Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Educatie muzicala clasa 5 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 6 cărți

Manual Educatie muzicala clasa 5

Toții adulții, cei mai în vârstă cel puțin, au văzut sau au auzit măcar de musicalul de succes “The Sound of Music”. Producția cinematografică a fost premiată cu 5 premii Oscar, inclusiv pentru cea mai bună coloană sonoră. Un musical de succes care inspiră generațiile următoare să urmeze o carieră muzicală. Orice lucru trebuie cultivat de la o vârstă fragedă și prin învățare.

De aceea, Librăria Delfin pune la dispoziția viitorilor muzicieni manualele școlare de Educație Muzicală pentru clasa a 5 a. Deși oferta librăriei online nu este prea stufoasă, continand 5 manuale, aceasta plusează prin calitatea manualelor comercializate.
Toate manualele dispun de reduceri decente de preț ce variază între 5% și 15%, astfel că orice dorește să învețe această materie foarte plăcută poate să facă acest lucru cu usurintă. Majoritatea manualelor au fost publicate în 2017, dar există și posibilitatea achiziționării unor manuale din anul 2011. Aramis, Editura Didactică și Pedagogică, Grafoart, Litera și Niculescu ABC sunt editurile cunoscute de la care provin aceste manuale de educație muzicală.

Autorii manualului de educație muzicală pentru clasa a V-a de la editura Aramis, Anca Toader și Valentin Moraru, vă propun o carte cu o prezentare originală și atractivă pentru elevi, avand o prezentare impecabilă a conținutului.
Autorii s-au străduit să evite abordarea monotonă a problemei muzicale, introducând o notă de umor și relaxare, Wolfgang Amadeus Mozart fiind un personaj central al manualului, pus în diverse ipostaze inedite, care ii vor binedispune pe elevi.
Acest manual de educație muzicala clasa a 5 a se evidențiază prin calitatea excepțională a conținutului, competența recunoscută a autorilor și o ținută grafică de excepție.

Editura Grafoart, specializată în apariții legate de domeniul muzical, încântă prin publicarea unui manual de teorie și solfegiu pentru elevii de clasa a V-a. Autorii – Olguța Lupu, Bogdan Voda, Tatiana Hilca, Anca Haralambie – au o experieță solidă de practică la catedră, cat si de la evaluarea manualelor si programelor scolare existente. Obiectivul central al autorilor acestui manual a fost utilizarea celor mai adecvate modalitati de formare si dezvoltare a gandirii muzicale a copiilor. Manualul este destul de complex, având 152 de pagini.

Manualul de Educaţie muzicală pentru clasa a V-a de la Editura Didactică și Pedagogică este conceput de autori de prestigiu şi cuprinde în cele 101 pagini ale sale elemente de educaţie muzicală, incluzand chiar si un mic dicționar de termeni muzicali.

Manualul de la editura Litera a fost declarat câștigător la licitația organizată de Ministerul Educației în 2017 și este scris de doi autori cu o experiență vastă în teoria educației muzicale, Petre Ștefănescu și Florentina Chifu.
Pentru părinții, elevii sau profesorii care sunt în căutare de un manual educație muzicală 5 clasic si analitic, manualul editurii Niculescu ABC este ideal, având în vedere că este structurat și conceput după o programă aprobată nu chiar recent, manualul fiind publicat în anul 2011. Autorii manualului sunt Simona Ciurumelescu, Avram Florea și Vasile Ilieș.

Toate manualele de clasa a 5 a oferite spre comercializare de Librăria Delfin sunt în conformitate cu programa școlară aprobată și avizate de Ministerul Educației.
Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.