Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • ▷ Manuale de Muzica clasa 5 pentru anul scolar 2023-2024

  • 7 cărți

Manual muzica clasa 5


Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor manualele scolare de foarte buna calitate pentru Educatie Muzicala clasa a cincea publicate de edituri cunoscute, precum Aramis, Editura Didactica si Pedagogica, Grafoart, Litera si Niculescu ABC.

 

Parte din manualele disponibile in oferta Librariei Delfin se adreseaza elevilor care studiaza la clasele de invatamant teoretic general, iar altele se adreseaza celor din invatamantul vocational. Unele dintre ele prezinta numai varianta tiparita, altele sunt insotite de manual digital muzica clasa 5.


Anca Toader si Valentin Moraru, autorii manualului de educatie muzicala de la editura Aramis va propun o carte cu o prezentare originala si atractiva pentru elevi. Acestia s-au straduit sa evite abordarea monotona, introducand o nota de umor si relaxare. Wolfgang Amadeus Mozart este un personaj central al manualului, alaturi de elevii Adela si Viorel, si este pus in diverse ipostaze inedite care ii vor binedispune pe elevi: alaturi de Usain Bolt, jucand o sarba cu copiii ori in tot felul de ipostaze in visele lui Viorel.


Acest manual de educatie muzicala clasa a 5 a se evidentiaza prin calitatea exceptionala a continutului, competenta recunoscuta a autorilor si o tinuta grafica de exceptie. Prezentarea este originala, continutul este foarte atractiv, iar manualul este insotit de imagini si materiale audio-video.

Editura Grafoart, specializata in aparitii legate de domeniul muzical, incanta prin publicarea unui manual de teorie si solfegiu pentru elevii de clasa a V-a. Autorii – Olguta Lupu, Bogdan Voda, Tatiana Hilca, Anca Haralambie – au o experieta solida de practica la catedra si de evaluarea a manualelor si programelor scolare existente. Obiectivul central al autorilor acestui manual a fost utilizarea celor mai adecvate modalitati de formare si dezvoltare a gandirii muzicale a copiilor.

 

Aceste manuale se adreseaza invatamantului vocational, iar continutul este unul deosebit si foarte bine structurat.

Manualul de educatie muzicala de la Editura Didactica si Pedagogica este conceput de autori de prestigiu si cuprinde in cele 101 pagini ale sale atat parte teoretica, dar si un mic dictionar de termeni muzicali.

Manualul de la editura Litera a fost declarat castigator la licitatia organizata de Ministerul Educatiei in 2017 si este scris de doi autori cu o experienta vasta in teoria educatiei muzicale, Petre Stefanescu si Florentina Chifu. Acesta este insotit de manual digital clasa 5 muzica, cu un continut asemanator variantei tiparite si in plus cu activitati multimedia interactive de invatare (exercitii, jocuri educationale, animatii, filme, simulari)


Pentru parintii, elevii sau profesorii care sunt in cautare de un manual de muzica clasa 5 clasic si analitic, manualul editurii Niculescu ABC este ideal. Autorii manualului sunt Simona Ciurumelescu, Avram Florea si Vasile Ilies.

Toate manualele de clasa a 5 a oferite spre comercializare de Libraria Delfin sunt in conformitate cu programa scolara aprobata si avizate de Ministerul Educatiei.

 

 

✅ Ce includ manualele de Educatie muzicala clasa 5?

Manualele de Educatie muzicala clasa 5 includ elemente de educatie muzicala si chiar mici dictionare de termeni muzicali. Acestea respecta programa scolara in vigoare si sun aprobate de Ministerul Educatiei.

 

✅ Manual Muzica clasa 5 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Educatie muzicala clasa 5 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte dintre aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Educatie muzicala clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1010 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.