Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

Manuale scolare clasa 4 pentru anul scolar 2023-2024

Manuale clasa 4

Manualele sunt principalele instrumente de lucru atat pentru profesori, cat si pentru elevi sau chiar parintii implicati in procesul de invatare si educare a copiilor. Realizate pe baza programei scolare adoptata de Ministerul Educatiei, manuale scolare clasa 4 prezinta intr-o maniera sistematica notiunile pe care un elev trebuie sa le parcurga intr-un an scolar.

Din perspectiva curriculara, manuale clasa a 4 indeplinesc trei functii esentiale: informeaza, selecteaza informatiile si le organizeaza conform programei scolare, si ghideaza invatarea in functie de principiile didactice. Manualul este, de fapt, inima activitatilor scolare si o parte critica a educatiei, fiind necesar atat in clasa, cat si acasa, pentru rezolvarea temelor, si, desi exista si alte surse de predare-invatare, importanta utilizarii manualului ramane de necontestat.

In gama vasta de manuale scolare disponibile pe Libraria Delfin, gasesti si manuale clasa 4. Grupate pe fiecare materie in parte, manualele realizate de specialistii in domeniul invatamantului ofera toate informatiile de care elevii, profesorii si parintii au nevoie.

Aparitia manualelor alternative a fost necesara pentru ca manualul unic nu mai reprezinta un etalon, in contextul actual, profesorul avand libertatea de a alege cea mai potrivita metoda de predare-invatare care considera ca face continutul stiintific cat mai inteligibil si usor de asimilat de catre elevi. Mai mult, datorita avalansei de manuale tiparite de diferite edituri si libertatii lor de alegere face posibila studierea dupa manuale diferite chiar in cadrul aceleiasi scoli.

Totusi, prin alegerea si utilizarea corecta a manualelor scolare, profesorii pot juca un rol important in cultivarea si sustinerea potentialului creativ al fiecarui elev. Manuale clasa a patra ii pot ajuta, de asemenea, sa ghideze si orienteze activitatea didactica in clasa, dar si sa ii motiveze pe elevi atunci cand este cazul. Pentru elevi, manualele scolare constituie un sprijin real in stapanirea unei materii. Folosind un limbaj accesibil in functie de varsta si de nivelul de pregatire al elevilor, manualele dezvolta gandirea, imaginatia si capacitatea intelectuala a acestora, asa incat sa ii poata ajuta sa isi atinga obiectivele pedagogice stabilite de programa scolara.

Din perspectiva parintilor, manualele sunt instrumentul care le arata ceea ce copiii lor invata la scoala. Daca un copil are intrebari la care parintii nu le pot raspunde cu usurinta, acestia pot apela la manuale pentru a gasi raspunsul, implicandu-se astfel activ in procesul de invatare. In rafturile librariei gasesti toate manualele scolare de care ai nevoie. Pe langa gama variata de manuale scolare si auxiliare didactice, aprobate de Ministerul Educatiei, pentru toate clasele invatamantului primar, gimnazial si liceal, Libraria Delfin are in stoc si titluri de beletristica, carti de specialitate sau ghiduri de pregatire pentru bacalaureat.

Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor, parintilor si profesorilor manuale clasa a 4 a, la toate disciplinele: comunicare in limba romana, matematica, limba engleza, limba franceza, educatie civica, stiintele naturii, istorie, geografie, educatie muzicala, biologie, desen artistica si educatie plastica, si altele. Toate manualele fiind avizate de Ministerul Educatiei. "

 

✅ Manualele pentru clasa a 4 a sunt avizate pentru anul scolar 2021 – 2022?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 4 a implementata de Ministerul Educatiei.

 

✅ Manualele scolare in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele in orice mediu.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele pentru clasa a 4 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

Created in 0.0732 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.