De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti admitere medicina 2022 la UMF si Carol Davila

  • 30 cărți

Gama completa de carti admitere medicina

Cartile pentru admiterea la Carol Davila cuprind toate notiunile necesare pentru pregatirea examenului de admitere la Facultatea de Medicina Carol Davila.

 

Cartile acopera metadologia de pregatire pentru disciplinele Biologie, disciplina obligatorie pentru toate profilele si fizica si chimie.

 

La Facultăţile de Medicină şi Medicină Dentară concursul de admitere include două discipline (Biologie obligatoriu şi, la alegere, Fizică sau Chimie), totalizând un numar de 100 întrebări, din care 60 pentru proba obligatorie şi 40 pentru cea la alegere.

 

La Facultatea de Farmacie, concursul de admitere include doua discipline (Chimia organică obligatoriu şi, la alegere, Biologie vegetală sau Anatomia şi Fiziologia omului), totalizând un număr de 100 întrebări, din care 60 pentru proba obligatorie si 40 pentru cea la alegere.

 

La Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală – pentru specializările Moaşe şi Asistenţă Medicală Generală, concursul de admitere include două discipline (Biologie obligatoriu şi, respectiv, Fizică sau Chimie la alegere), cu un număr total de 80 de întrebări (60 pentru proba obligatorie şi 20 pentru cea la alegere).

 

Pentru restul specializărilor de la FMAM (Tehnică dentară, Balneofiziokinetoterapie şi recuperare) concursul de admitere include Biologia ca disciplină obligatorie, respectiv Fizica sau Chimia ca disciplină la alegere, totalizând un număr de 60 de întrebări, dintre care 40 pentru proba obligatorie şi 20 pentru cea la alegere.

 

Chimie organica - Carol Davila. Teste pentru admiterea in invatamantul superior medical 2019, editia a XXII-a revizuita si adaugita contine teste grila inclusiv cele care au constituit obiectul examenelor de admitere la facultatile mentionate in anii 2007-2018.

 

In elaborarea testelor grila s-a respectat continutul manualelor de chimie organica utilizate pentru pregatirea elevilor in liceu si a cunostintelor aferente de chimie generala dobandite tot in cadrul acestei pregatiri precum si programa examenului de bacalaureat.

 

Fizica 2019. Teste pentru admitere in invatamantul superior medical - Intrebari si rezolvari. entru candidatii la Facultatea de Medicina Generala, toate intrebarile au fost formulate pe baza programei de admitere la concursul din anul 2019.

 

Candidatii la celelalte facultati vor aborda acele capitole care se potrivesc programei de admitere a facultatii respective. Intrebarile si problemele au fost formulate avand in vedere programele de admitere si manualele alternative in vigoare. Am incercat sa avem intrebari cu grade de dificultate diferite, de la cele mai simple pana la probleme complicate.

 

Pentru intrebarile de tip complement simplu si pentru probleme, raspunsul se va da indicand litera ce corespunde afirmatiei corecte din cele cinci variante indicate in text. Pentru intrebarile de tip complement grupat raspunsul se va da astfel: A - daca sunt corecte variantele 1, 2 si 3: B - daca sunt corecte variantele 1 si 3; C - daca sunt corecte variantele 2 si 4; D - daca este corecta doar varianta 4; E - daca toate variantele sunt fie corecte, fie false.

 

Pentru intrebarile de tip cauza - efect raspunsul se va da astfel: A - daca ambele afirmatii sunt corecte si intre ele exista relatia de cauzalitate, B - daca ambele afirmatii sunt corecte si intre ele nu exista relatia de cauzalitate, C - daca prima afirmatie este corecta iar a doua falsa, D - daca prima afirmatie este falsa si a doua corecta, E - daca ambele afirmatii sunt false.

 

Teste grila Biologie 2019 pentru admiterea la UMF Carol Davila (Dr. Ion Daniel) aflata sub coordonarea domnului Conf. Univ. Dr. Ion Daniel prezinta testele de biologie necesare pentru admiterea la Facultatea de Medicina. Cartea este structurata pe 13 capitole si 5 teste generale de biologie pentru admitere la Facultatea de Medicina care insumeaza continutului integral al cartii.

✅Carti Admitere medicina UMF si Carol Davila

In librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama complexa de carti si manual pentru pregatirea examenului de admitere la medicina. Poti opta intre volume ce include notiunile pe care trebuie sa le dobandesti dar si volume ce contin testes i grile pentru verificarea cunostintelor.

✅Teste si grile admitere medicina

Pentru evaluarea cunostintelor iti recomandam titlurile ” Pachet de teste Fizica si Biologie pentru admiterea in invatamantul superior medical 2020, editura Carol Davila”, ”Teste pentru admiterea in invatamantul superior medical – Biologie 2020 - Conf. Univ. Ion Daniel” si ”Fizica 2020. Teste pentru admiterea in invatamantul superior medical - Jean Vinersan”.

✅In cat timp se pot livra cartile pentru admiterea la medicina?

Din momentul ce a fost realizata comanda, cartile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite volume, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1585 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.