Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Pachet Anatomie si fiziologie Barron's pentru admitere la facultatile de medicina. Manual si teste - Barbara Krumhardt, Lorela Caradan, Alexandru Mihai Antohi

PRP: 391,00 lei (-5%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 371,45 lei
Diferență: 19,55 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9041
Editura:
Anul publicării: 2023

DESCRIERE

1. Anatomie si fiziologie pentru admitere la facultatile de medicina. Editia 2022 (Barron's) - Barbara Krumhardt, ed. University Press

Coordonatorul editiei in limba romana: Prof. Dr. Angela Borda

Adaptarea si verificarea textului in limba romana:
Angela Borda
Cristina Branea
Oana Capraru
Constantin Enciulescu
Cosmin Moldovan
Adela Nechifor-Boila
Alin Nechifor-Boila

Traducatori:
Anca Bacarea
Mihai Gliga
Kutasi Reka
Cosmin Moldovan
Mircea Muresan
Simona Muresan
Anca Rachita

Tehnoredactare: Valentin Nadasan

Un manual pentru invatarea sistematica si usoara a anatomiei si fiziologiei 
• O prezentare detaliata a structurii si functiilor corpului uman 
• Fiecare sistem al organismului este abordat intr-un capitol separat 
• Grafice, diagrame si ilustratii instructive

      Admiterea la o facultate de medicina este dificila. Reusita presupune perseverenta si mobilizare in stradania de a memora notiuni vaste si adesea abstracte. Tocmai de aceea, materialele trebuie concepute in asa fel incat sa le permita candidatilor intelegerea unor fenomene biologice, favorizand capacitatea de a integra informatii din domenii diferite, conexe cu anatomia si fiziologia - chimia, fizica, genetica, acestea impreuna fiind indispensabile asimilarii materiilor de studiu din primii ani de facultate.
        Rigorile unui bun manual utilizat pentru admitere impun transmiterea informatiilor in forma unor notiuni clar definite, prezentate intr-un stil unitar, bine sistematizat, cu pastrarea unui echilibru intre esential si detaliu si, nu in ultimul rand, pretabil la alcatuirea de intrebari.     

        Anatomie fiziologie umana pentru admitere la facultatile de medicina scrisa de Barron’s indeplineste aceste cerinte, cartea nefiind doar o simpla traducere din limba engleza a unui manual utilizat in pregatirea candidatilor pentru facultatile si colegiile din SUA, ci si o adaptare a textului la terminologia utilizata in predarea biologiei umane la nivel de studii liceale.

        Cartea Anatomie si fiziologie umana Barron's pentru admitere la facultatile de medicina o gasiti in sectiunea Medicina (Carti de specialitate), mai exact Medicina Generala si a fost publicata la Editura UNIVERSITY PRESS (UMF).

        Anatomie si fiziologie pentru admitere la facultatile de medicina (Barron's) este un manual pentru invatarea sistematica si usoara a anatomiei si fiziologiei. Acesta contine  o prezentare detaliata a structurii si functiilor corpului uman, fiecare sistem al organismului este abordat intr-un capitol separat, grafice, diagrame si ilustratii instructive.

       Avand o structura bine-organizata, clara si complexa, aceasta este foarte apreciata pentru bogatia de informatii care servesc cunoasterii de la scara macroscopica pana la celula, molecula si atom. Cartea lui Barron's admitere medicina este considerate, in egala masura, utila si elevilor care invata biologia, dar si profesorilor care predau aceasta disciplina.

         Totodata, cartea aceasta este un pretios instrument de lucru pentru candidati. Prin intermediul cartii lui Barron's, acestia reusind sa se familiarizeze cu procedurile de admitere utilizate la facultatile de medicina din tara, deoarece fiecare capitol contine un numar de 100 de intrebari de tipuri diferite: completare de notiuni care se gasesc in textul capitolului, intrebari cu raspuns la alegere, intrebari de tip adevarat/fals dar si un studiu de caz.

         Prin urmare, daca iti doresti sa ai la indemana cele mai bune resurse pentru ca sa te pregatesti in vederea sustinerii unui examen la medicina, nu evita si comanda aceasta carte a lui Barron’s.

