Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Biologie clasa 10 pentru anul scolar 2023-2024

  • 5 cărți

Manual biologie clasa 10

 

Pe site-ul nostru puteti gasi orice manual de biologie clasa 10, realizate pe baza programei scolare si avizate de Ministerul Educatiei, la preturi foarte atractive. Continutul manualelor este prezentat intr-un mod in care sa poata fi abordat de toate profilurile liceale diferite. Manualul Biologie clasa 10 asigura elevilor formarea unei culturi generale necesare pentru nivelul lor de educatie.

Manualele abordeaza in esenta cunostinte despre mediul inconjurator si organisme, si importanta unui comportament ecologic fata de natura, urmarind in acelasi timp dezvoltarea capacitatilor, priceperii si deprnderilor elevilor. In timp ce parcurg materia, elevii invata sa realizeze experimente, investigatii, proiecte, etc. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele de biologie clasa 10 necesare elevilor, pe care le puteti achizitiona simplu si rapid, la preturi avantajoase:

• Manual Biologie pentru clasa a 10-a - Autor: Stelica Ene, Gheorghe Sandu, Gheorghe Gamaneci
• Manual biologie - clasa a X-a - Autor: Aurel Ardelean, Gheorghe Mohan
• Manual biologie - clasele a IX-a si a X-a SAM - Autor: Elena Hutanu

 

Carte de Biologie clasa 10

 

Cartea de Biologie clasa 10, autor Stelica Ene, cuprinde 3 capitole si anume:

Capitolul I - Tesuturi vegetale si animale, structurat astfel incat sa cuprinda tesuturile embrionare si definitive, tesuturi epiteliale, conjunctive, si tesutul musculat si nervos.
Capitolul II - Structura si functiile fundamentale ale organismelor vii, care cuprinde functii de nutritie, fotosinteza, chemosinteza, digestia la animale, respiratia la plante si animale, circulatia, boli, locomotie, etc.
Capitolul III - Dezechilibre ecologice, cuprinde cauzele si masurile de combatere a dezechilibrelor ecologice.

Competentele formate prin parcurgerea unui manual biologie clasa a 10 a sunt generale si specifice. Manualele sunt concepute intr-o maniera flexibila, oferind profesorului libertatea de a preda elevilor capitolele sau temele intr-o succesiune proprie. In plus, profesorii au optiunea de a aborda lectia asa cum considera, in functie de obiectivele pe care doresc sa le atinga cu elevii, singura conditie fiind ca aceasta abordare sa nu incalce logica interna a domeniului.

Oricare ar fi metoda de predare, elevii vor parcurge integral materia si isi vor dezvolta capacitatea, priceperea si deprinderi care duc la formarea de competente.

Lectiile de biologie ii motiveaza pe elevi sa se informeze si sa se documenteze, dezvoltand astfel curiozitati si respect fata de formele de viata. Prin aceasta disciplina se urmareste dezvoltarea interesului elevilor fata de mediul inconjurator. Elevii sunt motivati sa prezinte o anumita grija fata de propria persoana, fata de cei din jur, inclusiv fata de plante si animale, prin aplicarea unor reguli si procedee de protejare a sanatatii.

Pentru a simplifica materia si pentru a starni interesul elevilor fata de biologie, manualele promoveaza invatarea prin descoperire, prin experimente, dezbateri si proiecte. Orice manual biologie clasa 10 necesar elevilor pentru a parcurge cu succes materia, poate fi achizitionat de pe site-ul nostru la preturi promotionale.

Manualele de clasa a 10 a sunt in conformitate cu programa scolara, aprobate de Ministerul Educatiei, si contin puncte de evaluare prevazute de programa scolara care imbina metodele traditionale cu cele complementare.

✅Biologie clasa 10 – manuale pentru liceu si scoli de arte si meserii

Pentru studierea biologiei de clasa a 10 a, elevii de liceu si din scolile de arte si meserii, au la dispozitie manuale scolare realizate pe baza programei scolare implementata de Ministerul Educatiei.

✅Cartea de biologie clasa 10 potrivita pentru profilul tau!

Indiferent de profilul pe care il urmezi, uman sau real, pe librariadelfin.ro ai la dispozitie carti de biologie, bine structurate, ce acopera toate notiunile pe care trebuie sa le stii la sfarsitul clasei a X a.

✅In cat timp se pot livra manualele de biologie clasa 10?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1270 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.