Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba franceza clasa 8 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 5 cărți

Manual franceza clasa 8

Limba franceza este o limba cu care majoritatea romanilor sunt familiarizati inca din scoala. Desi limba romana si limba franceza seamana destul de mult, este greu sa invatam aceasta limba fara ajutorul unui profesor si al unui manual. După engleza, franceza este limba invatata de cei mai multi oameni din lume, ceea ce inseamna ca numarul resurselor si al comunitatilor existente pentru cineva interesat este imens. Invatand franceza va deschideti o cale de a comunica nu doar cu vorbitori nativi dar si cu ceilalti oameni care au studiat limba, lucru care este extrem de important in calatorii. Poate pare greu de crezut insa este o limba de circulatie internationala si veti fi surprinsi de cati oameni o pot vorbi chiar si in locurile unde nu este o limba oficiala.

Datorita faptului ca limba franceza este una dintre cele mai utilizate limbi straine din lume, in Romania se studiaza inca din clasele mici si pana la facultate. Fiind o limba cu o istorie foarte bogata, intotdeauna vor exista noutati si ceva de invatat despre limba franceza. In cazul limbii franceze de clasa a 8a, multi elevi trateaza cu neseriozitate aceasta materie, neintelegand cat de importanta poate fi pentru ei in viitorul apropiat. Dar pentru elevii care isi dau seama cat de fundamentala este limba franceza, dezvoltarea cunostintelor lor despre aceasta limba straina tine de profesori si de manuale.

Manualele de limba franceza clasa a 8a, conform programei scolare data de catre Ministerul Educatiei trebuie sa treaca prin 5 mari capitole: universul personal, mediul incojurator, oameni si locuri, mijloace de comunicare in societatea moderna si universul francofon. De-a lungul acestor 5 capitole, elevii vor invata si notiuni despre actele de vorbire si elemente de constructie a comunicarii. Exista posibilitatea ca manualele sa fie totusi structurate si in mai multe capitole, dar continutul acestora va fi acelasi ca al unui manual cu doar cele 5 capitole.

Manualele de limba franceza clasa a 8a, se pot achizitiona de la orice librarie, dar datorita site-urilor online, librariile fac mai multe vanzari prin intermediul acestora decat prin librariile fizice. Librariadelfin.ro este printre cele mai alese librarii de catre profesorii si adultii care isi cauta manuale fie de limbi straine, matematica, geografie sau orice alta materie, datorita preturilor avantajoase si a avizelor de la Ministerul Educatiei.

De pilda, manualele de limba franceza clasa 8, de pe librariadelfin.ro provin de la cele mai mari edituri ce redacteaza manuale, iar autorii acestora sunt cunoscuti pentru priceperea lor de a elabora astfel de manuale.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa 8.
Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.