 

2. Anatomia si fiziologia omului. Teste grila pentru admiterea la facultatile de medicina dupa manualul Barron's - Lorela Caradan, ed. Taida

Aparitia acestei culegeri de teste era imperios necesara pentru toti cei dornici sa se afirme in domeniul biologiei si pentru admiterea in invatamantul superior (medicina generala, medicina dentara, kinetoterapie etc.) avand ca sursa bibliografica manualul BARRON'S.

Aceasta lucrare, prin continutul sau ofera un sprijin candidatilor la facultatile de medicina prin accesibilizarea informatiilor, fixarea si consolidarea cunostintelor, dezvoltarea gandirii critice, a intuitiei si a abilitatii de a corela notiuni din diferite capitole, asigurand perceperea organismului ca unitate structurala si functionala, dar si formarea unui bagaj minim de cunostinte necesare viitorului student.

Volumul ofera un numar de 1400 de teste de tip complement simplu, sistematizate pe 22 capitole si este un excelent instrument de lucru pentru ca stimuleaza invatarea logica, asigurand verificarea ritmica a cunostintelor acumulate, oferind si posibilitatea unei evaluari finale sumative, prin parcurgerea testelor recapitulative.

Cele cinci teste sumative de la finalul lucrarii reprezinta pentru aspirantii medicinisti, un reper pentru aprecierea capacitatii de sinteza a informatiilor dobandite pe parcursul invatarii printr-o gandire fluida si flexibila.

Cu speranta ca aceasta lucrare va fi un instrument util si eficient in intelegerea anatomiei si fiziologiei organismului uman, uram succes tuturor candidatilor la examenele de admitere la medicina.

 

CUPRINS:

1. Introducere in anatomie si fiziologie

2. Celulele si fiziologia celulara

3. Oasele si articulatiile

4. Tesutul muscular

5. Tesutul nervos

6. Organizarea sistemului nervos

7. Organele de simt

8. Sistemul endocrin

9. Sangele

10. Sistemul cardiovascular

11. Sistemul limfatic

12. Sistemul respirator

13. Sistemul digestiv

14. Metabolism si nutritie

15. Sistemul urinar

16. Sistemul reproducator masculin

17. Sistemul reproducator feminin

18. Test recapitulativ nr. 1

19. Test recapitulativ nr. 2

20. Test recapitulativ nr. 3

21. Test recapitulativ nr. 4

22. Test recapitulativ nr. 5

Raspunsuri

 

3. Teste-grila de Biologie pentru Admiterea 2023 la universitatile de medicina dupa manualul Barron’s. Anatomie si fiziologie umana - Alexandru Mihai Antohi, Alexandru Croitoru, ed. Art Klett

Teste-grila de biologie pentru Admiterea 2023 la universitatile de medicina dupa manualul Barron’s Anatomie si fiziologie umana.

Lucrarea Teste-grila de anatomie si fiziologie umana pentru admiterea 2023 la universitatile de medicina este alcatuita din 15 teste elaborate prin munca conjugata a celor cinci autori, astfel incat toate notiunile bibliografice sa poata fi valorificate la potentialul lor maxim.

Utila pregatirii examenului de bacalaureat si admiterii la Facultatea de Medicina.


Bibliografia a fost adoptata prin decizia comuna a principalelor universitati de medicina si farmacie din tara, reunite in cadrul grupului G6: UMF „Carol Davila” din Bucuresti, UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj‑Napoca, UMF „Grigore T. Popa” din Iasi, UMFST „George Emil Palade” din Targu Mures, UMF „Victor Babes” din Timisoara, UMF Craiova, alaturi de Universitatea „Ovidius” din Constanta.

Fiecare test este alcatuit din 20 de grile de tip complement simplu, 20 de tip complement grupat si 20 de tip complement multiplu, pentru a alinia materialul propus la cerintele examenului de admitere din cadrul tuturor universitatilor de medicina din Romania. In structura grilelor se regasesc notiuni extrase din textul cartii bibliografice, dar si din figurile si tabelele asociate, cele din urma oferind informatii suplimentare.

La finalul cartii se afla baremele de evaluare aferente fiecarui test, care permit obtinerea unui feedback real si obiectiv asupra pregatirii si organizarii invatarii. Trimiterea la paginile din bibliografie are rolul de a indica concret unde se regaseste informatia utilizata in conceperea grilei, pentru a putea fi reluata cu usurinta de catre candidati.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.4464 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.