Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Muzica si miscare clasa 2 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 9 cărți

Muzica si miscare clasa 2

Materialele disponibile pe Libraria Delfin sunt realizate in conformitate cu programa scolara si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Oferim pentru acestea pret foarte avantajos, iar o parte dintre ele insotesc in varianta digitala materialul in forma fizica. Gasiti la noi gama de manuale pentru invatamantul teoretic, din majoritatea scolilor generale, dar si pentru invatamantul vocational.

Cantecele prezente in manualele de 
muzica si miscare clasa 2 pentru invatamantul teoretic sunt sugerate de programa scolara sunt piese folclorice sau moderne pe placul copiilor si adultilor. Unele manuale contin in plus cantece metodice pentru a ajuta elevii sa descopere mai usor caracteristicile sunetelor muzicale - durata, inaltimea, intensitatea. Un aspect important al manualelor este includerea unor scurte prezentari ale compozitorilor renumiti.

Exercitiile propuse in oricare manual muzica si miscare clasa 2 incurajeaza aptitudinile artistice ale copiilor. Pe langa cantece, aceste activitati includ lucru in echipa, exprimare libera si miscare, iar modalitatile de evaluare sunt placute si ajuta la dezvoltarea competentelor propuse. Prezentarea conceptelor este facuta cu ajutorul designului modern si viu colorat, cu explicatii prin imagini sugestive, prin momente de auditie si oferirea posibilitatii de exprimare personale.
 

Manual muzica si miscare clasa 2Cantecele se regasesc si in format digital, alaturi de manual. Exercitiile variate si piesele indragite fac ca aceasta materie sa fie foarte usor de parcurs, sa antreneze dezvoltarea competentelor elevului, asa cum este prevazut in programa scolara. La noi gasiti manuale de muzica si miscare clasa 2 la preturi promotionale, inclusiv:

• Educatie muzicala. Suport didactic pentru clasa a II-a - Sofica Matei - Editura Aramis
• Teorie si solfegii, clasa a II-a, ed. 2017 - Edith Visky - Editura Didactica si Pedagogica
• Muzica si miscare. Manual pentru clasa a II-a. Semestrul I CD inclus - Irinel Beatrice Nicoara - Editura Litera
• Muzica si miscare. Manual pentru clasa a II-a (Sem I + Sem II include editie digitala) - Dumitra Radu, Alina Pertea - Editura Aramis
• Manual pentru clasa a II-a. Teorie si solfegii - Edith Visky

 

Muzica clasa 2Fiecare aspect al muzicii contribuie la dezvoltarea fundamentala a copilului. De aceea, manualele de muzica clasa a 2 a sunt structurate in asa fel incat elevul sa asimileze informatiile in mod placut. Cantecele prezente in manualele sugerate de programa scoala ii familiarizeaza pe elevi cu spatiul cultural muzical contemporan si cu sunetele muzicale.

Muzica este o modalitate puternica pentru invatare si dezvoltare. Adaugand si miscare, exercitii si activitati in echipa, beneficiile se multiplica. Muzica si miscare este o materie foarte distractiva si o modalitate excelenta de a invata lucruri noi. Cantecele din 
manualele digitale clasa 2  de muzica si miscare sunt educative, distractive si indragite. Expunerea la muzica - ascultarea, cantatul, dansul sau jocul - favorizeaza multe capabilitati esentiale de invatare timpurie, inclusiv:

• Dezvoltarea vocabularului
• Abilitati de ascultare
• Modelare si secventiere (abilitati matematice timpurii)
• Ritmul si timpul
• Abilitati sociale
• Dezvoltarea emotionala
• Memorie
• Coordonarea fizica

Libraria Delfin aduce
manuale clasa a 2 a la cele mai avantajoase preturi de pe piata.
Created in 0.1831 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.