Limba engleza pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 6 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1037 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.