Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • ▷ Manuale si culegeri Fizica Bacalaureat anul 2023-2024

  • 16 cărți

Culegeri Fizica pentru Bacalaureat de nota 10

In oferta noastra sunt dispozibile o gama variata de culegeri Fizica pentru Bacalaureat. Acestea includ sinteze, modele de teste si ghiduri de pregatire. Culegerile au avizul Ministerului Educatiei!

Ghiduri de pregatire pentru Bacalaureat 2023, proba de Fizica

Pentru pregatirea examenului de Bacalaureat la Fizica, iti recomandam ” Ghid de fizica pentru clasa a IX- a si bacalaureat. Mecanica - Traian Anghel”

Culegeri de probleme si rezolvari Bacalaureat Fizica 2023

Pentru evaluarea cunostintelor, iti recomandam ”Bacalaureat Fizica culegere de probleme propuse si rezolvate pentru clasele a XI-a si a XII-a - Mihaela Chirita” si ”Teste de fizica pentru bacalaureat - Elena-Mihaela Garabet”

In cat timp se pot livra culegerile pentru Bac Fizica?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1454 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.