Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Abecedare pentru clasa 1 anul scolar 2023-2024

  • 6 cărți

Abecedar clasa 1

 

Abecedarul este manualul elementar pentru invatarea cititului si scrisului. Desi unii dintre cei mici invata sa citeasca inainte de 7 ani, in clasa intai se sedimenteaza aceste abilitati, iar intreg anul este dedicat acestui aspect.

 

Aceste abecedare clasa 1 urmaresc un format bine stabilit, in conformitate cu programa scolara. Succesiunea literelor este hotarata in functie de efortul de pronuntare, de modul in care se combina in cuvinte ori de greutati intampinate in scriere sau de frecventa lor in vorbire. Manualele urmaresc construirea graduala de competente, atitudini critice si participative, valori, invatarea sociala, dezvoltarea si valorizarea potentialului creator, pentru sprijinirea viziunii comunicative.

 

Puteti alege abecedare ce pot fi folosite fie unul singur pentru intregul an, fie unul in care materia este impartita in doua manuale pentru a fi utilizate in cele doua semestre. Abecedarul clasa 1 poate fi insotit si de caiete de lucru pentru utilizarea la scoala si acasa, care sa ii motiveze pe cei mici sa exerseze materia. Din lista celor incluse in oferta Librariei Delfin fac parte titlurile:

 

- Abecedar. Manual pentru clasa I, partea I + partea a II-a - Roxana-Maria Gavrila, Marilena Nicolae, Sanda Picler, Nicoleta Feleaga

- Abecedar - Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila

- Abecedarul Celor Mici - Gelu Paulian

- Abecedarul viu. Manual pentru cei mici - Vladimir Stepanov

- Abecedar. Fac un pas si sunt scolar - Haralambie Moraru

- Set Abecedar + Caiete abecedar. Semestrul I + semestrul II - Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila

- Manual pentru clasa I. Abecedar - Marcela Penes

- Abecedar - Olga Piriiala

 

Din aceasta lista, „Abecedarul celor mici” este un manual abecedar-auxiliar care pentru a fi folosit in clasa intai sau chiar mai devreme (3-6 ani) pentru invetarea cititului si scrisului. De asemenea, gasiti in lista si abecedar scris de indragita autoare de manuale scolare Marcela Penes, manual ce a obtinut locul I la concursul de manuale scolare in urma licitatiei organizare de Ministrul Educatiei.

 

Abecedarele cuprind desene si ilustratii bogate ale obiectelor si fiintelor in diverse roluri pentru a putea introduce literele. Limbajul este accesibil celor mici, personajele alese sunt prezentate in chip prietenos pentru a-i apropia pe elevi de scoala si a-i obisnui cat mai repede cu noul rol de scolar.

 

Printre editurile care au publicat carte abecedar clasa 1 si ale caror titluri se gasesc in oferta Librariei Delfin sunt editura Ana, Aramis, Akademos Art, Biblion si Lucman, fiind redactate in Romania sau traduse din alte limbi (rusa).

 

Libraria Delfin ofera deopotriva abecedare sau alte manuale clasa 1, de la cele mai cunoscute si apreciate edituri.

 

✅ Abecedar clasa 1 – semestrul 1 si 2

 

In oferta Libraria Delfin sunt incluse o gama variata de Abecedare clasa 1 pentru semestrul 1 si 2. O parte dintre acestea includ si caiete abedecar pentru lucrul la clasa si acasa.

 

✅ In cat timp se pot livra Abecedarele pentru clasa 1?

 

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1320 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.