Editurile lui Florar
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • ▷ Auxiliare Carti de citit clasa pregatitoare anul 2023-2024

  • 105 cărți

Carti de citit pentru clasa pregatitoare

Rolul clasei pregatitoare este acela de a acomoda copilul cu viitoarele ore de scoala, de deprindere a primelor notiuni legate de citit si scris. Comunicarea cu alti copii si adulti inseamna la clasa pregatitoare un tip de socializare organizata, ce contribuie la dezvoltarea personalitatii lor si o mai usoara tranzitie catre orele de scoala.

La Delfin ai acum la dispozitie carti de citit clasa pregatitoare, alese pentru a oferi parintilor si cadrelor didactice materiale utile, conform programei de invatamant.

Cititul si cartile sunt apreciate de cei mici iar clasa pregatitoare este puntea de legatura intre gradinita si joc catre invatatura, citit si scris. Copilul  care citeste carti pentru clasa pregatitoare se va adapta mai bine la mediul scolar, cu program fix si program bine organizat.

Iata cateva titluri de carti de citit grupa pregatitoare, aflate in oferta online a librariei Delfin

  • Invat sa citesc. Nivelul 0. Spiridusii cizmari - Fratii Grimm
  • Povestiri Magice. Culegere de texte literare - aplicatii pentru clasa pregatitoare - Alexandra Manea
  • Invat sa citesc! Nivelul 0. Bucle Aurii - dupa Robert Southey
  • Invat sa citesc! Nivelul 0. Soricelul mofturos - dupa Samuil Marsak
  • Aventurile lui prichindel in vacanta. Caiet de vacanta pentru clasa pregatitoare. Editia a II-a - Maria Morarasu
  • Magia povestilor. Prima mea carte de lectura - Adina Grigore
  • Colectia ABC-ul povestilor terapeutice - Ioana Omut Cherechianu, Natalia Coroiu

Povesti celebre ilustrate, carti despre insecte, vietuitoare, animale, plante si flori sunt prezente acum in seria de carti de citit pentru clasa pregatitoare.

Copiii invata astazi sa citeasca de la varste tot mai timpurii. Cu cat sunt mai bine pregatiti emotional pentru clasa intai, cu atat vor acumula mai rapid informatiile.  Rolul lecturii in clasa pregatitoare este unul esential, pentru formarea unui copil care iubeste cartea, literatura si cititul.

 

Titlurile de povesti celebre si cunoscute – Capra cu trei iezi, Sarea in bucate, etc, beneficiaza si de o prezentare grafica atractiva pentru cei mici.  Cartile de lecturi clasa pregatitoare ajuta si parintii si cadrele didactice sa sadeasca de timpuriu interesul pentru lectura.

Copii care invata si citesc carti in perioada clasei pregatitoare se vor adapta tot mai bine primului an de scoala.Aceste carti de citit clasa pregatitoare din oferta librariei Delfin sunt alese pe criterii calitative.Volumele sunt redactate de cadre didactice cu multa experienta, sunt ilustrate atractiv si inseamna pentru cei mici o experienta minunata de aprofundare a cititului.

 

Fiecare carte de citit clasa pregatitoare este un pas inainte pe drumul cunoasterii. Copii carora li se pun la dispozitie carti adaptate varstei lor vor deveni elevi silitori si atrasi de invatare. Nu va mai fi o problema adaptarea in clasa 1, pentru ca deja vor prinde gust pentru lectura, pentru citit. Cele mai frumoase povesti si istorisiri sunt acum la indemana lor, pentru a le spori nevoie de citit. Povestirea dupa lectura este o forma a discursului oral pe care elevii clasei pregatitoare o vor parcurge cu ajutorul numeroaselor povesti si povestiri frumos ilustrate. Intelegerea povestilor este facilitata de poze si ilustratii iar repovestirea cartilor este usurata de  planse si pagini de colorat cu secvente din povestile citite.

Created in 0.1563 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.