ROSE (Romanian Secondary Education Project) este cel mai amplu proiect din Educatie, care isi propune sa contribuie la reducerea abandonului in invatamantul secundar si tertiar si sa ajute la cresterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat.

Proiectul, finantat printr-un imprumut de 200 de milioane de euro acordat de Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, este implementat de catre Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finantare Externa (UMPFE), pe o perioada de 7 ani, intre 2015 si 2022.

Banii pe proiecte sunt alocati in etape, fiecare liceu impartindu-si cheltuielile diferentiat. Astfel, se pot face achizitii de la raft, caz in care este nevoie de mai putina documentatie (aici sunt implicate liceele cu sume alocate mai mici). De asemenea, achizitia se poate face sub forma de ofertare/licitatie. In acest caz, liceele trebuie sa trimita lista cu ce doresc sa achizitioneze si criteriile pentru produsele solicitate. Fiecare liceu trebuie sa aiba minim 3 ofertari de la 3 firme diferite.

Magazinul online librariadelfin.ro se numara printre primele site-uri ce pun la dispozitia publicului o gama completa de materiale didactice necesare pe tot parcursul invatamantului preuniversitar. Peste 25% din institutiile de invatamant implicate in Proiectul ROSE colaboreaza in mod direct cu noi pentru ca suntem un partener de incredere ce ofera o gama variata:

-              manuale si auxiliare de la toate editurile;

-              carti beletristica;

-              papetarie, birotica, rechizite;

-              table scolare;

-              mobilier scolar;

-              consultant dedicat pentru fiecare client;

-              comenzi prin SEAP – SICAP si ROSE.

Dorim sa fim partenerul dumneavoastra in achizitia de materiale educationale si sa oferim scolilor suportul necesar pentru a-si putea utiliza fondurile.

Toate produsele din magazinul online www.librariadelfin.ro  sunt disponibile pentru achizitie publica directa si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice S.E.A.P. / S.I.C.A.P (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice (S.I.C.A.P.) www.e-licitatie.ro

Procedura achizitie S.E.A.P /S.I.C.A.P  

Expert achizitii:  Cimpeanu Razvan

e-mail : razvan.cimpeanu@librariadelfin.ro 

Pentru a demara procesul de achizitie este necesara o solicitare cu produsele necesare sau inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.librariadelfin.ro  unde la campul pentru observatii se va specifica achizitia prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Imediat dupa inregistrare  un expert in achizitii publice va va contacta  pentru a demara procesul de achizitie.

Achizitia prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice implica solicitarea unei oferte care se va regasi pe site www.e-licitatie.ro la primirea ofertei autoritatea solicitanta are posibilitatea sa accepte oferta operatorului economic sau sa refuze oferta, caz in care va completa motivul refuzului.